Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне обяви, че ще разчита на халфа Матиас Краневитер, който бе привлечен от Ривър Плейт.
Треньорът на „дюшекчиите“ отрече информациите, че 22-годишният полузащитник ще бъде преотстъпен на друг отбор през януарския трансферен прозорец.
„В никакъв случай не планираме раздяла с Краневитер“, сподели Симеоне.
Атлетико плати 8 милиона евро за правата на 22-годишния полузащитник.
Той игра за Ривър на световното клубно първенство и вече има горчив опит срещу един от големите съперници на новия си тим - Барселона, който надви аржентинския колос с 3:0 на финала
Atletico Madrid (Фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Atletico Madrid (Фен тема)
Аглетико нечели,Реал и Барса губят точки.Колко му трябва на човек да е щастлив.
saract написа:Абе малко си вакрваме.Мъки срещу слабаци като Райо и Леванте.
Точно тези мачове са най-важните, когато не ти върви играта да съумееш да спечелиш колкото се може повече точки!
Сега идва визита на традиционно неудобен противник като Селта.Добре им взехме Аугусто Фернаддес да ги отслабим поне малко.Дано се отпушат нападателите защото само със здрава защита няма да станем шампиони.
Селта доста дръпнаха назад последните седмици, лошото е че дори чисто статистически ако погледнем на този мач те са с 2 поредни загуби
от Атлетик и Малага а един корав отбор трудно допуска 3 поредни загуби. Така че статистиката казва че може да загубим точки.
Статистиката обаче не е действителноста, предното им домакинство с/у Билбао дори го бях играл 2-ка в тотото и Раул Гарсия ги наказа.
С добра защита и Гриезман на върха на атаката а не Джаксън/Торес имаме шанс да им вкараме някой и друг гол.
Аз лично предпочитам в момента Гризман да играе на върха и зад него Караско, Вието, Коке/Саул и в средата Габи и Саул/Коке.
Само че преди този мач на 06.01 играем с Райо за купата.
от Атлетик и Малага а един корав отбор трудно допуска 3 поредни загуби. Така че статистиката казва че може да загубим точки.
Статистиката обаче не е действителноста, предното им домакинство с/у Билбао дори го бях играл 2-ка в тотото и Раул Гарсия ги наказа.
С добра защита и Гриезман на върха на атаката а не Джаксън/Торес имаме шанс да им вкараме някой и друг гол.
Аз лично предпочитам в момента Гризман да играе на върха и зад него Караско, Вието, Коке/Саул и в средата Габи и Саул/Коке.
Само че преди този мач на 06.01 играем с Райо за купата.
Селта определено дръпнаха газта след силното начало.Нолито му размътиха главата с евентуални трансфери и вече не е същият.Трябва да им задълбочим кризата.

Успех на М.Краневитер!
Злите езици

Ст. Савич играе доста добре и сигурно поне на мен ми е по-стабилен от Хименес който доста често е на кантар да сбърка.
saract написа:Селта определено дръпнаха газта след силното начало.Нолито му размътиха главата с евентуални трансфери и вече не е същият.Трябва да им задълбочим кризата.
Нолито е контузен и не играе от около месец, за сега има само минимални шансове да играе с/у Атлетико на 10.01.2016.
Като цяло е аут за футбол в следващите 10 дни но винаги може да има изненади. Все пак е най-добрият играч на Селта така че ще
е по-добре за Атлетико да не играе.
В последните 6 мача преди контузията Нолито имаше цифром и словом един гол.Формата му така или иначе беше спаднала.
На Кранвитер му дадоха хубав номер - 8 и това недвусмислено показва че ще го гласят за титуляр.Чакам с нетърпение дебюта му утре срещу Райо.