Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Измама или не - с голмайстора на ЕП от букмейкър?

Мнениеот Muscarin » 02 юли 2012 22:23

bez-nick написа:Добре, кажете ми тогава защо пише голмайстори, за какво им е да го пишат това в ЕФ, Уефа винаги ще избере някакъв критерий, за да определи САМО ЕДИН ГОЛМАЙСТОР, ако трябва и по азбучен ред ще го определи ако всичко е равно, интересуваме какво пишеше в ЕФ, скачате ми с номера, че не съм знаел какво е голмайстор, стегнете се, в другите сайтове вече ми казаха, че изплащат печалби по начина, по който бе описан предварително в ЕФ, от който се отменаха след като Уефа реши кой бил най-добрия голмайстор на турнира!

Ми ходи се разправяй с Еврофутбол бе, кво мрънкаш тука? Хората се опитват да ти помогнат, ти им се репчиш! И кво? 50 мнения за кво? За нищо. Никой тук няма да ти изплати печалба.

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 02 юли 2012 22:45

Пич, търси си правата. За нуждите на бетинга, тия измислени правилца и критерии на УЕФА не са от значение - т.е. при няколко футболиста с еднакъв брой голове, всички се приемат за голмайстори и коефициента ти е този на който си заложил, разделен на броя на играчите. Това е във всеки един уважаващ себе си и реномиран букмейкър. А правилата на ЕФУ, бъди сигурен не ги е родила някоя нашенска умна глава :) Иначе, не се и съмнявам, че те ще измислят някакво оправдание и ще тълкуват собствените си условия, както им е изгодно.

spotvn
Контакти:

Мнениеот spotvn » 02 юли 2012 23:26

dean27 написа:И аз бях заложил за Гомез във bet at home и залога ми го дава като губещ и пише,че голмайстор е Торес.Не съм чел правилата за определяне преди да заложа,ако има някой който е заложил за Торес във същия букмейкър да пише дали са му платили на 100%,защото може и да ни връткат нещо не ме учудва

заложих 10 лева на торес в деня на откриването, коефициент 14. днеска отидох и ми изплатиха 140 лева.
авторът на темата е прав да мрънка, ако бях на негово място и аз щях да съм недоволен от схемата (въпреки че според мен от ЕФ самите не са били наясно с критериите за определяне на голмайстор до вчера, както повечето хора, и просто в движение са взели решението на уефа за торес). имам приятел който заложи на роналдо в бет365 и взе печалба разделена на 6... така че различни места, различни закони ;)

Bumer

Мнениеот Bumer » 03 юли 2012 12:52

bez-nick написа:Примерно мача Лудогорец - Динамо загреб завършва 3:2, но Уефа по някакви причини присъжда служебна победа на гостите, букмейкъра следва ми изплати познатия знак от мача, който се е играл, а не според решението на Уефа, нали така?В Еврофутбол кратко и ясно е написано в програмата, че при повече от един голмайстор се дели според техния брой, не мисля че ще е грешка ако си потърся правата, предполагам ще има и други ''ощететени''

В такава ситуация залогът ти ще бъде отменен.

Bumer

Мнениеот Bumer » 03 юли 2012 13:01

Не мога да разбера защо някои хора тук, които очевидно си нямат хал-хабер от залгания, говорят менторски на момчето и дават акъл като последна инстанция. Естествено, че в случая момчето със залога за Гомез е прав! При залози за голмайстор международните букита процедират по два начина, когато има повече футболисти с равни голове. Някои букмейкъри директно си изплащат пълната печалба. Повечето прилагат т.нар. "dead heat" правило, при което залогът ти се дели на броя на голмайсторите и се умножава по коефициента.

Обаче такова животно - да се избира голмайстора по брой асистенции или играни минути - при никой нормален букмейкър го няма. Или ако го има, трябва задължително да бъде записано в правилата. Тоест, трябваше изрично да пише преди турнира, че "ако на върха са повече от един футболист, се гледат последователно: изиграни минути, асистенции и т.н.". Щом не е записано изрични, си е чиста и много долна измама от Еврофутбол. Ама момчето си е виновно и това да му е за урок - с ЕФ останаха да играят само най-пропадналите пияндурници. Нормалните играчи отдавна си цъкат през нета.

И още веднъж - моля хора, дето си нямат на идея от залгания, да не коментират тук, камо ли с такъв назидателен и категоричен тон.

Bumer

Re: Измама с голмайстора на ЕП от букмейкър

Мнениеот Bumer » 03 юли 2012 13:06

bez-nick написа:
thebully написа:Колега прави си една карта и играй в нета,отдавна съм им теглил една майна на тия наши букмейкъри :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вече не може, трябва да имат лиценз в България, от 1-ви Юли влезе в сила новият закон за хазарта и ще следват доста промени, но какви ще са не знам

Абе, ей, ти да не си някакъв агент на измекярите от ЕФ?! :lol: 'От 1 Юли не може да се залага през интернет" - кажи честно?! :)

drvasko98
Контакти:

Re: Измама с голмайстора на ЕП от букмейкър

Мнениеот drvasko98 » 03 юли 2012 15:10

Значение имат две неща:
1. Пише ли в Еврофутбол, че предвид се вземат ОФИЦИАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ? Пише. УЕФА обяви официално Торес за голмайстор. Да, преди години не вземаха допълнителни критерии, ако няколко човека вкараха равен брой голове, всички бяха голмайстори и коефециентът се делеше на броя им.
2. УЕФА предварително обявила ли е критерии, по които ще бъде определен голмайстора? Не съм 100 % сигурен, но мисля, че да. Ако такива са обявени и там пише, че при равен брой голове се взимат предвид асистенции и играно време, тогава Еврофутбол има пълното право да не даде пари за Гомес. Обаче ако УЕФА не е обявила такива критерии, тогава все пак мисля, че могат да се търсят правата. Това е все едно УЕФА да не напише, че при равни точки, примерно по-напред е този, които има предимство от прекия мач
3. Разбира се, че е възможнопо обявените три критерии (брой голове, брой асистенции и игрално време) да има повече от един голмайстор.

Върни се в “Футбол - Свят”