Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 апр 2014 22:09

niki rusev написа:МНОГО.......Истината е, че футболът е игра на голове....В определението на играта футбол пише, че печели този отбор, който вкара повече от противника....не пише да владееш топката повече, да си подаваш повече на 2 метра или по ширина, да атакуваш повече или да се оплакваш повече, нито че като не си ставал шампион от 25 години да ти направят шпалир. Разликата между двата отбора се казва Жозе, по фамилия Моуриньо - човек, който и с Витоша Бистрица ще стигне до полуфинал на Шампионската лига...защо не отчитате, че всички играчи на Челси играха над максимума си - Демба Ба, Шурле, Микел, Лампард, Матич, а Калас, да не говорим за брилянтния Иванович.........докато най-доброто нападение в Лигата не знаеха какво да я правят !!?! Как да биеш като актива ти са 5 сватбарски на Джерард извън наказателното....

+1 :) Андре Шюрле си бетонира мястото в Бундестима за Бразилия... 8-)
П.П. Лафа за красивата загуба и грозната победа един колега преди мен вече го е казал.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 апр 2014 22:11, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 27 апр 2014 22:11

sandi74 написа:
AN71 написа:
sandi74 написа:Всеки треньор избира тактиката и играчите спрямо противника.Всичко останало е щракане и обиране на праха от клетите клавиатурки от абсолютно доказани лаици за които футболчето е изключително странно и абсолютно непознато хайванче.Факт.

А бре разбирач какава тактика те гони на Муричо това си му е постоянната тактика антифутболна ама щом си садо мазо гледай си го и му се кефи аз мерси не ща ;)

Ти пък откога взе да викаш на мотиката топка и цървулите бутонки?Черен аман от супер лаици като тебе.

И кой ми го казва това едно от най-тъпите парчета в този форум :P :P :P

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 апр 2014 22:14

По-грозно беше това, че от 1 мин. започнаха да бавят играта.

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 апр 2014 22:24

Wincky написа:Писна ми от глупости. Футболът е един спорт, а ако трябва да обобщим още повече - една игра. В нея е важно да победиш. Спортът е за носене на емоции, като на всички ни сe иска положителните да съпътстват нашия любим отбор. Това става с печелене, а не с игране на определен тип футбол. Все в устата са ви този "антифутбол" и този "автобус". Какво значи "антифутбол"? Футболът е една игра с правила и отборите, които се възползват от своите силни качества, като спазват правилата. Едните могат да си подават добре топката продължително, други могат да се движат без топка и са тактически грамотни, трети пък разчитат на силов футбол и т.н. и т.н.... Всичкото това многообразие от тактики и възможности за стилове на игра правят този спорт толкова интересен. И всеки се възползва от своите силни страни и съответно слабите на противника. Тук идва на ход гения на футболистите и гения на тези с най-голяма роля във футбола - мениджърите. Колкото и да го плюете, каквото и да говорите - Моу е специален и най-добрият треньор за 21 век. Успехите му го подкрепят - а те са най-важното за човек в дадена област. Красотата е субективно нещо, толкова е тъпо и просто за разбиране. Както на един му харесват блондинки със сини очи, на друг му харесват брюнетки със зелени примерно. Така на един му харесва тики-така, на друг контраатака, на трети защита, на осми смесица от тези или други неща и така... На тази победа се кефих 5 пъти повече от онази с 6:0 срещу Арсенал. Най-голямата радост е да видиш, че отборът ти е добър, а ние наистина сме страшно добри в защита. Да гледаш как другите се мъчат и става все по-голяма трудност дори и да създават положения е огромно блаженство (Ливърпул днес имаха ли положения?). Да гледам как пред мен се разкрива един тактически гений. Да гледам как момчетата се раздават и правят всичко, за да постигнат победата, е уникално. Това наричам аз радост. А вие продължавайте да се радвате на "красивия" си футбол...

Тактическият ти гений този сезон ще обере калъфките , но ти пък му се кефиш нали :lol: :lol: :lol: кефи му се , но после да не ревете като по същият начин ви треснат Атлетико след няколко дена а ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 27 апр 2014 22:25

iliyan написа:
rere написа:На мене и Ливърпул не ми харесват ,с тяхната велика тактика -5% ентусиазъм и 90% късмет без капка майсторлък ама това е
положението.

Ми тогава да вземат да се учат от твоя Уимбълдън ли :lol: :lol: :lol: И последно те в кое ниво на английският футбол са ?!

Вече в четвърто скоро идваме да върнем кошмарите на Ливърпул

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 апр 2014 22:26

rere написа:
iliyan написа:
rere написа:На мене и Ливърпул не ми харесват ,с тяхната велика тактика -5% ентусиазъм и 90% късмет без капка майсторлък ама това е
положението.

Ми тогава да вземат да се учат от твоя Уимбълдън ли :lol: :lol: :lol: И последно те в кое ниво на английският футбол са ?!

Около 3000г предполагам :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 27 апр 2014 22:37

iliyan написа:
rere написа:
iliyan написа:
положението.

Тъкмо като станат шампиони :twisted:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 апр 2014 22:41

rere написа:
iliyan написа:
rere написа:
iliyan написа:
положението.

Тъкмо като станат шампиони :twisted:

За 1001 път ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 27 апр 2014 22:47

Няма по-ужасно нещо от тактика Моуриньо и тики-така.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 апр 2014 22:48

cska-632 написа:Няма по-ужасно нещо от тактика Моуриньо и тики-така.

+1948 ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Футбол - Свят”