Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уникален гол на Бербатов
Бербатов като беше в националния някой хора искаха да се маха,сега като се махна защо се е махнал.......
Феноменален Берба,невероятен гол и страхотна игра.Яд ме е,че се отказа от Националния,но решението си е изцяло негово и неможем да му се сърдим.Дано скоро размисли и се завърне,защото има какво още да даде.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
lionel_messi написа:Alex написа:Или искахте да продължава да бъде най-ефективния нападател в националния
Най - ефективен е - да, в контролите..
НА 29год,голмайстор за всички времена на националният отбор, нищо работа за теб знам, ти повече би вкарал
lionel_messi написа:Alex написа:Или искахте да продължава да бъде най-ефективния нападател в националния
елементарно злобно човече , чак сега разбрах какво е имал в предвит Бербо ." вие сте долу , а аз съм горе "
Не си постигнал нищо , даже сигурно още вашите ти дават пари и пак плуеш хората който са достигнали там къдети ТИ НИКОГА НЯМА ДА СИ - ЕЛЕМЕНТАРНО ЗЛОБНО ЧОВЕЧЕ !
[offtopic]малко съм със счупена ръка , имам работа и въобще от бързане не съм обърнал внимание как съм изписал думите[/offtopic]
Последна промяна от DmG на 28 авг 2010 21:46, променено общо 1 път.
- lionel_messi
- Контакти:
DmG написа:lionel_messi написа:Alex написа:Или искахте да продължава да бъде най-ефективния нападател в националния
елементарно злобно човече , чак сега разбрах какво е имал в предвит Бербо ." вие сте долу , а аз съм горе "
Не си постигнал нищо , даже сигурно още вашите ти дават пари и пак плуеш хората който са достигнали там къдети ТИ НИКОГА НЯМА ДА СИ - ЕЛЕМЕНТАРНО ЗЛОБНО ЧОВЕЧЕ !
Ко кайш ?

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
Я се успокойте Бербоманиаци
Нищо извънредно не е станало-поредният неважен гол срещу посредствен отбор при решен мач.Сега всички спортни новини ще почват с това
Къде са му важните голове срещу силни отбори
Така беше и в националният от 47 гола само 1-2важни и решаващи .Всички останали в приятелски срещи или мачове срещу Малта,Андора,Люксембург и др. подобни.Някой може ли да ми каже друг важен гол за България освен срещу Хърватска в София за 2-0 квалификация за европейското в Португалия
Иначе нека сега прави вувозеле на Фърги 

Другите контроли не са ли играли????? По-важното нападателите на другите страни не играят ли срещу малта и не бият ли с по 10-0? Защото те мат само лесни мачове и няколко развностойни със световните суперсили, а Бербатов има равностойни мачове с Беларус и Черна Гора, ние на Англия като не сме вкарали, как искаме точно невкания гол да е на Бербатов????????
а за контролите, това е нагла лъжа! Прочети колко гола и къде е вкарал! (останалото е да казваш на черното бяло, не знам как се спори с човек, който мисли, че цифрите го лъжат)
[center]
[/center]

гмм написа:Я се успокойте БербоманиациНищо извънредно не е станало-поредният неважен гол срещу посредствен отбор при решен мач.Сега всички спортни новини ще почват с това
Така беше и в националният от 47 гола само 1-2важни и решаващи .Всички останали в приятелски срещи или мачове срещу Малта,Андора,Люксембург и др. подобни.Някой може ли да ми каже друг важен гол за България освен срещу Хърватска в София за 2-0 квалификация за европейското в Португалия
http://www.youtube.com/watch?v=Jec2JsRz2dA
Ама ти си мислиш, че е днес Бербо нищо не е напрайл.......

[center]
[/center]

- maximalniq
- Контакти:
Плюйте,плюйте... Само това можете.
Много хубав гол на Бербатов, доста се зарадвах когато го вкара. Дано този сезон е негов.

гмм написа:Я се успокойте БербоманиациНищо извънредно не е станало-поредният неважен гол срещу посредствен отбор при решен мач.Сега всички спортни новини ще почват с това
Ти колко решаващи гола си вкарал?Как можеш да кажеш, че няма решаващ гол, ако накрая точно той натежи при класирането?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?