Nask0 написа:Капело пък какво толко лае. Италианец - треньор на Англия. Знам, че не е същото, но все пак има известна ирония.
Цитирам по памет: Капело е нагъл галфон, който взема 7 млн. евро годишно и само се излага

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nask0 написа:Капело пък какво толко лае. Италианец - треньор на Англия. Знам, че не е същото, но все пак има известна ирония.
Tommi написа:Pichichi написа:Tommi написа:Във всички от големите национални отбори в Европа през последните години са играли футболисти, които не са родени в дадената държава или пък имат чуждестранни корени. А дали става въпрос за 1 такъв футболист, или за 5 - няма кой знае какво значение.
Така е дори Испания си позволи да има бразилец в отбора който спечели СП и ЕП .
За световното не го включиха (мисля, че беше контузен), но на европейското игра.
Neron написа:Няма да забравя как блъскаше хората от треньорския щаб на Англия на пейката направо падаха горките.Той е толкова изкукал че не си заслужава да се коментира повече просто жалкото му отборче колкото пъти да го хванем все ще го бием.Нямат дори 1 равностоен пост на Германия.
Neron написа:Няма да забравя как блъскаше хората от треньорския щаб на Англия на пейката направо падаха горките.Той е толкова изкукал че не си заслужава да се коментира повече просто жалкото му отборче колкото пъти да го хванем все ще го бием.Нямат дори 1 равностоен пост на Германия.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Neron написа:Казах ние защото винаги съм бил за Германия.
Eminem написа:Neron написа:Казах ние защото винаги съм бил за Германия.
Казваш ние, защото си германец, не защото си за тях.
Neron написа:Е не съм доживял още да съм германец.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта