Atletico Madrid (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Atletico Madrid (Фен тема)

Мнениеот Pichichi » 11 яну 2016 10:52

Няма какво да се лъжем, не сме фаворити за титлата въпреки че в момента заемаме 1-то място.
В мачовете в които загубихме направо направихме подаръци на Виляреал и Малага като гости и на Барса в Мадрид и играхме
наистина слабо. Реално ще трябва да заявим амбиции на Ноу Камп и на Бернабеу, отделно имаме гостувания на Сан Мамес и Местая
през 2-та половина. Барселона за сега е явен фаворит защото освен мача им по-малко са домакини на Атлетико и Реал М и освен това
взеха и победи на Калдерон и Бернабеу което значи че за да ги минем трябва да имаме повече точки от тях освен ако не ги бием с 2 гола
разлика на Кампа де! Виляреал също нямат стигане според мен имат 10 преднина пред Севиля и 11 пред Атлетик, като Селта и Ейбар не мисля
че могат да ги застрашат.
Мойта надежа е 3-ката Вието-Гризман- Караско да започнат да се разбират все по-добре и да се наложат като титуляри за да играем
на скорост и на контри в нападение. Освен това всеки от 3-та може да разиграва много добре топката и в халфовата линия така
че можем да се опитаме и да държим топката когато не може да се организира бърза атака. Вчера точно това ми хареса че не дадохме
шанс на пресата на Селта да рабооти и по-този начин те нямаха никакви положения за гол. Все си мисля че и Джаксън Мартинес трябва
да окаже някаква помощ на отбора защото през първата половина той няма решаващ гол за Атлетико!
Единстевното което ме притеснява е трансферните прозорци и големия апетит на доста клубове към Антоан Гризман и Ян Облак!
По всякакъв начин трябва да задържаме основните си играчи, продажбата им вече е неприемлива още повече че в момента
английски и италианските отбори са в криза и един 1/2 или финал в ШЛ е напълно възможен при разминаване с Барса и Байерн.
Лично аз нямам нищо против да премерим сили с Юве, Реал М, ПСЖ, Челси и Ман. Сити на 1/4 или 1/2 финал.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 11 яну 2016 11:09

Да и очаквах повече от Джаксън.Но да се надяваме че ще успее да ги изплати тези 35 милиона евро.Гризман и Облак ще успеем да ги задържим поне до лятото.Торес е голямо разочарование но той по принцип е играч за големите мачове.Надявам се да експлодира с някой гол я на Ноу камп я на Бернабеу.
П.П. Някой има ли инфо дали евентуално има отстъпна клауза в договорите на Гриземан и Облак?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 яну 2016 11:39

Има клаузи защото в Испания футболната лига го изисква като условие в договорите на играчите. И освен това мисля че отборите
не могат да си слагат каквито си искат клаузи а е обвързано по някакъв начин със заплатата която получава даден футболист по
договора си! Може и да бъркам но мисля че е така!
Реално за да се вдигне клаузата за откупуване на футболист то трябва и да получава повече пари в новия си договор и Атлетико го направи
с Гризман и Годин това лято, даже на Гризман новия договор е за 1 г. по-малко като срок но с по-голямо заплащане и по-голяма клауза.
Мисля че Коке, Саул и Облак са в очакване на нови договори също.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 яну 2016 12:19

Pichichi написа:Има клаузи защото в Испания футболната лига го изисква като условие в договорите на играчите. И освен това мисля че отборите
не могат да си слагат каквито си искат клаузи а е обвързано по някакъв начин със заплатата която получава даден футболист по
договора си! Може и да бъркам но мисля че е така!
Реално за да се вдигне клаузата за откупуване на футболист то трябва и да получава повече пари в новия си договор и Атлетико го направи
с Гризман и Годин това лято, даже на Гризман новия договор е за 1 г. по-малко като срок но с по-голямо заплащане и по-голяма клауза.
Мисля че Коке, Саул и Облак са в очакване на нови договори също.

Не бъркаш, така е.

Клаузата на всеки играч се определя при подписването на договора му и е свързана със заплатата, която получава, т.е. Саул (24 млн) примерно няма как да има клаузата на Коке (60 млн), тъй като не получава същата заплата ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 11 яну 2016 13:38

А кой има интерес към Облак?Гриземан трябва да е луд да напусне Калдерон заради лудницата на Челси.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 яну 2016 16:04

Атлетико М има най-добрата резервна скамейка за първия полусезон в Примера. Играчи влезнали като резерви са вкарали 8 гола
и са дали 9 асистенции. В класацията следват Хетафе, Севиля и Реал М.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 яну 2016 16:09

Определено имате повече широчина на състава си вече , което ще ви помогне да се запазите свежи ...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 яну 2016 16:13

Middlesbrough написа:Определено имате повече широчина на състава си вече , което ще ви помогне да се запазите свежи ...

Мда, Оливър (който е в много слаба форма де) и Томас бяха извън групата вчера, Тиаго контузен и пак има опции в средата...виж бековете резервите са ни леш, ама карай :|

Савич също с доста прилични мачове, така че и 3 стабилни централни защитника има 8-) :)
Даже вчера се учудих че Савич не почна вместо Малкия до Годин, след като изигра силни мачове напоследък сърбина, ама вчера Хименез беше безгрешен :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 11 яну 2016 16:20

Хименес си е човек на Симеоне трудно ще го забие на пейката.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 13 яну 2016 09:15

Лондонский «Арсенал» и «Манчестер Юнайтед» заинтересованы в услугах полузащитника мадридского «Атлетико» Сауля Ньигеса, сообщает Mirror.

Согласно информации источника, английские клубы могут предложить за этого футболиста € 24 млн. Именно столько и составляет в данный момент сумма трансферной компенсации за Сауля.

Отмечается также, что главный тренер «Атлетико» Диего Симеоне очень доволен игрой Сауля и не склонен отпускать его.

В нынешнем сезоне Сауль принял участие в 13 матчах чемпионата Испании, став автором одной голевой передачи.

Върни се в “Футбол - Свят”