CSKA69 написа:Андони Ираола и Оливър Гласнер са най-впечатляващите мениджъри в Англия в момента. Интересното е, че и двамата не са от клонингите на Пеп...
Не е интересно, а резонно и логично. Иначе нямаше да има нищо впечатяващо и успешно в тях.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA69 написа:Андони Ираола и Оливър Гласнер са най-впечатляващите мениджъри в Англия в момента. Интересното е, че и двамата не са от клонингите на Пеп...
CSKA69 написа:Зависи какво се разбира под издънка за Слот - със състава, който има той е ДЛЪЖЕН да е бори за абсолютно всички трофеи, колко ще спечели е трудно да се предвиди.. Ако остане без трофей в края на сезона със сигурност ще бъде подложен на огромно напрежение, но не смятам, че ще бъде уволнен от Ливърпул.. Все пак той спечели едва втората ни титла във Висшата лига и това му дава кредит на доверие да се опита в един трети сезон да поправи нещата :idea: Според мен, обаче, ако не успее да класира Ливърпул в топ 5, тоест да пропуснем Шампионската лига през следващия сезон, тогава вече може и да приключи като мениджър на отбора ;)
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
N. Espirito Santo dislike that :Dmiro_rz написа:Днес към 18:50 ще има нов временен лидер! .D
Arsenal have lost BOTH of their last two home league games against West Ham
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
an4o_321 написа:N. Espirito Santo dislike that :Dmiro_rz написа:Днес към 18:50 ще има нов временен лидер! .DArsenal have lost BOTH of their last two home league games against West Ham
bubka написа:Ае Челсита, искам да мачкате довечера, Челсита. Че то вече става срамно, ето Юнайтед ви изпреварИ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта