Ливърпул протегна ръце към титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

milka

Re: Ливърпул протегна ръце към титлата

Мнениеот milka » 13 апр 2014 21:42

allez_les_bluess написа:
Еверън дали няма да легнат на Сити евентуално, за да прецакат Пуля :lol: Би било много любопитно, ако примерно Пул и Челси завършат хикс, Сити излиза с една точка пред Пул, и гостува на Евертън....как ще играят карамелите? :?

Дали Евертън ще жертват свое участие в ШЛ за това просто да прецакат Ливърпул да не е шампион ?Не мисля .
Евертън напират за ШЛ и не ги грее много за Ливърпул в случая - това само в България може да стане . :roll:

allez_les_bluess

Мнениеот allez_les_bluess » 13 апр 2014 21:45

iliyan написа:
allez_les_bluess написа:ВНИМАНИЕ! Ливърпул НЕ е шампион все още. ИСТИНСКИЯТ ФИНАЛ ще бъде на 27-ми. И както вървят нещата, победата ще бъде задължителна И ЗА ДВАТА ОТБОРА! Повтарям и за двата отбора. За ЧЕЛСИ е ясно- ние сме догонващи и всичко друго освен победа ни оставя без всякакви шансове. Най-вероятно обаче, Ливърпул няма да ги устройва равен, защото ако Сити си вземе останалите мачове до края, ще ги изпревари! Така че мачът ще е кървав, и ако някой фен на Ливърпул си прави илюзии че Челси ще се стресне от "Анфийлд", го съветвам тутакси да си избие тая мисъл от главата! Чесли е най-непукисткия отбор в Европа, Чесли е много по-опитния тим, напрежението ще е много по-голямо върху Ливърпул, а Жозе Моуриньо е най-великия треньор, и знае как да измъкне такива мачове.Тоя сезон Чесли е железен срещу водещите тимове- 5 победи, две равенства и нито една загуба срещу Сити, Арсенал, Ливърпул и МЮ ;)

Айде , айде ! Добре , че съдията ви спаси по коледа от загуба в Лондон , но сега няма да има спасение ;) Стърижд и Суарез са във вихъра си и ви чакат 3 великденски яйца в торбата :P Като гледам днес и Каутиньо ощастливи Сити :P
Ако не можете да вкарат поне 3 гола щото ние рядко вкарваме по-малко 3 и особено на Анфийлд и то на отборчета облечени в синьо ;) Та кога за последно сте вкарали повече от 2 гола като гост ?!

Нашата защита е най-добрата вАнглия, така че три гола за Ливърпул няма да има ;) Не ни бъркайте с Арсенал, Евертън, Сити, Юнайтед и т.н....Не бъркайте и Жозе Моуриньо с Пелегрини, Мойс или Венгер....те и Сити ни плашеха с грандиозни домакински серии, с много домакински глове, атомни нападения и прочие, ама си ги изгермечихме на "Етихад" като мачоци у дирек :mrgreen:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 13 апр 2014 21:45

Евертън никога , ама НИКОГА няма да направи такава мръсна работа...

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 13 апр 2014 21:46

milka написа:
allez_les_bluess написа:
Еверън дали няма да легнат на Сити евентуално, за да прецакат Пуля :lol: Би било много любопитно, ако примерно Пул и Челси завършат хикс, Сити излиза с една точка пред Пул, и гостува на Евертън....как ще играят карамелите? :?

Дали Евертън ще жертват свое участие в ШЛ за това просто да прецакат Ливърпул да не е шампион ?Не мисля .
Евертън напират за ШЛ и не ги грее много за Ливърпул в случая - това само в България може да стане . :roll:

Евъртън със сигурност предпочитат Ливърпул да са шампиони пред манчестърци.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 13 апр 2014 21:47

Само 2 думи-ВЕЛИК ЛИВЪРПУЛ

allez_les_bluess

Мнениеот allez_les_bluess » 13 апр 2014 21:47

we are the champions написа:Евертън никога , ама НИКОГА няма да направи такава мръсна работа...

Е....вие как ни легнахте преди 4 години за да прецакате МЮ....Това го има навсякъде, в цял свят...

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 13 апр 2014 21:54

allez_les_bluess написа:
we are the champions написа:Евертън никога , ама НИКОГА няма да направи такава мръсна работа...

Е....вие как ни легнахте преди 4 години за да прецакате МЮ....Това го има навсякъде, в цял свят...

Евертън се борят за участие в ШЛ, което им е по-важно от борбата за титлата между други отбори. Може и да паднат от Сити, но няма да се дадат без бой. Все пак и според мен титлата ще се реши в мача Ливърпул-Челси. Ние феновете може само да се надяваме и да вярваме.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 13 апр 2014 21:54

Харесва ми,че не ни броите за живи.Това е повече от добре.Да не стане протегнали ръце и плеснати с пръчката отгоре.Сега сме на опашката,ама има една маскима: Последните ще станат първи.И както играем слабо и безинтересно и изведнъж да не ви стане интересно,че тогава ще гледаме "сеир".За мен Сити ще изгубят точки в следващите два кръга или поне така ми се иска :)
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

milka

Мнениеот milka » 13 апр 2014 21:59

Според мен гостуването на Ливърпул на Кристъл Палас е не по-малко важно от мача с Челси .
Тони Пюлис създаде копие на Стоук Сити ,а помним колко трудно Ливърпул би Стоук с 5:3 ли беше или 5:2 не помня .
Така ,че титлата няма да се спечели в един определен мач , все още ...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 13 апр 2014 22:02

milka написа:Според мен гостуването на Ливърпул на Кристъл Палас е не по-малко важно от мача с Челси .
Тони Пюлис създаде копие на Стоук Сити ,а помним колко трудно Ливърпул би Стоук с 5:3 ли беше или 5:2 не помня .
Така ,че титлата няма да се спечели в един определен мач , все още ...

+1 мене този мач ме тревожи... както и гостуването на Норич въпреки , че Суарез тях си ги обича :))

Върни се в “Футбол - Свят”