Много жалко за Тиаго - беше в страхотна форма и най-добрия дефанзивен халф в Примера този сезон

Дано се оправи скоро!
Сега е момента Чоло да изпробва Коке на пивота, както беше казал в предсезонната

Довечера ще ни дават по bTV Action мача с Реус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Pichichi написа:Днес гледам в АС се спряга Аугусто Фернандес от Селта (аржентинец) като заместник на Тиаго. Нямам идея какво може.
Цената на играча уж имa клауза за 15 млн. Е но 50 %-та от правата били на Велес Сарсфийлд. В контракта на играча обаче
имало и клауза че при получаване на оферта за 5млн. Е или повече ако Велес и играчът я приемат Селта трябва да продаде
правата му, т.е. Велес са се застраховали да вземат още някакви пари ако има оферта а не да чакат някой да даде 15 млн. Е.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост