A.S. Roma - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plmar
Контакти:

Re: A.S. Roma - Фен тема

Мнениеот plmar » 18 юни 2019 18:37

Romanisto написа:
rebelheartous написа:За първи път голямо първенство другия път. Вече е водил Порто и Брага. Да не говорим, че с Шахтьор мина веднъж групите, като би Сити и Наполи в Украйна. Така че отличен избор, мен даже ми е жал за Шахтьор.

Ок, аз след напускането на Тоти очаквам тотално фиаско. Фонсека няма да се задържи дълго даже и до зимата няма да изкара. Дано греша ще видим. Шахтьор винаги са играли силно в украйна и без фонсека.

Аз очаквам "ефекта" Руди Гарсия! И вратар задължително. След покупките "на кило" миналото лято, фиаското беше предвидимо.
Изображение

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 18 юни 2019 21:42

E ква па покупки толко сте направили? Един Нзонзи, който пасна много добре, и синчето Клуйверт и друг? Нали говорим за основни състезатели.

Голямата грешка на Палота беше уволнението на ЕдФ. Не може ти треньор, донесъл ти 1/2-финал в ШЛ след знаменит обрат срещу Барса и топ 4 в първенството за поредна година, да го махаш току-така един месец преди края на сезона. И видяхме резултата, де – Аталанта!

Потребителски аватар
Romanisto
Контакти:

Мнениеот Romanisto » 19 юни 2019 09:23

rebelheartous написа:E ква па покупки толко сте направили? Един Нзонзи, който пасна много добре, и синчето Клуйверт и друг? Нали говорим за основни състезатели.

Голямата грешка на Палота беше уволнението на ЕдФ. Не може ти треньор, донесъл ти 1/2-финал в ШЛ след знаменит обрат срещу Барса и топ 4 в първенството за поредна година, да го махаш току-така един месец преди края на сезона. И видяхме резултата, де – Аталанта!

Миналата година купихме 12 играча пич. Не всички играха понеже някой бяха юноши и след като като ги купихме ги пратихме под наем. Нзонзи изобщо не пасна. Какво направи Нзонзи едно кръгло нищо за Рома. Клуйверт се представи по добре. Забравяш Дзаниоло

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 19 юни 2019 10:10

Окей, Дзаниоло го пропуснах и още? Те големите отбори всяко лято си купуват 20-30 играчи – кои за академията, кои за дълбоки резерви. Аз говоря за основни играчи, които да трупат бройка мачове в първенството и Европа.

Потребителски аватар
Romanisto
Контакти:

Мнениеот Romanisto » 19 юни 2019 12:48

rebelheartous написа:Окей, Дзаниоло го пропуснах и още? Те големите отбори всяко лято си купуват 20-30 играчи – кои за академията, кои за дълбоки резерви. Аз говоря за основни играчи, които да трупат бройка мачове в първенството и Европа.

Пропусна и Кристанте и Миранте за мен имаха добър сезон. Останалите разочароваха. Дори и старите играчи разочароваха в началото на миналия сезон опитните ни защитници правиха малумни грешки. Иначе останалото кръгла нула. Нямаме играчи с които да въртим в Сериа а, купата, Лига Европа или ШЛ. Просото набележим ли някой класен играч и по големите от нас отбори го прилапват веднага. А американците не искат да хвърлят големи пари за трансфери. Сега доколкото знам искаме да взимаме Фред от Ман Юнайтед. Честно не виждам за какво ни е. Нека да видим кои играчи ще вземем. Де Роси много ще липсва отзад той организираше и ни спасяваше много сега без него и без Тоти като фигура в Рома играчите ще се скапят според мен.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 19 юни 2019 16:35

Ясно беше че ерата Тоти и Де Роси все някога ще свърши! Набавихме добър треньор, да започва да работи. Иска Фред/ не съм го гледал нито в Шахтьор, нито в Ман/ защото го познава. С него, Дзаниоло и Ко определено основа има, но трябва и вратар. Гледам насочили сме се към Бетис, дано да е по- стока от шведа.
Изображение

Потребителски аватар
Romanisto
Контакти:

Мнениеот Romanisto » 20 юни 2019 09:57

plmar написа:Ясно беше че ерата Тоти и Де Роси все някога ще свърши! Набавихме добър треньор, да започва да работи. Иска Фред/ не съм го гледал нито в Шахтьор, нито в Ман/ защото го познава. С него, Дзаниоло и Ко определено основа има, но трябва и вратар. Гледам насочили сме се към Бетис, дано да е по- стока от шведа.

Бе ти фен на Рома ли си? За Тоти бе ясно че ерата като футболист е свършила, но не и ролята му в Рома. Защото в момента Тоти не е вече в Рома!!!!!!!!! А по добър мотиватор за играчите от Принца на Рим да е в клуба няма! Това че Фонсека познава Фред не означава че ще се впише в Сериа А и РОма. Той и Ди Франческо познаваше Дефрел, но в Рома не успя да се впише и игра слабо. Палота не влага достатъчно пари в трансфери. Купуваме някакви младежи които докато се развият ще минат едни 5 години. От този сезон пак започват експериментите с Рома. През новия сезон пак ще се борим за лига европа

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 23 юли 2019 18:18

Селекцята върви по план.
Изображение

Потребителски аватар
Romanisto
Контакти:

Мнениеот Romanisto » 25 юли 2019 14:55

Потресаваща селекция. Аз не съм доволен.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 26 юли 2019 15:50

Тая работа с Икарди, ми е меко казано странна!
Успех на Де Роси в Бока!
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”