Необичайните и странните отбори на които симпатизирате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Re: Необичайните и странните отбори на които симпатизирате
АФК Уимбълдън (заради феновете и наследството на Уимбълдън), Торино (заради уникалните традиции и фенове и противоборство с Ювентус), чешкия Бохемианс (заради разделенията, проблемите и безграничната любов на феновете), Мюнхен 1860, Краковия Краков ( зрадаи противоборстовото с многобройния градски "враг" Висла, който се опитва да ги подтиска всячески, но те устояват), ФК Вадуц (лихтенщайнски тим на път да се пребори за най-високия ешелон на швейцарския футбол), Данубио (Уругвай) ( Основан е на 1 март 1932 г. от българските имигранти Мигел и Хуан Лазароф. Отборът е наречен на река Дунав), Расинг (Аржентина)( по мое инфо те записват "фен на Расинг" още при раждането ти в кварталите на Буенос Айрес, поддържащи отбора) и Ню Радиант от Малдивите (с доскорошния БГ треньор, постоянните победи и пробива във Азиатските турнири).
Последна промяна от radoslav_rashkov на 03 дек 2013 13:03, променено общо 1 път.

maidena написа:От Испания-Виляреал,заради култовите ярко жълти екипи и щото дънеха реал и барса,а от Германия,Унтерхахинг,защото като влезнаха в първия си сезон в бундеслигата биха Байерн М и ги прецакаха да не станат шампиони,за съжаление сега са в 3-та бундеслига
Само да те поправя,те направиха Байерн шампион,като биха последния мач Леверкузен.
Имам приятели в Мюнхен-немци,на които като им казах,че симпатизирам на този отбор от града им, им се изцъклиха очите.
Crewe написа:Crewe Alexandra F.C - отбор с една от доста добрите младежки академии в Англия. Бившият им мениджър Дарио Грейди е мениджъра, който е най-дълго водилия отбор от футболната лига на Англия.
Групата "Дарио Джи" носи името на горепосочения мениджър

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BY2OFztWiuY[/youtube]
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
boyan_kn написа:Чапаев написа:ЦСКА Москва и ЦСКА 1923!
Къде си бе, играч ?ЦСКА е 1948, не 1923
Що не си фен на Стяуа и Цървена звезда
Нали темата е за необичайните и странните отбори! Не ме учи на кого да съм фен! От основаването му през това лято съм фен на ЦСКА 1923!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Чапаев написа:boyan_kn написа:Чапаев написа:ЦСКА Москва и ЦСКА 1923!
Къде си бе, играч ?ЦСКА е 1948, не 1923
Що не си фен на Стяуа и Цървена звезда
Нали темата е за необичайните и странните отбори! Не ме учи на кого да съм фен! От основаването му през това лято съм фен на ЦСКА 1923!
http://www.dr-boyadzhieva.com/

Рочдейл в Англия (защото на фифата преди 5-6 години бяха от най-слабите отбори) и Аустрия (Залцбург) заради борбата на феновете с комерсиалния гигант Ред Бул.
alchemist написа:Ама вие все известни отбори следите. Ето моите, но не мога да кажа защо съм ги иззбрал. Беше преди около 20 год ...
1. Wallsaw - звучи готино
2. Carlisle United - кефи ме как звучи името на български
3. A.S.D. Sambenedettese Calcio - е как да не си фен на отбор със звучното име "Самбенедетезе"![]()
Да не би да имаш предвид Уолсол... Иначе Мат Янсен се сещам, че е играл в Карлайл. Изобщо в долните дивизии има доста интересни отбори някои, от които със славно минало-Уулвс, Портсмът, Престън Н.Е., споменатите от мен Лутън и Уимбълдън и т.н. Изобщо екзотика...
Сан Лоренцо,Урава Ред,Нант,Катания,Бетис и Сент Етиен.
support your local team... Аполон (Лимасол)