На лаика по-горе ще отговоря с мълчание, под високото ми ниво е.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Borsuk написа:bayern_munchen написа:Borsuk написа:Нещо си се объркал достаА и залагаш в ЕФУ ...
![]()
Коефициентите са между 2-2,10, като в Pinn маркета е открит при 1,95 на 18.11.2015 а в момента е 2,09 в bet365 e 2,05.
.. А и как разбра, че мача е нареден ? В пункта ли ти казаха ???
Вие сте болни мозъци, четете малко, вие освен да висите по форумите друго не разбирате и нямате много мозък, за да разсъждавате над това, което съм написал!Само един истински комарджия би ме разбрал, вие сте аматьори.
Абе БАЛЪК смотан! Болен си ти защото "отскачаш до пункта"!
ЕФУ 1,70 2,95 3,25
365 2,05 3,50 3,40
EFU margin - 124%
365 margin - 107%
Продължавай да си залагаш в пункта и да обсъждате наредените мачове .. все пак там са подредени пияница-про-пияница-про ....
ТЪПАК!
bayern_munchen написа:Гледам аз Олборг - Рандерс, викам си, ето това е хубава единица, дават 2.00 коефицент. Но интересното става, когато отидох в близкия пункт на Еврофутбол, гледам и не вярвам на очите си, за по-малко от 5 минути, коефицентът паднал на 1.75. Проверявам в чуждите сайтове от 2.05 - скочил на 2.15!Ей страшен манипулатор е този нашият, уникален просто!!!Да знаете, че този мач е нареден и в него няма единица, да не се излъжете по-умишлено и изкуствено намаленият коефицент, навънка го вдигат!Това какво магаре трябва да си да намаляш коефицента на 1.75 от 2.00 на датски мач между равностойни отбори, при положение, че прясно от вчера 1.24 на Копенхаген срещу Виборг не излезе и предлаам това 1.24 да си го заврат отзад букитата и да им сложим печат: "аз е*а бет-овете отзад и няма да играя при вас хазарт!"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта