Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот Pichichi » 14 яну 2016 10:15

Понеже стана дума за договори на играчи, тези дни излезе инфо че Хименес и Кореа са подписали нови договори.
Също така се говори че договорът на Ант. Гризман отново ще бъде подобрен и клаузата му от 80 млн. Е ще отиде на 100 млн Е.!
Има спекулации че Атлетико се интересува отДани Себайос(Бетис) и Андре Карийо(Спортинг Лисабон).

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 14 яну 2016 10:53

Карийо тази година почти изпадна от титулярния състав на Спортинг.Не ни трябва.Себайос може макар че имаме изоблие от талант в средата на терена.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 яну 2016 11:17

Не съм го гледал никога Карийо но като му гледам головия актив и то в Португалия със Спортинг едва ли е някаква супер класа.
Позашумя се около него за интерес от Севиля и от ВЛ на Англия но наистина не знам на какво е способен този футболист. Врътката
около перуанеца Карийо е че той е с изтичащ договор т.е. от 06.2016 е свободен агент така че може и това да е причината
Спортинг да са го замразили резерва. През миналия сезон е вкарал 7 гола но има 18 асистенции за Спортинг във всички турнири
което явно говори че е подавач по-скоро от колкото голмайстор, гледам и че предпочитана позиция за игра му е дясно крило/халф.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 14 яну 2016 13:31

Ръководството на Атлетико Мадрид ще опита да „надуе“ откупната клауза в договора на звездата си Антоан Гризман до 100 милиона евро. Целта е така да бъдат спрени трансферните атаки на другите клубове, които желаят френския национал.

Нападателят прави втори много силен сезон с екипа на „дюшекчиите“ с 10 гола в първенството и 4 в Шампионската лига дотук. Естествено 24-годишният играч привлече редица погледи на европейски грандове, като особено често се споменава името на английския шампион Челси.

Атлетико обаче държи Гризман да изпълни контракта си, който е до юни 2020 година и затова ще предложат на футболиста да увеличат не само заплатата му, но и освобождаващата клауза, записана в споразумението.

Очаква се мадридчани да нямат никакви трудности в това начинание, тъй като имат принципна договорка с Гризман да не обмисля никакви чужди оферти за срок от още две години.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 яну 2016 15:57

Добре ще е да не обжалваме санкцията, имаме 17 играчи под наем плюс наличните може да избутаме до лятото на 2017 :roll:

До края на този прозорец може да вземем някой бек и някое крило де, ама не е фатално :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 яну 2016 16:07

Ако не напусне нито един играч от сегашния отбор няма драма! При всички положения не трябва да има напускащи основни играчи
и тогава не мисля че ще се отрази много това наказание. Може би и за това да е било и взимането на Аугусто Фернандес.
Може да напусне само Сикейра без проблеми според мен. Дали да се обжалва или не е решение което трябва да вземат Симеоне и
директорите, т.е. ако искат да спечелят време и да вземат още някой играч преди да влезе в сила санкцията може и да обжалват но тогава
се измества наказанието в бъдещето.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 14 яну 2016 16:13

Два трансферни прозореца а на Барса май беше само един.Е може да е добро за клуба.Ще се дадат шансове на юношите.Да купуват нападател по спешност.Защото ако си тръгне лятото Джаксън и Торес продължава да не вкарва можем и да имаме проблеми.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 яну 2016 16:13

Pichichi написа:Ако не напусне нито един играч от сегашния отбор няма драма! При всички положения не трябва да има напускащи основни играчи
и тогава не мисля че ще се отрази много това наказание. Може би и за това да е било и взимането на Аугусто Фернандес.
Може да напусне само Сикейра без проблеми според мен. Дали да се обжалва или не е решение което трябва да вземат Симеоне и
директорите, т.е. ако искат да спечелят време и да вземат още някой играч преди да влезе в сила санкцията може и да обжалват но тогава

то няма гаранция, щото може да обжалваме сега, да се съберат ФИФА май месец и да кажат "Еми сори, не ви минава обжалването". Остава си наказанието :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 яну 2016 16:33

JackPackage написа:
Pichichi написа:Ако не напусне нито един играч от сегашния отбор няма драма! При всички положения не трябва да има напускащи основни играчи

то няма гаранция, щото може да обжалваме сега, да се съберат ФИФА май месец и да кажат "Еми сори, не ви минава обжалването". Остава си наказанието :mrgreen:

:mrgreen:
Да има го и това!
Иначе и на Барса беше 2 прозореца наказанието. То отдавна се носеше това като мълва за Атлетико и Реал М.
Според мен от преотстъпените има резон да върнем само Боно за 3-ти вратар ако вземе да се счупи някой от вратарите и предизивика криза
на този пост и Борха Бастон (може и това да се окаже неговия шанс). Силвио, Лео Баптистао,Веласкес и Гилавоги едва ли ще помогнат с нещо.
Хави Манкиийо не виждам как може да бутне някой от бековете: Хуанфран, Гамес, Фелипе Луис но за широчина на състава може и да го върнат
освен ако от школата няма по-добри опции. Само че при това наказание играчи които искат да излезнат под наем или с трансфер като Оливер
Торес (поне така се спекулира) трябва да забравят.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 яну 2016 17:56

Да, за Манкийо може да го върнем като р-ва на Хуанфран :roll:

Иначе ние се готвим за това наказание от половин година - подновихме договорите на всичко живо, взехмте Краневитер и Аугусто, така че си го очаквахме :roll:

Оли да се стяга, да не мрънка! :evil:
Да вземе пример от Саул! И той мрънкаше че не играе, няма шансове, ама се стегна и сега играе доста! ;)

Върни се в “Футбол - Свят”