Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ruga4
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот ruga4 » 22 апр 2016 13:31

Pichichi написа:ФТ9 му подейства много добре продажбата на Джаксън, мисля че точно това му се отрази на псхиката и влезна във форма.
5 гола в 5 поредни мача, дори не знам дали има такова постижение в кариерата си до сега (може би има просто не съм проверявал)!
Почти е сигурно ако е жив и здрав че до края на шампионата ще мине кота 10 гола в Примера както предвидих в един пост през януари
след продажбата на Джаксън Мартинес.

Спокойно може да увеличи тази серия на 7 8 мача :twisted:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 апр 2016 13:48

Годин аут за първия мач, дано за реванша е готов...тежък удар, но какво да се прави :roll: :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 апр 2016 21:00

Абе каква е тая история с тези фондове, че нещо не разбирам смисъла.
Онзи ден имаше новина за Коке, а сега за тоя другия.... ох името забравих, как и да е. Сумите изглеждат адски малки за такива % от правата? И каква е идеята изобщо да ги продават?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 23 апр 2016 22:42

Предполагам имаш предвид продажбата на процента от правата на даден играч.

Според мен идеята е проста. Да се наберат необходимите средства от активите, без да се натоварва бюджета с допълнителни чисти парични разходи. Нож с две остриета е.Стойността на играча зависи от неговото представяне на терена, това на отбора му, неговата репутация, договорите които подписва и.т.н. По този начин може да се окаже, че си погасил част от дълговете с по-малка реална сума, или с по-голяма такава. Май запазват по-големия процент от своя капитал, като по този начин контролират и неговата продажба, ако смятат да се разделят с него.

Тъй като в Реал яко се грижат за маркетинга на играчите си и се печелят солидни суми от него, няма как такава практика да се случи там, поне за момента.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 апр 2016 01:46

Е да натоварват бюджета... те се публикуваха някакви цифри от рода на 3 млн за 30% Коке и 1-2 млн за тоя другия? Кво ще вържеш с 3 млн смисъл?
Разбирам тези фондове като с Тевез и Масчерано, те си купуват играчите и си ги водят, но съвсем друго ми изглежда ти да имаш даден играч и да продадеш част от него за такива смешни пари и то говорим за доста котиращ се клуб в момента.
Те могат във всеки един момент да пласират някоя резерва с 20 мача на кръст (лесно заменим) за едно 15 млн в някой опашкар от Англия или дори в чемпиъншип. Затова ми изглежда много странно?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 24 апр 2016 02:45

Тези суми изглеждат доста смешно на фона на цифрите, които се въртят на пазара. Вероятно идеята е Коке никога да не напусне Атлетико, като по този начин, тези пари отиват директно в клуба, а правата на третата страна отиват по дяволите. Сумата е ниска за да привлече евентуален купувач. В крайна сметка да дадеш 3млн. за нищо не е шега работа, макар аз лично да бих съжалил, за това че ще трябва да се лиша от новото Бентли на пазара, заради подобна грешка. :lol:
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 апр 2016 03:58

Аз доколкото разбрах от това което прочетох, ако някой предложи примерно 100 млн и Атлетико отхвърлят тези пари, те трябва да платят на този фонд съответния %. Нещо хич не ми изглежда изгодно.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 24 апр 2016 10:38

Едва ли е така. Това би било много глупаво.От другата страна могат да накарат няколко клуба да отправят оферти и така да им се трупат кинтите. За последно Александър Томов бе видян в България, съмнявам се някак си да се е докопал и до Атлетико. :lol:
Анчелоти.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 24 апр 2016 11:46

Трудна но важна победя над Малага.Още сме в играта.Сега остава да се молим за един хикс на Билямарин.

Върни се в “Футбол - Свят”