Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SHYNE написа:има време ,един ден и при нас ще стане .просто комунизмъъ е виновен за товатам тва го има от 20-30 години имам впредвид като идеш на стадиона да викаш ,да пееш а тука е малко по различно .все още я има културата на семките .....когато тя изчезне тогава и ние ще тръгнем в правия път ...
Blue_Lion написа:SHYNE написа:Blue_Lion искам и аз да споделя мнението за лумпенитеможе ли ? да
![]()
за цялото дердже около прослоутите хулигани е виновна само и единствено държавата . само искам да прогнозирам какво ще се случи в събота около 20 по канал 1 . започват новините ,излиза водещия и веднага почва 10 минутен репортаж с заглавие " зверски боеве в центъра на Пловдив " ( сега някой да не помисли че имам няква информация ,просто предполагам) в който се показва хулиганството като главния проблем на държавата ,как полицията си върши перфекно работата ,колко арестувани и прочие глупости .всичко това се прави с една единствена цел а тя е да се отклони вниманието от пропитата от корупция и мафия наша любима държавица .да може 1 седмица след събитията да се продалжава да се вади хулиганството на преден план а доган и сие да крадът на воля . просто мафиотите който ни управляват имат интерес от лумпените в агитките .но заради тези лумпени страшно много фенове се одръпнаха от играта ....... иначе всичко е елементарно . държавата може да реши всички проблеми с тва явление за няма и 5 дни . тука не сме англия или италия . та ние сме 8 млн държавица .колко ще са тези лумпени ? 1000 ? глоби,забрани,ЗАТВОР !!! последното нарочно го написах с големи букви ,защото не може да метнеш тухла четворка по главата на човек, а съда да го разглежда като футболно хулиганство а не опит за убииство .бих пуснал една снимка как някъв фен замахва с метална тръба по друг фен .не знам дали го е ударил но къв е смисъла от всичко това ? не е ли живота най-ценото нещо ? трудно ми е да го разбера това а честно даже и не искам
Ще добавя нещо ! След 90та година,когато започва изграждането на структурите на Българската Мафия,започва масово да се всява страх в хората чрез медийте ! Мутри,убийства,грабежи,катастрофи,"ХУЛИГАНИ",корупция и това събрано с немотията на народа води до страх ! Загледай се в новините и само това ще чуешЧе, всичките тези неща ги има,но не са чак толкова много колкото ги изкарват по медийте,а и липсата на адекватен държавен апарат усложнява нещата ! Иначе,аз казах,че хулиганите не са фенове
Deliba6 написа:Blue_Lion написа:SHYNE написа:Blue_Lion искам и аз да споделя мнението за лумпенитеможе ли ? да
![]()
за цялото дердже около прослоутите хулигани е виновна само и единствено държавата . само искам да прогнозирам какво ще се случи в събота около 20 по канал 1 . започват новините ,излиза водещия и веднага почва 10 минутен репортаж с заглавие " зверски боеве в центъра на Пловдив " ( сега някой да не помисли че имам няква информация ,просто предполагам) в който се показва хулиганството като главния проблем на държавата ,как полицията си върши перфекно работата ,колко арестувани и прочие глупости .всичко това се прави с една единствена цел а тя е да се отклони вниманието от пропитата от корупция и мафия наша любима държавица .да може 1 седмица след събитията да се продалжава да се вади хулиганството на преден план а доган и сие да крадът на воля . просто мафиотите който ни управляват имат интерес от лумпените в агитките .но заради тези лумпени страшно много фенове се одръпнаха от играта ....... иначе всичко е елементарно . държавата може да реши всички проблеми с тва явление за няма и 5 дни . тука не сме англия или италия . та ние сме 8 млн държавица .колко ще са тези лумпени ? 1000 ? глоби,забрани,ЗАТВОР !!! последното нарочно го написах с големи букви ,защото не може да метнеш тухла четворка по главата на човек, а съда да го разглежда като футболно хулиганство а не опит за убииство .бих пуснал една снимка как някъв фен замахва с метална тръба по друг фен .не знам дали го е ударил но къв е смисъла от всичко това ? не е ли живота най-ценото нещо ? трудно ми е да го разбера това а честно даже и не искам
Ще добавя нещо ! След 90та година,когато започва изграждането на структурите на Българската Мафия,започва масово да се всява страх в хората чрез медийте ! Мутри,убийства,грабежи,катастрофи,"ХУЛИГАНИ",корупция и това събрано с немотията на народа води до страх ! Загледай се в новините и само това ще чуешЧе, всичките тези неща ги има,но не са чак толкова много колкото ги изкарват по медийте,а и липсата на адекватен държавен апарат усложнява нещата ! Иначе,аз казах,че хулиганите не са фенове
Пичове, за съжаление сте тотално прави! Така се владее тълпата. Така се провокират лумпените и се манипулират, както стана през 1985 на мача "Левски" - ЦСКА. Тогава един скапан, продал племето си турчин Ахмед Яшаров /с осъвремененото име Аспарух Ясенов/, опорочи с неадекватните си свирки мача. Провокира ексцесиите на терена и даде възможност на тоталитарната система /с помощта на продажната журналистическа гилдия/ да отклони вниманието на народа от насъщните проблеми на държавата в момента. /А те бяха неадекватната политика по проблема с турците в България./
Изобщо няма да се очудя, ако в агитките на различните отбори има агенти на службите, които имат за задача да провокират такива инциденти, за които да се хванат продажниците от медийната група ВАЦ и други такива, които цицат от държавата за сметка на народа, и да раздухват омразата на фенска основа. И всичко това, за да не става дума за кражбите и измамите на всичките хрантутници дето още ги търпим, вместо да ги хванеме за гушите и да ги удавиме в собствените им фъшкии!!!
Deliba6 написа:Благодарско, Синьо Лъвче!!! Тук съм, ама нещо почвам да НЕ'АМ НЕРВИ!!!
botev_fen написа:Пичове,аз последните 1-2 седмици имах много бачкане и намях време да поствам,ама утре другиден ще пообновя и аз малко...
Колкото до футболното Хулиганство..... Винаги го е имало и винаги ще го има,просто медиите манипулират всичко..
Аз съм против насилието по стадионите и извън тях,обаче не можем да отречем съществуването на хулиганството!
Проблема на медиите е,че те изкарват едва ли не че това е най-големият проблем в Държавата!Всичко е една гадна манипулация от страна на политическите сили,мафиоти и сякви такива...
angelov написа:http://www.youtube.com/watch?v=g0MOhTAqYDg&feature=related
Най-великата БГ агитка![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта