Adrian Monk написа:botevist_75 написа:Много е рано да се говори за каквито и да е фаворити,където и да било.Та повечето първенства за които говорите,още не са започнали

.Първенствата са дълги и са възможни всякакви изненади.Не веднъж и дваж сме виждали,прогнозите да се разбиват на пух и прах.
Конкретно за България.
Имайки предвид 100 годишнината,"другите начини" и балканския манталитет в напълно възможно Левски да е шампион.Това ще е лошо за футбола ни,не заради това,че Левски е шампион а заради начина,което ще е само замазване на очите и отново оставане в калта за целия футбол.Другия вариант е за титлата да се борят Левски,Лудогорец,Литекс и Ботев.
Всеки от тях има шансове,защото отборите са горе долу равностойни.Ще има борба до последния кръг.Това ще е най-добрия вариант за футбола ни,независимо от крайния победител.
С подчертаното изречение напълно доказваш балканския си манталитет на слабо информиран (или по-скоро не желаещ да се информира) провинциалист...
1. Какво спечелиха за своята 100-годишнина твоят любим отбор (освен влизане под слънцето на "А" група), "Славия", "Черно море"...?
2. Кога и къде си чул за "другите начини"?! Ясно е, че имаш предвид едно интервю на Иво Тонев, само че той
никога не е казвал тези думи. Не говори за неща, които си чул на Четвъртък пазар.
3. Какво спечели "Левски" през последните 4 години при управлението на ГЕРБ, след като всички тръбяха, че с левскар като бившия министър-председател титлите са ни нарисувани?
4. До голяма степен съм съгласен с мнението ти, че за титлата ще се борят "Левски", "Лудогорец" и "Ботев". Вместо "Литекс" бих поставил ЦСКА, независимо от трудностите, които в момента изпитва този клуб. Просто "Левски" и ЦСКА са си "Левски" и ЦСКА - грандовете (без кавички) на българския футбол. Другите отбори (с цялото ми уважение към тях), са за попълване на групата според бройката съгласно Наредбата на БФС...

1.Моят любим отбор не спечели нищо за 100 годишнината,но въприки това аз си го подкрепям.Така какво правят феновете в даваната от всички за пример Англия,например.Радвам се,че ние ботевистите,не сме като феновете на някои отбори-"няма титли-няма подкрепа". Много е лесно да се подкрепя,отбор когато печели.
2. "Другите начини" си го каза именно Иво Тонев.Сърдете се на него,а не на хората които го цитират.
http://www.novsport.com/news523481_1003.html/след 12.00 не го гледай,това е слухова халюцинация,направена от световния еврейско-масонски-комунистически заговор срещу Левски/
3. Никъде не съм споменавал ГЕРБ,явно обичаш да слагаш чужди думи в устата на хората.
4.Излишно е да ти обяснявам,че мисли от типа "Левски" и ЦСКА - грандовете (без кавички) на българския футбол. Другите отбори (с цялото ми уважение към тях), са за попълване на групата според бройката съгласно Наредбата на БФС... 8-",само вредят на тези отбори.Вие сте с промити мозъци, и сте напълно убедени,че трябва да има чл.1 =,който гарантира ръководната роля на ЦСКА и Левски.И че за тях правилата не важат.Левски и ЦСКА ще се оправят,когато разберът,че е нормално да паднеш от Монтана,например,че това не е края на света,и че за да победиш такива отбори,трябва да умреш на терена.Така както е навсякъде по света.Всичко друго живеене в измислен свят,замазване на очите,което лъсва на есен е ЕКТ.Ама какво да ти обяснявам:това,че някакви аматьорчета,като Ривър Плейт,Милан,Юсентус,Байерн,Манчестер Юн, в определени периоди за играли в долните дивизии на своите страни,или че Ливърпул,не е ставал шампион от падането на комунизма, и го бият кой където го хване,няма значение.Тия смешници не го вдигат пред великия Левски.
П.С Понеже няма номер за някои неща: аз не съм го подчертавал това изречение.А че съм провианциалист е ясно.То в София,която е най -големия град в света,всички са кореняци софианци,от времето на Авраама още.Как става това при отрицателна раждаемост/смъртност не ми е много ясно,ама явно не е за моя профинциален мозък.