Летен трансферен прозорец 2023
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Летен трансферен прозорец 2023
е и ? парите не са гарнация за нищо, ако беше така ПСЖ и Сити щяха да са с по 3-4 ШЛ ;д
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Furious_Monk
Как ме е яд, като го гледам да позира с тази фланелка... Честито Перес, Мбапе е единствен и неповторим.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- insaneboy1
- Контакти:
Още днес ще вземе първия си трофей.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Soulen написа:wolf написа:Soulen написа:rhaegar написа:Голяма драма, голямо нещо.
Все още си мисля, че инвестирането на тия 100м в двама-трима играчи е по-добрата инвестиция. Но не мога и да не съм доволен че топ талантите все още искат да дойдат в Челси, независимо от миналия сезон.
Би трябвало да сме доста по-привлекателна дестинация от Арсенал и Ливърпул все още. Сити логично са доста над нас, а Юнайтед може и да ги задминем, ако направим добър отбор.
По привлекателна дестинация с кое? По-малка марка, много по-малка история, ако вземеш сезоните от 2016 насам сте доста назад и по точки и по класирания.
С кое сте по-привлекателна дестинация?
С амбиции и финансови възможности. История? Играчите, които купуваме са виждали Челси и Юнайтед на върха като деца. В последните 20 години сме много над вас като марка и успехи. Имаме и доста повече ВЛ титли, откакто я има лигата и големите пари.
По социалките ви бием по популярност вас, Арсенал, Сити, мисля че само Юнайтед, Реал, Барселона и Байерн са пред нас. Не че са някакви големи фенове африканците и азиатците, но парите и популярността са важни.
Пак казвам, в момента Сити е най-голямата марка и име в Англия и няма футболист, който да им откаже. Само латиносите си тачат Барса и Реал
Глупости конкретно за амбициите, в момента Ливърпул, Арсенал, Челси, че вече и Юнайтед са на едно ниво откъм способност да привличат футболисти и зависи от личното предпочитание на футболиста къде точно ще иде, това не е като преди 15 години, когато Юнайтед и Челси бяха доста пред Ливърпул и Арсенал, сега Сити са пред всички останали просто. Ливърпул не дава големи заплати, иначе с играта си от последните години и Клоп щеше да е малко под Сити и пред останалите, така че точно в последните 6-7 години като марка няма как Челси да води с една ШЛ само и никаква борба за титлата. В момента единственият отбор, който се конкурираше със Сити на няколко пъти през всички тези години и междувременно игра 3 финала в ШЛ, че да говорим за амбиции, бе Ливърпул, така че няма какво да гледаме 20 години назад какво е било. Другият единствен отбор с реален шанс да ги събори бе Арсенал миналата година. През това време Челси и Юнайтед си играят на покупко-продажба.
За справка Макалистър е отказал на Челси според Романо, който вчера доста си плю на репутацията.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Романо направо се закопа с глупостите, които писа вчера. Едва ли скоро някой ще го вземе пак насериозно, жалко за него
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Udoji90
- Контакти:
Аз лично ще продължавам да го взимам насериозно по простата причина, че по-сериозни от него няма.
Донякъде Орнстийн е на неговото ниво и толкова.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
rhaegar написа:Кво толкова е писал?
Първо почна как Кайседо иска само Челси, което има някакъв резон и да е станало, ама другите журналисти казаха, че предпочита Челси, но не е отрязал Ливърпул, което на мен ми изглежда по-логичния вариант, защото Ливърпул иначе досега да се е отказал.
После му пусна Инстаграма как тъкмо е последвал Челси, а това е станало месеци назад.
Накрая в петък вечерта каза как Ливърпул обмисля отказване от сделката, което към неделя още не е вярно.
На практика, всичките му новини натискаха Ливърпул да се откаже от офертата си, което изглежда е целта на Челси вече два дни, защото не могат да предложат същата структура на плащане към момента.
Определено прозира тенденция и вероятно снасяне на информация от страна на Челси, доколкото знам от фенове на Арсенал, ама това не го гарантирам и с трансфера на Мудрик е било нещо подобно.
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Udoji90 написа:Аз лично ще продължавам да го взимам насериозно по простата причина, че по-сериозни от него няма.Донякъде Орнстийн е на неговото ниво и толкова.
Всеки отбор от големите си има достоверни журналисти, които в 90-95% от случаите публикуват преди Романо и той само прекопира. Иначе по отношение на цялостно репортиране за всички отбори и играчи по света със сигурност няма по-сериозен от него.