Тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

thejoker747
Контакти:

Re: Призовавам за бойкот на букмейкърите по света

Мнениеот thejoker747 » 10 дек 2015 17:02

Футбола от много години е само пари и интереси.Как не го разбрахте това нз ? Целия свят като играе едни и същи мачове по един и същи начин е напълно нормално да им вземат парите,а те са страшно много... Всеки ден букмейкърите правят милиони печалби от такива мачове. В днешно време ,ако ще играеш е по добре да пробваш изненади и да имаш малко повече късмет.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 дек 2015 17:04

Бет365 бяха пуснали мача на ЦСКА и изведнъж го скриха .Явно нещо ще се случва в този мач . :mrgreen:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 10 дек 2015 18:02

Все разбирачи тука .. Прав е пича и мен ме дънят само фаворити .. Оня ден 3 мача трудни и Еспаниол не могат да бият Леванте .. Снощи Челси и Арсенал с големите коефиценти излизат и някакви роми ме преебват ,,,, Как си обеснявате за 1 час се дигна коефицента на Барса от 2.30 до 2.80 ?? Има много игри тука мамицата им евреиска :) Хубаво че играя с малко пари и не ме е толкова яд .. Пък ако наистина сте разбирачи , кажете по 3-4 мача да видиме утре кои какво е познал !! А не само дрън дрън празни приказки !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 10 дек 2015 18:17

Betchualeng Arnaikem написа:Авторче, явно играеш "на сигурно", с очаквания фаворитите да си бият наред. Нелоша тактика, но понякога един, че и 2 фаворита се дънят и дотам.

И аз поизгорях вчера, но туйто, понякога става, понякога не. Като искаш по-големи коефициенти не играй очакваната от теб победа, заложи, че отбора който според теб ще бие.. примерно ще вкара в двете полувремена, ще спечели двете полувремена, там както го прецениш. Коефициента поне досега винаги ми идва по-голям от тоя за победител.

А може както някой тук спомена под/над, г/г, корнери..

И въобще мисли, а ако пак не ти върви - дай си почивка (аз така правя като ме погне каръка), стига рева от букитата всеки път. Щото ако пък от залози вържеш 50-100-500 лева ш си ги харчиш с кеф, нали така?

П.П. За к'во да се напъват вчера Барса? Виж Валенсия и Рома очаквах да го дават по-сериозно.

Подкрепям казаното. Защо играете на знаци, след като възможните изходи са три - 1, Х, 2? Играйте събития с два възможни изхода - под / над, гол / гол, отбор да вкара и двете полувремена? Шанса да познаете изхода от събитието е 50%, докато на знак е 33%.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 10 дек 2015 18:30

saffron написа:Все разбирачи тука .. Прав е пича и мен ме дънят само фаворити .. Оня ден 3 мача трудни и Еспаниол не могат да бият Леванте .. Снощи Челси и Арсенал с големите коефиценти излизат и някакви роми ме преебват ,,,, Как си обеснявате за 1 час се дигна коефицента на Барса от 2.30 до 2.80 ?? Има много игри тука мамицата им евреиска :) Хубаво че играя с малко пари и не ме е толкова яд .. Пък ако наистина сте разбирачи , кажете по 3-4 мача да видиме утре кои какво е познал !! А не само дрън дрън празни приказки !

Играй сингъл. Виж темата за Олимпиакос-Арсенал. Там съм ти пуснал залог ня 2.8 коеф и то с подсигуряване. Е какво повече искаш. Слагаш 100 кинта и днес щеше да ти е забавно като на мен.

И аз лично избягвам мачове под 1.7-1.8 коеф. Никакъв смисъл да си рискуваш парите на 1.3-1.6

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 10 дек 2015 18:37

OT18 написа:Играй сингъл. Виж темата за Олимпиакос-Арсенал. Там съм ти пуснал залог ня 2.8 коеф и то с подсигуряване. Е какво повече искаш. Слагаш 100 кинта и днес щеше да ти е забавно като на мен.

Арсенал съм ти писал , че ги хващам заедно с Челси , но ниския коефицент на Рома ме прееба ..
За днес Фенербахче малък коефицент , но пък мача им трябва задължително и до там... не става за сингъл , трябва поне още един мач .. па и нямам 100 лева макс. 10 :)

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 10 дек 2015 18:39

saffron написа:
OT18 написа:Играй сингъл. Виж темата за Олимпиакос-Арсенал. Там съм ти пуснал залог ня 2.8 коеф и то с подсигуряване. Е какво повече искаш. Слагаш 100 кинта и днес щеше да ти е забавно като на мен.

Арсенал съм ти писал , че ги хващам заедно с Челси , но ниския коефицент на Рома ме прееба ..
За днес Фенербахче малък коефицент , но пък мача им трябва задължително и до там... не става за сингъл , трябва поне още един мач .. па и нямам 100 лева макс. 10 :)

Ако Арсенал и Челси ги беше играл с по 10 лв сингъл днес щеше да имаш 50 ;)
Някой хора за толкова работят 10-12 часа

Иначе и на Брюж и на Рубин им трябват мачовете,но това нищо не значи. Фенерите май и равен ги устройва.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 10 дек 2015 18:51

OT18 написа:Ако Арсенал и Челси ги беше играл с по 10 лв сингъл днес щеше да имаш 50 ;)

Еми от алчност сложих и ромите :)

pp Да и на Спортинг им трябва задължително победа .. Ще го мислиме чао за сега :)

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 10 дек 2015 18:54

saffron написа:
OT18 написа:Ако Арсенал и Челси ги беше играл с по 10 лв сингъл днес щеше да имаш 50 ;)

Еми от алчност сложих и ромите :)

Е тука е ключа за бараката. Алчност. Колонките са за забавление. И аз съм хващал като ученик колонки с по 100-160 коеф,ама с 0.5 лв залог.

AnalBreaker
Контакти:

Re: Тема за футболни прогнози

Мнениеот AnalBreaker » 11 дек 2015 18:38

Това е от мен за днес. 60 Евро за 550

Изображение
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”