Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот liverpool-4ever » 01 яну 2011 09:35

zaqwsxd написа:Сега не ми се занимава да гледам изиграните мачове , но от тази статистика можем да си извадим следното заключение:
Бербатов е:
1.2 пъти по- ефективен от Дидие Дрогба и Дарън Бент.
2.3 пъти по ефективен от Фернандо Торес.
3.5 пъти по-ефективен Никола Анелка.
4. 14 пъти по-ефективен от Уейн Рууни.

Съжелявам, НЕ!

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 01 яну 2011 11:32

liverpool-4ever написа:Бербатов е слаб! Целият отбор играе великолепно и накрая Нани, Руни, Андерсон или някой друг прави фантастичен пас за Бербатов и той само я чуква в мрежата, нещо което може всеки нападател във Висшата Лига и след това хвалят бебето, а не паса... :!: :!:

:lol: Браво! Чудесен виц! Но си объркал темата ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 яну 2011 00:06

liverpool-4ever написа:Бербатов е слаб! Целият отбор играе великолепно и накрая Нани, Руни, Андерсон или някой друг прави фантастичен пас за Бербатов и той само я чуква в мрежата, нещо което може всеки нападател във Висшата Лига и след това хвалят бебето, а не паса... :!: :!:

Е...да, прав си :oops: И Игуин не е никакъв нападател...головете му са, защото получава хубави пасове от Роналдо и Ди Мария .... То и от Дрогба не става нищо.... Добре, че са Малуда и Лампард ........ Той и Ето`о е слаб...хубаво е, че Интер си имат Снайдер .... а па за Вия: е те тоя е най-голямата дупка... добре, че Иниеста и Шави го захранват с пасове, че иначе чеп за зеле не става от тоя :oops: Ливърпул, не се ли усещаш, че си смешен... :oops: Я ми кажи кой е виновен за головете на Берба с ножици, било те задни или странични .... E, ама Бербатов нищо не прави... Съл Алекс седи с един джойстик и управлява краката на нашия ...... :oops: :lol:

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 02 яну 2011 14:06

Той Торес затва нищо не прави на терена - щото няма кой да му я подаде.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 02 яну 2011 19:51

nikiwm написа:

аве лек като бербо е велик - какво прави за бг - НИЩО -защо ?! на празна врата и 10 гола на мач 6те вкарва :)

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 06 яну 2011 14:05

Neftochimic1892 написа:
nikiwm написа:

аве лек като бербо е велик - какво прави за бг - НИЩО -защо ?! на празна врата и 10 гола на мач 6те вкарва :)

Ти разбра ли се какво искаш да питаш?!

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 06 яну 2011 16:36

Neftochimic1892 написа:
nikiwm написа:

:lol: Аз разбрах, че съм 'лек' (а това въобще не е така), и че Бербатов не е направил НИЩО за България..

@Neftochimic1892, цитирам ти само първия абзац от статията за него в уикипедия:
Димитър Иванов Бербатов е български футболист, централен нападател на Манчестър Юнайтед от 2008 година насам. На 28-годишна възраст надминава постижението на Христо Бонев от 47 гола за националния отбор на България и съответно се превръща в рекордьор по брой отбелязани голове за него. Избиран седем пъти за Футболист № 1 на България, друг рекорд в българския футбол. Капитан на националния отбор до 2010 година, когато се отказва от него.

Обобщаваме: рекордьор по голове за националния; капитан на националния; 7 пъти футболист № 1 на България; И това са млака част от успехите му, виж страницата в уикипедия.
Вече 'отбеляза' и няколко рекорда на клубно ниво (да не забравяме все пак къде играе), а всяка седмица името му се тиражира по цяла Европа, че и по целият свят, наред с името на България.
Но нека оставиме настрана чисто футболните въпроси (заради световната конспирация).. един ден живот и здраве като порастнеш, ако отидеш в Англия хората ще те тупат по рамото и ще ти говорят за него с респект, така както се говори и за Стоичков в Испания. И повярвай ми, независимо дали го мразиш или не, ще се почувстваш горд, че си българин защото хората те уважават само заради това, че си му сънародник (това уважението е нещо, което не съществува в БГ). Тогава може би ще осъзнаеш какво е направил за теб и всички нас :idea:

Иначе и на теб ще кажа 'объркал си рейса пич'! Това е тема за феновете му, стига сте писали необосновани простотии ;) Ако можеш и ти на празна врата да вкарваш, отивай бързо при САФ да те взима за 30 милиона, ще си направиме една тема и теб да те хвалиме :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 яну 2011 10:35

Ощетиха Бербо за №1 в Юнайтед

Димитър Бербатов бе ощетен и не спечели анкетата за най-добър футболист на Манчестър Юнайтед за месец декември. Митко събра 38% от гласовете, а победител с 40% стана Джи-Сунг Парк.

Южнокорейският халф донесе трите точки на "червените дяволи" на 13 декември, когато вкара за крайното 1:0 срещу Арсенал. Явно това попадение е надделяло при вота на феновете. През декември Парк не вкара друг гол, а Митко се отчете с 3. Бербо вкара 2 на Съндърланд (3:0) и 1 при равенството с Бирмингам (1:1), но въпреки това остана втори в допитването.

Бразилският халф Андерсон зае третата позиция в анкетата за най-добър футболист на Манчестър Юнайтед за декември с 15%, Неманя Видич е четвърти с 4%, Рафаел е пети с 3%.

Общо в допитването са участвали над 25 000 привърженици на "червените дяволи". /БЛИЦ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 яну 2011 09:58

Бербатов: Може отново да играя в България Димитър Бербатов даде обширно интервю преди дербито с Ливърпул за ФА Къп в неделя. Освен за предстоящия мач и амбициите си в турнира, Берба си припомни и началото на кариерата си в Юнайтед, което не е било никак лесно.

Българинът благодаря на Сър Алекс Фъргюсън за доверието в него, а освен това намекна, че след време може да се върна и да играе в родината си.

„Когато пристигнах в Юнайтед бе трудно за мен да вляза в титулярните 11, заради качеството на нашия състав – но аз изчаках моя момент. Мениджърът изискваше от мен да остана спокоен и да се концентрирам да избегна напрежението”, разкрива бившият капитан на националния отбор.

„Никога не бях притеснен от всичките слухове за възможно мое напускане на Юнайтед. Дали ще завърша кариерата си тук, не знам. Може би ще играя отново в България”, призна Берба.

„За сега, моята работа е да вкарвам, колкото се може повече голове за Юнайтед. Не е точна наука и не може да се случи всеки ден, но винаги това е моята цел. Това е, което правя и ще опитам да го направя и срещу Ливърпул”.

„Този сезон е отличен за мен, много съм щастлив. Нямах проблеми с контузии и играя с повече увереност. Невероятно е за нападател да може да каже това”.

Бербатов коментира и проблемите на своя партньор в атака Уейн Рууни, както и страхотната форма на друг нападател – Хавиер Ернандес.

„Хавиер (Ернандес) помага много на отбора. Той се приспособи перфектно към английския футбол и вкарва добре. Смятам, че той ще бъде голям играч за клуба, защото е интелигентен и учи бързо. Клубът е зад него и му помага да се интегрира във всички аспекти на живота. Ние му помагаме и сме щастливи от неговото представяне и головете му”.

„Уейн (Рууни) е звезда. Той винаги дава 100% и този сезон той направи големи жертви с работата си за отбора. Руу демонстрира, че не е тук само за голове – за мен, той е перфектен партньор”.

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 13 яну 2011 20:00

Слаба е мозъчната ти дейност

Върни се в “Футбол - Свят”