Два месеца затвор за една димка в Англия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Два месеца затвор за една димка в Англия!

Мнениеот Alexx » 02 фев 2013 13:52

Ти сега ли разбра,че благодарение на нас феновете, футболистите имат толкова високи заплати? :) Иначе пак ще кажа,че нямам нищо против добрата атмосфера.Нека хората пеят и викат, но за мен факлите и димките са пълна глупост.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 02 фев 2013 14:11

От тези димки на някой може да му стане лошо и да припадне,но той си носи отговорността отивайки в този сектор с ултраси.Нека да съществуват такива места,в които хората да ходят и да си изразяват по техен начин подкрепата към отбора си.Там да се внасят факли,димки,знамена и други неща необходими за хореография.Разбира се бомбички,пиратки и всякакви подобни взривни вещества да бъдат отнемани при опит за внасянето им на стадиона,а този който се опитва да ги внесе да плати някаква глоба(примерно100-200 лева),няколко часа труд в полза на обществото и така да се борят органите на реда с не знам и аз как да ги нарека-хулиганите :roll: .Още съм за това и хората от другите сектори да пеят и викат за своя отбор,не само да седят и да люпят семки.Това е моето мнение по темата свързана с ултрасите(или там каквито са)и другите обикновени фенове(т.нар. семкари). :)

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 02 фев 2013 14:15

То и за нас люпенето на семки 90 минути е пълна глупост, но никой не ви е взел пакетите от ръцете и не е тръгнал да ви държи сметка защо сте семкаджий нали?

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 фев 2013 15:44

В момента гледам КПР-НОРИЧ ... публиката се едно е на опера не на мач....

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 фев 2013 17:09

крАСАВци написа:То и за нас люпенето на семки 90 минути е пълна глупост, но никой не ви е взел пакетите от ръцете и не е тръгнал да ви държи сметка защо сте семкаджий нали?

Добре де с бобмичка да не би играчите да почнат да си подават по-точно топката? Виж примерно в цивилизовани страни като Англия има закони против бомби и факли! Да там се достига до другата крайност, защото има закони които не разрешаваш да ставаш,но това е заради историческата обремененост покрай всичките тези трагедии. Мен Германия е ми харесва, публиката и атмосферата,но там рядко използват пиротехниката.

Върни се в “Футбол - Свят”