Атлетико М - Реал М | ШЛ 1/4 финал| 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Атлетико М - Реал М | ШЛ 1/4 финал| 14.04-21:45
Първото ви надиграхме категорично и къде късмет, къде Облак запазиха нулевото равенство. Второто си беше равностойно. Ние нямахме идея какво да правим с топката до 70-та минута, а след това вие нямахте и все пак създадохте две, три разбърквания, които можеха да доведат и до гол. Гаден стил имате и всеки го вижда, но няма защо да се оправдаваме, след като вече 7 мача не можем да ви бием. На Бернабеу всичко е възможно, като според мен Атлетико е с леко предимство.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Ситуацията на Рамос и Манджукич е просто лош късмет за Манджукич, не може да се свири дузпа в тази сиуация. Но при ситуацията на Карвахал срещу Манджукич е 100% дузпа. Дори и да изгони и дватама, Манджукич с жълт, Карвахал с червен картон и дузпа! Дузпа имаше и когато Варан беше прегърнал Манджукич отново в наказателното. Дузпа имаше и на Рамос срещу Торес - може да се спори, но това си е препречване, когато е в наказателното си е дузпа!
Въобще много слаб съдийски състав, а главният освен всичко нямаше еднакъв критерий.
Въобще много слаб съдийски състав, а главният освен всичко нямаше еднакъв критерий.
Последна промяна от gikahadji на 14 апр 2015 23:54, променено общо 1 път.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Нищо не се знае, напълно отворен реванш, може всичко да стане.
Лека вечер!
Лека вечер!
Само още едно нещо да вметна. Анчелоти е луд да не пуска Иско титуляр един от малкото играчи на Реал които могат да разбъркат
защитата на Атлети!
защитата на Атлети!
Pichichi написа:Като цяло съм доволен от резултата като се има предвид че белите изтърваха да вкарат през първото полувреме, това 0 : 0 може и да се
окаже много ценно за Атлети но и много зависи как ще играят в реванша, а трябва да играят доста по-добре от днес ако искат да не загубят.
Не виждам какво коментирате съдята, чак пък грешки не е направил, при удара на Рамос с/у Манджукич така и не видях хубаво повторение
и на прима виста не ми се стори умишлено. После м/у Манджукич и Карвахал съвсем спокойно можеше да изгони и 2-та или да си затрае
и съдята правилно прецени в духа на мача да не гони играчите(не знам дали ги и видя). Пусна доста свободна игра съдята и мисля че се справи
да има нерви все пак това е мач м/у Атлетико и Реал М и Барселона да бяха на мястото на някой от мадридските отбори щеше да е същото.
Браво за точното и обективно мнение. Съдията сбърка днес точно в едно - не изгони Манджукич и Карвахал. Относно положението между Рамос и Манджукич, където излезна аркада на хърватина сега дадоха достатъчно повторения и се видя, че Рамос си стига първи до топката и не си вдига умишлено ръцете за да го нарани. Симеоне като се наспи тази вечер и я изгледа на спокойствие ще види, че нито дузпа може да се даде, нито червен картон.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- JackPackage
- Контакти:
Pichichi написа:Само още едно нещо да вметна. Анчелоти е луд да не пуска Иско титуляр един от малкото играчи на Реал които могат да разбъркат
защитата на Атлети!
Тихо че ще те чуе бе!
Аз се надявам и на реванша да не го пусне, днес ме зарадва Карлето с избора си на състав

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
gikahadji написа:Ситуацията на Рамос и Манджукич е просто лош късмет за Манджукич, не може да се свири дузпа в тази сиуация. Но при ситуацията на Карвахал срещу Манджукич е 100% дузпа. Дори и да изгони и дватама, Манджукич с жълт, Карвахал с червен картон и дузпа! Дузпа имаше и когато Варан беше прегърнал Манджукич отново в наказателното. Дузпа имаше и на Рамос срещу Торес - може да се спори, но това си е препречване, когато е в наказателното си е дузпа!
Относно ситуацията между Карвахал и Манджукич, Стефан Орманджиев в студио много добре обясни защо дори при червен картон не се свири дузпа. Относно ситуацията между Рамос и Торес, футболистът на Атлетико Мадрид се подсмихваше при падането. Нямаше как да стигне до топката и се блъсна като чувал с картофи в Рамос. А за Варан и Манджукич - ами такива прегръщания има на почти всеки корнер. В отсрещното наказателно поле също ги имаше от страна на Годин и Миранда. При толкова изнервен мач, за мен съдията си свири добре, както казах и в предишния си коментар единствените му грешки днес бяха, че не изгони Карвахал и Манджукич.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Първото определено беше за Реал, Облак направи отлични спасявания и остави интригата. Второто беше равностойно единствено в ритниците, иначе Атлетико бяха категорично по-добри. Съдията неадекватен, но това не е неочаквано.
П.П.: сега видях "дузпата" за Юве. Че тоя сърбин си е бил класа, заеби.
П.П.: сега видях "дузпата" за Юве. Че тоя сърбин си е бил класа, заеби.
Последна промяна от rhaegar на 15 апр 2015 00:05, променено общо 1 път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

JackPackage написа:...днес ме зарадва Карлето с избора си на състав
Съставът си му беше наред, просто трябваше да праща по един СМС на Бензема, че е време да ритне към вратата, а не да подава.
- JackPackage
- Контакти:
Единствената ситуация в която категорично сгреши беше че не изгони Карвахал.
Просто не знам - 5 калъфа на терена не могат да го видят, ония двамата декоративните на аут линиите за чий хой са
За другите ситуации може да има дискусия и може да се оправдае рефера....свиреше някои леки фалове за Реал и същите положения за нас не, но нищо фатално
Абсолютно отворен реванш....
Просто не знам - 5 калъфа на терена не могат да го видят, ония двамата декоративните на аут линиите за чий хой са

За другите ситуации може да има дискусия и може да се оправдае рефера....свиреше някои леки фалове за Реал и същите положения за нас не, но нищо фатално

Абсолютно отворен реванш....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]