Сити чупи трансферния рекорд със 180 млн евро за Гарет Бейл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Сити чупи трансферния рекорд със 180 млн евро за Гарет Бейл

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2012 14:25

Рядка глупост е това. 40м макс, повече не струва. Те и за Хълк даваха 87м, обаче оня искал 90, да да.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 24 яну 2012 14:25

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не мисля, че повече от 30 000 000 лири струва ,Гарет Бел все пак не е кой знае колко ГОЛЯМ играч. ТО ПО ТАЗ логика ако се мери КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ то тогава МЕСИ трябва да струва 2 милярда $долара$
Тез арабски тъпотии крайно време е да спрът ДАНО ИМ СВЪРШИ НЕФТА СКОРО НА ТЕЗ АРАБИ , че прекаляват с техните тъпизми НЕ САМО ВЪВ ФУТБОЛА
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Последна промяна от zuekaa на 24 яну 2012 14:28, променено общо 1 път.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 яну 2012 14:27

Mourinio написа:
Paralel написа:Моуриньо, ти наистина ли мислиш, че Бейл е два пъти по-добър от Роналдо?

В пъти не, но е по-добър

По душа :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 24 яну 2012 14:36

шивача написа:лелеле, тия наистина са луди :shock: За тея пари ще купят целите младежки отбори на Бразилия,Арже....але цялата младеж на латинска америка, че и африка :shock: а те взимат поредното куцо пиле. Единственият англичанин, който ми е направил впечатление е- Крис Уодъл, донякъде и Линекер, останалото е плява. Журналята пишат и хорицата им вярват :( Като кажат бекъм, Бекъм, БЕкъм, БЕКъм, БЕКЪм и поредният клоун е готов за представление . Хора, в Англия никого не са се раждали футболисти, там се раждат митове!

[offtopic]Гаскойн, Мат Ле Тисие, Ширър, Джон Барнс, Иън Райт, сър Боби Чарлтън, Стенли Матюс, Кевин Кийгън,Ходъл, Боби Муур ?[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 яну 2012 14:40

ЦСКА ще го вземат и после няма да платят :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2012 14:43

modor написа:ЦСКА ще го вземат и после няма да платят :lol: :lol:

'Ари е същия скъпчия като тях, няма да се прекара.

Изображение

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 24 яну 2012 14:44

cskachampion написа:Paralel, да те поздравя - изключително аргументирани мнения. Само да вметна, че в Англия клаузата с фиксирана сума не е задължителна, за разлика от Испания. Колкото за комерсиалната част съм съгласен, че такъв футболист не може да оправдае парите. И още нещо, някой горе каза, че Бейл е по-добър от Роналдо. Гледайте статистиките за вкарани голове и асистенции... Мисля, че ще си промените мнението.

Благодаря за комплимента :) Не знаех, че в Испания е задължително, въпреки че знам, че повечето клубове задължително слагат такива клаузи в договорите си, като един вид застраховка. Бейл определено е играч, който ще се развива, но да не забравяме, че за възрастта си е имал доста тежки контузии, което го прави рисков играч. Ако аз бях мениджър на Сити, щях да дам максимум 40 млн. евро за него.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 яну 2012 14:49

Paralel написа:
cskachampion написа:Paralel, да те поздравя - изключително аргументирани мнения. Само да вметна, че в Англия клаузата с фиксирана сума не е задължителна, за разлика от Испания. Колкото за комерсиалната част съм съгласен, че такъв футболист не може да оправдае парите. И още нещо, някой горе каза, че Бейл е по-добър от Роналдо. Гледайте статистиките за вкарани голове и асистенции... Мисля, че ще си промените мнението.

Благодаря за комплимента :) Не знаех, че в Испания е задължително, въпреки че знам, че повечето клубове задължително слагат такива клаузи в договорите си, като един вид застраховка. Бейл определено е играч, който ще се развива, но да не забравяме, че за възрастта си е имал доста тежки контузии, което го прави рисков играч. Ако аз бях мениджър на Сити, щях да дам максимум 40 млн. евро за него.

Не е задължителна, но в един момент всички започнаха да я слагат. Имаше моменти, в които Валенсия слагаше на Лопез, Мендиета, Фаринос и другите от силния отбор по 100-120м евро клаузи, които бяха абсолютно нереални.

Колкото до Бейл-Тотнъм нямат никаква файда да го продават на директен конкурент във ВЛ за по-малко от 50м. После всички останали ще искат да напуснат за сравнително по-малко пари и отбора ще се разбие. Реднап показа същата позиция и през лятото относно Модрич, не очаквам сега да стане друго. Отново казвам-Бейл не струва повече от 30-35м, обаче е важно както къде, така и кога се продава.

Изображение

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 24 яну 2012 14:53

Предлагам да им продадем Бейл+Модрич в пакет за 300 000.И да ни дадат Адебайор като свободен агент като част от сделката.Сигурно са били впечатлени от феноменалния втори гол и асистенцията за третия нереализиран :lol: :lol: :lol:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 24 яну 2012 14:54

Глупости !!! Бейл не е повече от 45-50млн.
Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”