ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот Blue_Lion » 23 ное 2008 16:33

Малко ми се освободи време ;)

Та идеята ти е перфектна :) За нашата агитка,то няма кво толкова да се каже - хубаво е,обаче във важните мачове да се правят хореографий ! Това е тръпката да си на стадиона ! Иначе,мисля че всичко друго е на ниво ;) Пеене,знамена,факли и говорителя си ги имаме,даже като вкараме Гол на екрана над сектор г,се появява човече на което пише ГОООЛ и се радва :) Но просто тези идей не са реални на този етап,защото средно на мач има по 1000 - 2000 души а и стадионите са яко грозни,както и футбола ни и това води до слаба организация ;) Ако Лаута може да допълни нещо за момчетата от Сектор "Б" - да каже ;)
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 24 ное 2008 21:04

Blue_Lion написа:Малко ми се освободи време ;)

Та идеята ти е перфектна :) За нашата агитка,то няма кво толкова да се каже - хубаво е,обаче във важните мачове да се правят хореографий ! Това е тръпката да си на стадиона ! Иначе,мисля че всичко друго е на ниво ;) Пеене,знамена,факли и говорителя си ги имаме,даже като вкараме Гол на екрана над сектор г,се появява човече на което пише ГОООЛ и се радва :) Но просто тези идей не са реални на този етап,защото средно на мач има по 1000 - 2000 души а и стадионите са яко грозни,както и футбола ни и това води до слаба организация ;) Ако Лаута може да допълни нещо за момчетата от Сектор "Б" - да каже ;)

Брато, в общи линии съм на същото мнение. Но защо само във ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ? Другото, което мога да допълня е по-малко вандалски прояви. Писна ми да ходя на мач и около мен да се прибиват хора. То е ясно, че винаги ще има простотии и простаци, но просто самата агитка не трябва да проявява никаква толерантност към тях.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 ное 2008 21:39

angelov написа:

Брато, в общи линии съм на същото мнение. Но защо само във ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ? Другото, което мога да допълня е по-малко вандалски прояви. Писна ми да ходя на мач и около мен да се прибиват хора. То е ясно, че винаги ще има простотии и простаци, но просто самата агитка не трябва да проявява никаква толерантност към тях.

Така е,да ! Но за да има по-малко простащина на стадионите трябва да има повече хора на стадиона т.е. всеки мач да е като в Англия да се пълни яко стадиона и да няма място за такива хора ! Те за мен не са Ultras-и,а комплексари който си го изкарват на другите за техните несгоди ;) Истинския фен отива на стадиона и си подкрепя отбора в добро и лошо ! А иначе,и аз мисля,че по-често трябва да има хореографий,факли и знамена :)
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 25 ное 2008 17:37

Blue_Lion написа:
angelov написа:

Така е,да ! Но за да има по-малко простащина на стадионите трябва да има повече хора на стадиона т.е. всеки мач да е като в Англия да се пълни яко стадиона и да няма място за такива хора ! Те за мен не са Ultras-и,а комплексари който си го изкарват на другите за техните несгоди ;) Истинския фен отива на стадиона и си подкрепя отбора в добро и лошо ! А иначе,и аз мисля,че по-често трябва да има хореографий,факли и знамена :)

Така е. Но нали се сещаш, че доста хора не ходят на стадиона именно заради простаците и лумпените. Ако се защитава някаква кауза (както беше при Ботев) съм съгласен, че целта оправдава средставата, но иначе нулева толерантност. В противен случай се въртим в един кръг и измъкване няма.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 ное 2008 19:05

Основната причина са лумпените по стадиона - факт ! Но замисли се,как са представяни в "обществото" и най-вече от кой ? Медийте супер яко раздухват нещата,плюс това,къде седят най-крайните фенове на Левски - в Сектор "Б" ! По тази логика,може съвсем спокойно да идеш на мач в Сектор "В" или "А" :) Там е спокойно,а тези лумпени няма да нападнат левскари за нищо,най-вече извън стадиона...така,че медийте имат основен принос за липсата на фенове по стадионите ! Друг фактор са слабите отбори,почти рухналите стадиони,липсата на каквато и да е реклама и най-вече : явно уредените мачове ! Като прибавим и факта,че в отборите ни играят много чужденци за пари,а не Българи знаещи тежестта на синята фланелка и виждаш докъде стигаме...дълбаем усилено дъното ! Като добавим и чуждите първенства който се гледат по ТВ през уикенда,и сравним с нашето и...как да искаш да ходиш на стадиона ?!
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 ное 2008 17:58

Ей занемарихме я тая тема да го еВа ! НЯМА ДА СТАНЕ !

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
[img]http://img440.imageshack.us/img440/3844[img][/img]/olympiacoscfppanathinai4cg.jpg[/img]
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Гърция !

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение Ако се не лъжа това е 2Pac ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Франция !

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

The Maniacs - Босна и Херцеговина :shock:

Изображение
Изображение

Македония

Изображение
Изображение

Косово
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 ное 2008 18:25

Blue_Lion искам и аз да споделя мнението за лумпените :) може ли ? да :)
за цялото дердже около прослоутите хулигани е виновна само и единствено държавата . само искам да прогнозирам какво ще се случи в събота около 20 по канал 1 . започват новините ,излиза водещия и веднага почва 10 минутен репортаж с заглавие " зверски боеве в центъра на Пловдив " ( сега някой да не помисли че имам няква информация ,просто предполагам) в който се показва хулиганството като главния проблем на държавата ,как полицията си върши перфекно работата ,колко арестувани и прочие глупости .всичко това се прави с една единствена цел а тя е да се отклони вниманието от пропитата от корупция и мафия наша любима държавица .да може 1 седмица след събитията да се продалжава да се вади хулиганството на преден план а доган и сие да крадът на воля . просто мафиотите който ни управляват имат интерес от лумпените в агитките .но заради тези лумпени страшно много фенове се одръпнаха от играта ....... иначе всичко е елементарно . държавата може да реши всички проблеми с тва явление за няма и 5 дни . тука не сме англия или италия . та ние сме 8 млн държавица .колко ще са тези лумпени ? 1000 ? глоби,забрани,ЗАТВОР !!! последното нарочно го написах с големи букви ,защото не може да метнеш тухла четворка по главата на човек, а съда да го разглежда като футболно хулиганство а не опит за убииство .бих пуснал една снимка как някъв фен замахва с метална тръба по друг фен .не знам дали го е ударил но къв е смисъла от всичко това ? не е ли живота най-ценото нещо ? трудно ми е да го разбера това а честно даже и не искам ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 ное 2008 18:33

SHYNE написа:Blue_Lion искам и аз да споделя мнението за лумпените :) може ли ? да :)
за цялото дердже около прослоутите хулигани е виновна само и единствено държавата . само искам да прогнозирам какво ще се случи в събота около 20 по канал 1 . започват новините ,излиза водещия и веднага почва 10 минутен репортаж с заглавие " зверски боеве в центъра на Пловдив " ( сега някой да не помисли че имам няква информация ,просто предполагам) в който се показва хулиганството като главния проблем на държавата ,как полицията си върши перфекно работата ,колко арестувани и прочие глупости .всичко това се прави с една единствена цел а тя е да се отклони вниманието от пропитата от корупция и мафия наша любима държавица .да може 1 седмица след събитията да се продалжава да се вади хулиганството на преден план а доган и сие да крадът на воля . просто мафиотите който ни управляват имат интерес от лумпените в агитките .но заради тези лумпени страшно много фенове се одръпнаха от играта ....... иначе всичко е елементарно . държавата може да реши всички проблеми с тва явление за няма и 5 дни . тука не сме англия или италия . та ние сме 8 млн държавица .колко ще са тези лумпени ? 1000 ? глоби,забрани,ЗАТВОР !!! последното нарочно го написах с големи букви ,защото не може да метнеш тухла четворка по главата на човек, а съда да го разглежда като футболно хулиганство а не опит за убииство .бих пуснал една снимка как някъв фен замахва с метална тръба по друг фен .не знам дали го е ударил но къв е смисъла от всичко това ? не е ли живота най-ценото нещо ? трудно ми е да го разбера това а честно даже и не искам ;)

Ще добавя нещо ! След 90та година,когато започва изграждането на структурите на Българската Мафия,започва масово да се всява страх в хората чрез медийте ! Мутри,убийства,грабежи,катастрофи,"ХУЛИГАНИ",корупция и това събрано с немотията на народа води до страх ! Загледай се в новините и само това ще чуеш ;) Че, всичките тези неща ги има,но не са чак толкова много колкото ги изкарват по медийте,а и липсата на адекватен държавен апарат усложнява нещата ! Иначе,аз казах,че хулиганите не са фенове ;)
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 26 ное 2008 18:42

Изображение
Изображение
тренировка на Олимпиакос преди дербито с панатинайкос :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 ное 2008 18:47

SHYNE написа:Изображение
Изображение
тренировка на Олимпиакос преди дербито с панатинайкос :lol: :lol:

Абе гледам ги и се чудя,що не става при нас ? Обичаме си отборите,темпераментни сме ама се крадем песни от гърци и сърби и се правим некви умрели хореографий :x
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”