Wincky написа:Писна ми от глупости. Футболът е един спорт, а ако трябва да обобщим още повече - една игра. В нея е важно да победиш. Спортът е за носене на емоции, като на всички ни сe иска положителните да съпътстват нашия любим отбор. Това става с печелене, а не с игране на определен тип футбол. Все в устата са ви този "антифутбол" и този "автобус". Какво значи "антифутбол"? Футболът е една игра с правила и отборите, които се възползват от своите силни качества, като спазват правилата. Едните могат да си подават добре топката продължително, други могат да се движат без топка и са тактически грамотни, трети пък разчитат на силов футбол и т.н. и т.н.... Всичкото това многообразие от тактики и възможности за стилове на игра правят този спорт толкова интересен. И всеки се възползва от своите силни страни и съответно слабите на противника. Тук идва на ход гения на футболистите и гения на тези с най-голяма роля във футбола - мениджърите. Колкото и да го плюете, каквото и да говорите - Моу е специален и най-добрият треньор за 21 век. Успехите му го подкрепят - а те са най-важното за човек в дадена област. Красотата е субективно нещо, толкова е тъпо и просто за разбиране. Както на един му харесват блондинки със сини очи, на друг му харесват брюнетки със зелени примерно. Така на един му харесва тики-така, на друг контраатака, на трети защита, на осми смесица от тези или други неща и така... На тази победа се кефих 5 пъти повече от онази с 6:0 срещу Арсенал. Най-голямата радост е да видиш, че отборът ти е добър, а ние наистина сме страшно добри в защита. Да гледаш как другите се мъчат и става все по-голяма трудност дори и да създават положения е огромно блаженство (Ливърпул днес имаха ли положения?). Да гледам как пред мен се разкрива един тактически гений. Да гледам как момчетата се раздават и правят всичко, за да постигнат победата, е уникално. Това наричам аз радост. А вие продължавайте да се радвате на "красивия" си футбол...
Тактическият ти гений този сезон ще обере калъфките , но ти пък му се кефиш нали

кефи му се , но после да не ревете като по същият начин ви треснат Атлетико след няколко дена а