Бербатов ще играе в ПАОК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Бербатов ще играе в ПАОК

Мнениеот Alexx » 02 сеп 2015 14:41

Може би не се изразих правилно.
Под простотия имам предвид същите битовизми. Например липсата на възпитани отношения, байганьовщина, начин на шофиране, тарикатлъци и т.н..

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 сеп 2015 14:42

CSKA 78 написа:
sandi74 написа:Аз че смятам смятам,ама ти май не усещаш какво имам предвид. :idea: :mrgreen:

Аз те усещам, но както Бирое шампион няма да стане, така и ЦСКА след 2 години ще е...в А група!! :mrgreen:

В А областна ли :?: :mrgreen: Само лаици не вдяващи бъкел от футбол може сляпо да вярват че Берое ще стане шампион :idea: :!: Факт.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 сеп 2015 14:54

Alexx написа:Може би не се изразих правилно.
Под простотия имам предвид същите битовизми. Например липсата на възпитани отношения, байганьовщина, начин на шофиране, тарикатлъци и т.н..

Да, тук имаме някои сходства с тях :)
пп.Може би шофирането се различава .Аз една катастрофа не видях.Нашите тарикати пресекат ли Кулата стават най-примерните шофЕри.
Давам два примера от тази година: Пътувахме в съботен ден за Халкидики.За уикенда,Солун се изнася там.Задръстването беше огромно,но аз не чух клаксон и не чух псувня .Всеки си чакаше реда.В Халкидики бяхме тръгнали към плажа.На жена ми и отхвърча слънчевата шапка на платното,онзи (византиеца) спря на 60м.и чинно изчака да си я вземе. Въпреки, че се наредиха още 4-5 коли зад него.В това отношение имат ред .Виж ,за другото( както както написах по-горе) не споря.
Стига толкова ,че заприлича на преразказ и се отколних бая от темата :) ;)
Последна промяна от FLANKER на 02 сеп 2015 15:01, променено общо 6 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 сеп 2015 14:55

Бербатов ще играе скоро и в Пирин :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 сеп 2015 15:03

blue avalanche написа:ПАОК ще бъде поредният отбор,станал пишман,че е взел Диадемата(коронката,тиарата,превръзката)... :mrgreen:

Кои са тези станали пишман? Байер ли,Тотнъм ли,МанЮ ли? Само Фулъм може малко да съжаляват заради рекордната заплата, ама една птичка пролет не прави.Да не говорим за ЦСКА които прибраха доста солидни пари от трансферите му.Да не забравяме и Калъмов който си оправи живота от трансфера му в Байер и после в Тотнъм.

Виж тия които имаха щастието да си купят Гонзо.Тях ги питай колко са доволни!

Baphomet
Контакти:

Мнениеот Baphomet » 02 сеп 2015 15:05

Каквото и да се говори Бербаманията започна и при греците:
http://www.paokfc.gr/nea/20150902-ta-hi ... -berbatov/

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 02 сеп 2015 15:06

Raid написа:Краснодар и Габала не са някаква страшна класа, тъй че ПАОК наистина има някакъв шанс да мине по-нататък в Лига Европа. И, btw, Бербатов ще може да играе още в групата.

ПАОК щеше да продължи сигурно, но взеха Бербатов - никакъв шанс вече с тоя мързел.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 сеп 2015 15:09

sandi74 написа:Тоя от къде ли не го изгониха и не му се подиграха заради футболните му неумения.

Само тъпи сандита притежават уникалната способност да мислят със задника си. :lol:
Откъде го изгониха заради футболните му "неумения" бе, лешпер? Като ще плюеш по някой, поне се аргументирай като хората!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Грациани
Контакти:

Мнениеот Грациани » 02 сеп 2015 15:10

Жалко,всичко се прави в името на парите ,но вижте Ибрахимович който също си сменя отборите като носни кърпички и е където има пара ,но поне показва някякво постоянство в играта си където и да отиде и си заслужава парите които му се дават ,нашия човек вкара 2-3 гола блесне с едно две изпълнения , и това е, чакай го после след 5-6 месеца да направи нещо.Иначе ПАОК са си як отбор и не знам защо толкова ги подценяате ,дано Бербатов оправдае доверието към него все пак гръцкия тим не е случаен отбор и е винаги в челните места на гръцкото първенство и е от голямата четворка ПАО,Олимпиакос,АЕК,ПАОК ,и донякъде Арис също, но по скоро това е традицията.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 сеп 2015 15:20

Може пейката в ПАОК да е най-удобна, не се знае. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - Свят”