Neftochimic1892 написа:аве лек като бербо е велик - какво прави за бг - НИЩО -защо ?! на празна врата и 10 гола на мач 6те вкарва

Аз разбрах, че съм 'лек' (а това въобще не е така), и че Бербатов не е направил НИЩО за България..
@Neftochimic1892, цитирам ти само първия абзац от
статията за него в уикипедия:
Димитър Иванов Бербатов е български футболист, централен нападател на Манчестър Юнайтед от 2008 година насам. На 28-годишна възраст надминава постижението на Христо Бонев от 47 гола за националния отбор на България и съответно се превръща в рекордьор по брой отбелязани голове за него. Избиран седем пъти за Футболист № 1 на България, друг рекорд в българския футбол. Капитан на националния отбор до 2010 година, когато се отказва от него.
Обобщаваме:
рекордьор по голове за националния; капитан на националния; 7 пъти футболист № 1 на България; И това са млака част от успехите му, виж страницата в уикипедия.
Вече 'отбеляза' и няколко рекорда на клубно ниво (да не забравяме все пак къде играе), а всяка седмица името му се тиражира по цяла Европа, че и по целият свят, наред с името на България.
Но нека оставиме настрана чисто футболните въпроси (заради световната конспирация).. един ден живот и здраве като порастнеш, ако отидеш в Англия хората ще те тупат по рамото и ще ти говорят за него с респект, така както се говори и за Стоичков в Испания. И повярвай ми, независимо дали го мразиш или не, ще се почувстваш горд, че си българин защото хората те уважават само заради това, че си му сънародник (това уважението е нещо, което не съществува в БГ). Тогава може би ще осъзнаеш какво е направил за теб и всички нас

Иначе и на теб ще кажа 'объркал си рейса пич'! Това е тема за феновете му, стига сте писали необосновани простотии

Ако можеш и ти на празна врата да вкарваш, отивай бързо при САФ да те взима за 30 милиона, ще си направиме една тема и теб да те хвалиме