Кои са фаворитите тази година?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Кои са фаворитите тази година?

Мнениеот fr3ak_boy » 04 авг 2013 14:44

България - Ботев Пловдив
Испания - Реал
Франция - Монако
Италия - Ювентус
Германия - Дортмунд
Англия - Челси/макар и да ми се иска Юнайтед.... до този момент с тази трансферна политика ще сме в втори или трети на доста зад Челси/
ШЛ - Челси... Специалният ще си каже думата :!:
ЛЕ - не се наемам за прогноза
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

venom

Мнениеот venom » 04 авг 2013 14:52

Пловдивчанинът написа:
venom написа:Този сезон загадките са много - Байерн - нов треньор, Барса - нов треньор, Реал - нов треньор, Манчестър Юнайтед - нов треньор, Мачестър Сити - нов треньор, Челси - нов треньор, Наполи - нов треньор, ПСЖ - нов треньор. Кой отбори виждате като фаворити?
Според мен:
Байерн Мюнхен - доста по-слаби, ще здадат и титлата и ШЛ;
Борусия Дортмунд - ще си върнат титлата, няма да повторят представянето в ШЛ;
Барселона - по-слаби от миналата година;
Реал Мадрид - на същото ниво, с оглед по-слабата Барса имат шанс за титла, с този треньор имат и някакъв шанс за ШЛ;
Манчестър Юнайтед - сериозен спад в играта;
Манчестър Сити - не се знае, но не очаквам много;
Челси - шампиони в Англия, ШЛ - по-скоро не;
Арсенал - не ги слагам в сметките;
Ювентус - с Тевез и Йоренте в нападение, с много силна халфова линия и традиционно силна защита ги виждам пак шампиони, ШЛ - може, може;
Наполи - извън сметките;
Милан - не очаквам много;
ПСЖ - титла разбира се, в ШЛ с този състав е възможна някаква изненада, но не ми се вярва много.

Общо взето, за местните първенства имам някакви фаворити, а ШЛ ми е тъмна Индия.

Не е ли много рано за оценки. Та реално погледнато 3 от отборите са на 1-2 официални мача, другите още нямат официален мач. Сезонът е дълъг всичко може да се случи. Определено пък Наполи неможе да бъдат извън сметките. Сигурен, че тази година може да направят пробив.

Не е рано, напротив - сега е точното време за първите мнения, очаквания и прогнози на базата на направената дотук селекция, новите треньори и първите впечатления от контролните мачове. Ясно е, че като минат първите 5 кръга от първенствата ще имате възможност да дадете по-точна прогноза, а като минат 25 вече ще сте категорични.

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 04 авг 2013 14:55

България - Левски (въпреки лошия старт, като им тръгне играта само Ботев може да ги спре).
Италия - Ювентус (както обикновено най-интересното първенство. Наполи имат много добър отбор. Интер и Милан също ще са по-добри от миналия сезон, а като добавим и Лацио, нещата стават доста интересни.)

Германия - Дортмунд или Байерн, другите са за пълнеж
Испания - Реал Мадрид (въпреки Неймар, не ми се струва, че Барселона, ще вземе голям трофей този сезон)

Франция - Монако (с такава селекция, няма как да не спечелят. Пък и като няма да играят в Европа ще имат предимство пред ПСЖ и Марсилия)
Англия - Челси (няма да имат конкуренция)

ШЛ - Ред на Италия, така че Ювентус. Най-сериозни съперници - Челси и Реал. Пак ще има някоя изненада на 1/4 като Шахтьор или ЦСКА Москва. В зависимост от групите 1 или 2 от английските отбори ще изгорят.
ЛЕ - Тъмна Индия :) Или португалски или руски отбор.
Последна промяна от Federer91 на 04 авг 2013 14:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 04 авг 2013 14:57

Залагам на ПСЖ. Писна ми от едни и същи муцуни. Парижани играят атрактивен футбол.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 04 авг 2013 15:02

В България тройката ще е Ботев, Лудогорец и Литекс. Софийските грандове ще затвърдят потъването си с класиране извън тройката.

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 04 авг 2013 15:15

България - Ботев Пловдив
Испания - Барселона
Франция - ПСЖ
Италия - Ювентус
Германия - Борусия Дортмунд
Англия - Челси или Сити
ШЛ - Барселона
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 04 авг 2013 15:40

Adrian Monk написа:
botevist_75 написа:Много е рано да се говори за каквито и да е фаворити,където и да било.Та повечето първенства за които говорите,още не са започнали :o .Първенствата са дълги и са възможни всякакви изненади.Не веднъж и дваж сме виждали,прогнозите да се разбиват на пух и прах.
Конкретно за България.Имайки предвид 100 годишнината,"другите начини" и балканския манталитет в напълно възможно Левски да е шампион.Това ще е лошо за футбола ни,не заради това,че Левски е шампион а заради начина,което ще е само замазване на очите и отново оставане в калта за целия футбол.Другия вариант е за титлата да се борят Левски,Лудогорец,Литекс и Ботев.
Всеки от тях има шансове,защото отборите са горе долу равностойни.Ще има борба до последния кръг.Това ще е най-добрия вариант за футбола ни,независимо от крайния победител.

С подчертаното изречение напълно доказваш балканския си манталитет на слабо информиран (или по-скоро не желаещ да се информира) провинциалист... :lol:
1. Какво спечелиха за своята 100-годишнина твоят любим отбор (освен влизане под слънцето на "А" група), "Славия", "Черно море"...?
2. Кога и къде си чул за "другите начини"?! Ясно е, че имаш предвид едно интервю на Иво Тонев, само че той никога не е казвал тези думи. Не говори за неща, които си чул на Четвъртък пазар. ;)
3. Какво спечели "Левски" през последните 4 години при управлението на ГЕРБ, след като всички тръбяха, че с левскар като бившия министър-председател титлите са ни нарисувани?
4. До голяма степен съм съгласен с мнението ти, че за титлата ще се борят "Левски", "Лудогорец" и "Ботев". Вместо "Литекс" бих поставил ЦСКА, независимо от трудностите, които в момента изпитва този клуб. Просто "Левски" и ЦСКА са си "Левски" и ЦСКА - грандовете (без кавички) на българския футбол. Другите отбори (с цялото ми уважение към тях), са за попълване на групата според бройката съгласно Наредбата на БФС... 8-)

1.Моят любим отбор не спечели нищо за 100 годишнината,но въприки това аз си го подкрепям.Така какво правят феновете в даваната от всички за пример Англия,например.Радвам се,че ние ботевистите,не сме като феновете на някои отбори-"няма титли-няма подкрепа". Много е лесно да се подкрепя,отбор когато печели.
2. "Другите начини" си го каза именно Иво Тонев.Сърдете се на него,а не на хората които го цитират.http://www.novsport.com/news523481_1003.html/след 12.00 не го гледай,това е слухова халюцинация,направена от световния еврейско-масонски-комунистически заговор срещу Левски/
3. Никъде не съм споменавал ГЕРБ,явно обичаш да слагаш чужди думи в устата на хората.
4.Излишно е да ти обяснявам,че мисли от типа "Левски" и ЦСКА - грандовете (без кавички) на българския футбол. Другите отбори (с цялото ми уважение към тях), са за попълване на групата според бройката съгласно Наредбата на БФС... 8-",само вредят на тези отбори.Вие сте с промити мозъци, и сте напълно убедени,че трябва да има чл.1 =,който гарантира ръководната роля на ЦСКА и Левски.И че за тях правилата не важат.Левски и ЦСКА ще се оправят,когато разберът,че е нормално да паднеш от Монтана,например,че това не е края на света,и че за да победиш такива отбори,трябва да умреш на терена.Така както е навсякъде по света.Всичко друго живеене в измислен свят,замазване на очите,което лъсва на есен е ЕКТ.Ама какво да ти обяснявам:това,че някакви аматьорчета,като Ривър Плейт,Милан,Юсентус,Байерн,Манчестер Юн, в определени периоди за играли в долните дивизии на своите страни,или че Ливърпул,не е ставал шампион от падането на комунизма, и го бият кой където го хване,няма значение.Тия смешници не го вдигат пред великия Левски.
П.С Понеже няма номер за някои неща: аз не съм го подчертавал това изречение.А че съм провианциалист е ясно.То в София,която е най -големия град в света,всички са кореняци софианци,от времето на Авраама още.Как става това при отрицателна раждаемост/смъртност не ми е много ясно,ама явно не е за моя профинциален мозък.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 04 авг 2013 16:17

България - Ботев Пд
Англия - Тотнъм, ако Бейл остане там... ако ли не - Челси
Холандия - Аякс
Германия - Борусия Д
Испания - Барселона
Италия - Наполи
ШЛ - Борусия Д
ЛЕ - Аякс
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 04 авг 2013 16:28

България-Лудогорец,Локо ПД,Ботев,Литекс За 7-8мо място безспорни фаворити Левски и ЦСКА ако се стегнат малко!!! :) :) :)

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 04 авг 2013 16:37

ШАМПИОНИ -
България - ЦСКА
Испания - Барселона
Русия - ЦСКА (Москва)
Италия - Рома
Англия - Ливърпул
Германия - Байерн Мюнхен