Та идеята ти е перфектна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:Малко ми се освободи време![]()
Та идеята ти е перфектнаЗа нашата агитка,то няма кво толкова да се каже - хубаво е,обаче във важните мачове да се правят хореографий ! Това е тръпката да си на стадиона ! Иначе,мисля че всичко друго е на ниво
Пеене,знамена,факли и говорителя си ги имаме,даже като вкараме Гол на екрана над сектор г,се появява човече на което пише ГОООЛ и се радва
Но просто тези идей не са реални на този етап,защото средно на мач има по 1000 - 2000 души а и стадионите са яко грозни,както и футбола ни и това води до слаба организация
Ако Лаута може да допълни нещо за момчетата от Сектор "Б" - да каже
angelov написа:Blue_Lion написа:Малко ми се освободи време![]()
Та идеята ти е перфектнаЗа нашата агитка,то няма кво толкова да се каже - хубаво е,обаче във важните мачове да се правят хореографий ! Това е тръпката да си на стадиона ! Иначе,мисля че всичко друго е на ниво
Пеене,знамена,факли и говорителя си ги имаме,даже като вкараме Гол на екрана над сектор г,се появява човече на което пише ГОООЛ и се радва
Но просто тези идей не са реални на този етап,защото средно на мач има по 1000 - 2000 души а и стадионите са яко грозни,както и футбола ни и това води до слаба организация
Брато, в общи линии съм на същото мнение. Но защо само във ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ? Другото, което мога да допълня е по-малко вандалски прояви. Писна ми да ходя на мач и около мен да се прибиват хора. То е ясно, че винаги ще има простотии и простаци, но просто самата агитка не трябва да проявява никаква толерантност към тях.
Blue_Lion написа:angelov написа:Blue_Lion написа:Малко ми се освободи време![]()
Брато, в общи линии съм на същото мнение. Но защо само във ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ? Другото, което мога да допълня е по-малко вандалски прояви. Писна ми да ходя на мач и около мен да се прибиват хора. То е ясно, че винаги ще има простотии и простаци, но просто самата агитка не трябва да проявява никаква толерантност към тях.
Така е,да ! Но за да има по-малко простащина на стадионите трябва да има повече хора на стадиона т.е. всеки мач да е като в Англия да се пълни яко стадиона и да няма място за такива хора ! Те за мен не са Ultras-и,а комплексари който си го изкарват на другите за техните несгодиИстинския фен отива на стадиона и си подкрепя отбора в добро и лошо ! А иначе,и аз мисля,че по-често трябва да има хореографий,факли и знамена
SHYNE написа:Blue_Lion искам и аз да споделя мнението за лумпенитеможе ли ? да
![]()
за цялото дердже около прослоутите хулигани е виновна само и единствено държавата . само искам да прогнозирам какво ще се случи в събота около 20 по канал 1 . започват новините ,излиза водещия и веднага почва 10 минутен репортаж с заглавие " зверски боеве в центъра на Пловдив " ( сега някой да не помисли че имам няква информация ,просто предполагам) в който се показва хулиганството като главния проблем на държавата ,как полицията си върши перфекно работата ,колко арестувани и прочие глупости .всичко това се прави с една единствена цел а тя е да се отклони вниманието от пропитата от корупция и мафия наша любима държавица .да може 1 седмица след събитията да се продалжава да се вади хулиганството на преден план а доган и сие да крадът на воля . просто мафиотите който ни управляват имат интерес от лумпените в агитките .но заради тези лумпени страшно много фенове се одръпнаха от играта ....... иначе всичко е елементарно . държавата може да реши всички проблеми с тва явление за няма и 5 дни . тука не сме англия или италия . та ние сме 8 млн държавица .колко ще са тези лумпени ? 1000 ? глоби,забрани,ЗАТВОР !!! последното нарочно го написах с големи букви ,защото не може да метнеш тухла четворка по главата на човек, а съда да го разглежда като футболно хулиганство а не опит за убииство .бих пуснал една снимка как някъв фен замахва с метална тръба по друг фен .не знам дали го е ударил но къв е смисъла от всичко това ? не е ли живота най-ценото нещо ? трудно ми е да го разбера това а честно даже и не искам
SHYNE написа:
тренировка на Олимпиакос преди дербито с панатинайкос![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта