Летен трансферен прозорец 2023

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2023

Мнениеот wolf » 11 авг 2023 15:08

Furious_Monk написа:
rhaegar написа:
Furious_Monk написа:Човек, на това се казва уважение, не може да купуваш заместници на хора, които са оставили история зад гърба си, докато те все още са там.

Естествено, че се купуват. Казваш "трябва ни дълбочина и конкуренция на позицията" и готово.

Всеки един шампионски отбор трябва да се подсилва. Липсата на конкуренция убива качеството. САФ го знаеше отлично, Гуардиола също го прави. Челси не подкрепи мениджърите си след последните две титли и виж до къде я докарахме? Колегата ти дава пример и за Ливърпул. Дори не говорим за някакви масивни инвестиции, а просто за надграждане на очевидно силен отбор.

При съра и Гуардиола нещата са много различни, защото просто говорим за гениални хора. Не всеки може и трябва да е такъв, но има причина за забавянето на някои действия.

Инвенстиции трябва да има има, въпросът е в момента, каква сума , как , кога и при какви условия трябва да се направят.

Все още не е края на трансферният прозорец, не съм готов да съдя човек, преди да е изтекъл и последния срок. Но в едно съм сигурен, разликата между Челси и Ливърпул е самият мениджър... Клоп е чешит и ако нещата не вървят, сам ще си тръгне.

Феновете на Юнайтед мислеха по подобен начин, но видяхме резултата в края на сезона... тези хора мислят, много мислят и имат качествени съветници, въпросът е, че в Англия има поне 5-6 отбора с много добър щаб и от там, вече не говорим за качество, а за шибан късмет. Защото когато силите са изравнени, късметът е тази сила, която накланя везните в нечия полза.

Много си далеч от истината. Колкото си тръгна когато направихме 6 поредни загуби на Анфийлд, колкото си тръгна и тази година. Сам каза че е избързал да напусне Дортмунд. Ако има промяна в характера му то тя е че е станал още по-търпелив и уравновесен. А в Дортмунд направи един отвратителен полусезон но класира отбора за Европа с пролетния щурм

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 авг 2023 15:12

Има голяма възможност да си прав, но не си ме убедил в това.

Клоп е ексцентричен , но и много всеотдаен.

Тази комбинация е абсолютно непредвидима.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 авг 2023 16:26

Това с Кайседо взе да става някаква сапунка - сега пък казал на Ливърпул, че иска конкретно в Челси. Ако отиде при "сините", то тогава Ливърпул няма за какво толкова да съжаляват - тъкмо ще вземат Лавиа, който струва двойно по-малко.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 авг 2023 16:42

Човек, който не може да оцени величието да носиш номер носен от велики играчи, не си струва усилията.
Една част от успеха е свързан или с традицията, или с лудостта.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2023 16:42

Голяма драма, голямо нещо.

Все още си мисля, че инвестирането на тия 100м в двама-трима играчи е по-добрата инвестиция. Но не мога и да не съм доволен че топ талантите все още искат да дойдат в Челси, независимо от миналия сезон.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 11 авг 2023 17:10

rhaegar написа:Голяма драма, голямо нещо.

Все още си мисля, че инвестирането на тия 100м в двама-трима играчи е по-добрата инвестиция. Но не мога и да не съм доволен че топ талантите все още искат да дойдат в Челси, независимо от миналия сезон.

Би трябвало да сме доста по-привлекателна дестинация от Арсенал и Ливърпул все още. Сити логично са доста над нас, а Юнайтед може и да ги задминем, ако направим добър отбор.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 11 авг 2023 17:37

locke написа:по добре Ромеото без Жулиета за 50млн, отколкото Мойсей, който не може да ходи по вода, за над 100 :oops:

На 1000% :!: :!: :!:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 авг 2023 18:37

Soulen написа:

Би трябвало да сме доста по-привлекателна дестинация от Арсенал и Ливърпул все още. Сити логично са доста над нас, а Юнайтед може и да ги задминем, ако направим добър отбор.

По привлекателна дестинация с кое? По-малка марка, много по-малка история, ако вземеш сезоните от 2016 насам сте доста назад и по точки и по класирания.
С кое сте по-привлекателна дестинация?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 11 авг 2023 22:24

wolf написа:
Soulen написа:

По привлекателна дестинация с кое? По-малка марка, много по-малка история, ако вземеш сезоните от 2016 насам сте доста назад и по точки и по класирания.
С кое сте по-привлекателна дестинация?

С амбиции и финансови възможности. История? Играчите, които купуваме са виждали Челси и Юнайтед на върха като деца. В последните 20 години сме много над вас като марка и успехи. Имаме и доста повече ВЛ титли, откакто я има лигата и големите пари.

По социалките ви бием по популярност вас, Арсенал, Сити, мисля че само Юнайтед, Реал, Барселона и Байерн са пред нас. Не че са някакви големи фенове африканците и азиатците, но парите и популярността са важни.

Пак казвам, в момента Сити е най-голямата марка и име в Англия и няма футболист, който да им откаже. Само латиносите си тачат Барса и Реал
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 11 авг 2023 22:37

Челси ако вземат Лавия и Кайседо, ще са похарчили около 1 милиард за последната година. Кажи честно. :lol: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”