Манчестър Сити е новия шампион на Англия !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Манчестър Сити е новия шампион на Англия !!!

Мнениеот Corwin » 13 май 2012 19:18

kibeto написа:Абе пичове,да ви питам някой познава ли фен на Сити,ама от преди ерата на Масур?

Аз познавам 3-ма. Наглите от Юнайтед да не се обаждат, да загубиш прекия мач с 1:6 и да обясняваш за съдийско бутане. Смешно е.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 13 май 2012 19:18

kibeto написа:Абе пичове,да ви питам някой познава ли фен на Сити,ама от преди ерата на Масур?

Ти сериозно ли питаш? Имат си фенове и от 100, и от 50 години...дори в Манчестър имат повече от противника...виж в България такива глорихънтърчета може и да няма, но какво значение има? Ти да не се смяташ за фен на Ман Юн? :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от boys85 на 13 май 2012 19:19, променено общо 1 път.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 май 2012 19:19

Честита титла на Сити и честита калъфка на всички фенове на смешния Юнайтед който спукахме от бой на 2 пъти през този сезон. :) :) :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 май 2012 19:19

Карлос Тевез се опита максимално да помогне на бившия си отбор, но за щастие Манчини се усети и отборът му победи.
"Манчестър Юнайтед" не заслужаваха титлата през сезона, но щяха да я спечелят заради ФА. Догодина сигурно отново титлата ще е за "червените дяволи". Едно не мога да разбера защо, за да изпревариш този отбор, трябва да правиш рекорди.
Просто не е справедливо. Преди два сезона "Челси" направи голов рекорд, за да надвие "Манчестър". Сега на "Шеитите" им беше необходимо да направят рекорд по точки. Съдията няма да забравя да отбележа, че наистина им помогна. Защо обаче трябва да се стига до такава драма?
Реално разликата между двата тима е видима и тя е в полза на "арабите". Титлата щеше да отиде на "Олд Трафорд" заради ината на набора.
Силно се надявам "Ливърпул" да направи някакъв много голям номер в бъдеще време на този тим, за да ги изкара от играта. Заслужават си го. Не може велик отбор като "червените" да изглежда толкова жалък. Затова са виновни и самите те, но и заговорът срещу тях.
Честита титла на "Сити"! Ако догодина искат отново да са първи, трябва сериозно да развържат кесията към посока ФА. Този сезон им помогна по - малко, но догодина трябва повече.
Истината за това първенство е, че е изключително жалко и смешно. Много сте малки, за да помните повечето навремето как титлата отиваше в различни ръце. То не беше "Ливърпул", "Евертън", "Арсенал", "Тотнъм", "Астън Вила", "Нотингам", "Дарби Каунти" и кой ли още не.
Замислете се докъде доведе отвратителния комерсиализъм! За четиридесет години днес всичко е изключително грозно и жалко.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 13 май 2012 19:19

Не съм фен на Сити, но като всеки нормален гледащ и интересуващ се от футбол българин, не харесвам Юнайтед заради отношението към Бербатов. Ама той човека, когато играеше си станаха шампиони, така че неговата си я е свършил.
p.s. Много ми е кеф, че всичките най-неприятни отбори в силните първенства за малко не успяха да станат шампиони и завършиха втори, за да им е максимално гадно - Милан, Байерн, Барселона и особено Юнайтед, които бяха най-близо. Остава и Лудогорец да направят чудото и ще ми е перфектната футболна година :)
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 13 май 2012 19:20

От къде тази злоба? :roll:
B.E.L.20.V.E

kibeto
Контакти:

Мнениеот kibeto » 13 май 2012 19:21

RobiVanPersie написа:

НЕ!И знаеш ли колко ми пука комплексар?Честито на всички фенове на Сити СТРАХОТЕН УСПЕХ!

Абе ТЪПАК,аз питам,като човек някой познава ли фенове на Сити от години,а ти ми викаш комплексар,ти видя ли някакъв такъв да се включи в темата,какво комплексарско видя да попитам?

chelseaforever
Контакти:

Мнениеот chelseaforever » 13 май 2012 19:22

Браво Манчестър СИТИ за заслужената титла и за това че натрихте носовете на смешниците от Юнайтед!!!! :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 май 2012 19:22

Янис Зику написа:Смешна работа, казаха им, че оцеляват, пускат 2 гола за 3 минути, след това Сисе отива да се радва с Насри.

'
Колкото и някой да не искат да го признят, точно така стана...мача на Болтън свърпи когато на Етихад беше 92 мин и 40 сек някъде....тоест КПР знаеха, че се спасяват и аз съм почти сигурен че пуснаха(ако може да се каже, ако не позволиха) този г ол да има бъде вкаран....но както и да е напълно заслужена титла на Сити, след като смазаха Юнайтед и в 2 та мача....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Футбол - Свят”