Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Официално: Фабио Капело напусна националния отбор на Англия

Мнениеот smoothc » 08 фев 2012 23:21

А какъв стаж има Шиърър като трньор,че не се сещам До колкото знам,бил е за малко в Нюкясъл и е до там

Любовта на феновете,приносът му за Английският футбол,огромният му опит във футбола(+това,че е бил възпитаник на великият сър Боби Робсън),са много повече от това да има определен стаж като треньор! А все пак той е и на 41 години-и треньорската му кариера тепърва ще се развива и какъв по-добър старт от това да си на чело на родината!
Последна промяна от smoothc на 08 фев 2012 23:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 фев 2012 23:22

Баси глупостите. Заради това анти-расистко лоби английския футбол върви надолу. Не знам как се получава това само в англоезичните страни ? Правят какви ли не опити да лижат задниците на какви ли не малцинства ... Това е лудост. От къде го изкараха това лоби ...

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 08 фев 2012 23:24

smoothc написа:ФА е в абсолютно си правото да отнеме капитанската лента на Джон Тери,когато с действията си уронва престижна на Английският футбол и нацията като цяло!
Фабио Капело като типичен италианец се измъкна по един,смея да твърдя-под нивото му начин и с това само показва,че отношението му към проблемите и отдадеността му към Английският национален отбор,са далеч от неговата особа т.е чужди!
Неговата статичност и незаинтересованост към цялата обстановка,просто доказа че той не е правилният човек за национален треньор на Англия и както се казва:Всяко зло,за добро!
Аз лично си пожелавам,новият треньор на Англия да бъде преди всичко изцяло отдаден на привилегията-национален треньор,перфектно да осъзнава своите отговорности и задачи и не на последно място-да ръководи отбора,в традициите на английския дух и да защитава своите играчи в името на родината!
Нека ФА да назначи Алън Шиърър за национален треньор,защото той е човек,който винаги е почитал и уважавал английските традиции,а и е време да се заложи на млад и перспективен треньор,който да внесе свежи идеи,а аз съм убеден че Алън Шиърър ще бъде перфектен вариант за това!

Значи в крайна сметка Дон Фабио предаде теб и твоята нация, така ли ? :lol: Позицията на Капело е желязна, като него. Човек с чест, който не допуска да му се мешат в работата. А колкото до това, че не водил отбора "в традициите на англииския дух" - да, наистина е така, той искаше реално да спечели нещо с тоя отбор ! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2012 23:26

smoothc написа:
А какъв стаж има Шиърър като трньор,че не се сещам До колкото знам,бил е за малко в Нюкясъл и е до там

Любовта на феновете,приносът му за Английският футбол,огромният му опит във футбола(+това,че е бил възпитаник на великият сър Боби Робсън),са много повече от това да има определен стаж като треньор!А все пак той е и на 41 години-и треньорската му кариера тепърва ще се развива и какъв по-добър старт от това да си начело на родината!

Не съм съгласен с теб.Нали се сещаш,че като се изправят срещу него Дел Боске или Льоб,изобщо няма да ги интересува колко е обичан от феновете 8-) А и само с надъхване и на мускули не става ;) И едно е да си тренирал под ръководството на Робсън и да ти е влязло нещо в главата или дори да си записвал като бележки,а съвсем друго е да си практикувал знанията си 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 фев 2012 23:31

Позицията на Капело е желязна, като него. Човек с чест, който не допуска да му се мешат в работата. А колкото до това, че не водил отбора "в традициите на англииския дух" - да, наистина е така, той искаше реално да спечели нещо с тоя отбор !

Така ли?! И същият този,преди време лично отне лентата на Тери,нали така!? Железният Капело..хм-ФА ясно и категорично му показа,кой е железен в принципите си!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 фев 2012 23:37

Щом и дон Фабио не можа да направи от тези островните отбор, значи май само Господ или в краен случай Жозето е способен да успее :lol: :lol: :lol: Мисля, че Хари Реднап е идеален за селекционер на Англия - прилича на кучето Друпи от детските филмчета, неграмотен е поне по думите му, а и е червендалест :mrgreen: Иначе ми е безкрайно симпатичен, наистина, ако е умен, ще си гледа Тотнъм, където има футболисти като Ван дер Ваарт, Бейл и Модрич, каквито в английския национален отбор няма да намери :roll:
Що се отнася до капитанската лента на Англия, искам да ми покажете 1 футболист, който да не се е компрометирал и да не се е забърквал в скандали - кой се бил в бар, кой чукал жената на съотборник, кой изневерявал на жена си, кой бил расист и т.н., и т.н. От сегашните английски национали уважавам и ми допадат единствено Франки Лампард и Стиви Джи, но дори и те са се забърквали в изцепки. Така че е сложно наистина :roll:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 08 фев 2012 23:38, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 фев 2012 23:37

Значи в крайна сметка Дон Фабио предаде теб и твоята нация, така ли ? :lol: Позицията на Капело е желязна, като него. Човек с чест, който не допуска да му се мешат в работата. А колкото до това, че не водил отбора "в традициите на англииския дух" - да, наистина е така, той искаше реално да спечели нещо с тоя отбор ! :lol:[/quote

Глупости! Кога Англия е печелила с италиански методи и прагматичност!? Никога! Не знам къде е истината между закоравелите и брадясали порядки във ФА и твърдоглавия Капело, но Англия се нуждае отчаяно от успехи на национално ниво. Това е футболна нация и е срамота да се хвали само с титла от СП 1966г. Без да съм отчаян фен на британския футбол, искрено желая на следващия треньор на Англия, който и да е той, успехи и поне финал на голямо първенство! Колкото до Дон Фабио - той няма да е дълго време безработен!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 фев 2012 23:42

Тъпото е,че Джон Тери го обвиняват в расизъм, а в Челси минаха какви ли не черни индивиди. Това е абсурдно.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 фев 2012 23:45

Какъв финал, какви 5 лева за Англия, докато силните английски отбори разчитат основно на чужденци, няма как да имат силен национален отбор ;)
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 08 фев 2012 23:47

Очаквам скоро Гацо Бацов да се изкаже по тая тема,той ги обича робин-зоновците!
П.П.-Тея понякога си мисля,че се учат от перуци и ко.

Върни се в “Футбол - Свят”