kingofpop написа:Пул ще взимат Кайседо май, 115 милки гледам вадят. Нужен им е, че с Байчетич и Къртис няма да стане....
Ще има да чакаш Чичо Скрудж да извади 115млн. Едвам са му се откъснали 50млн евро чисто тоя прозорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Пул ще взимат Кайседо май, 115 милки гледам вадят. Нужен им е, че с Байчетич и Къртис няма да стане....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:направо си е ваш като гледам :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Furious_Monk написа:И защо толкова много подценявате собствениците на Ливърпул... защото като стандартни американците гледат да не са на загуба ли... все пак те са хората, които назначиха Клоп и по някакъв собствен начин го превърнаха в легенда.
Повечето им действия до този момент са разумни и сравнително добре преценени.
Близо 120 млн. за Кайседо, ето това е нещо, което вече би ме накарало да се съмнявам в техните способности за преценка.
locke написа:да го взимат. 115 милиона

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта