Кой ще спечели ШЛ според вас?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Кой ще спечели ШЛ според вас?
Ако Робен и Рибери са ок, твърдо Байерн! Иска ми се Наполи да втрещи Европа и да отиде на финал, ама едва ли.
Според мен финалът е Байерн - Реал, но разбира се зависи от жребият.
Дано в следващата фаза не се паднат Наполи срещу Апоел, понеже са ми симпатични тимове.
За съжаление любимците ми - Милан нямат шанс за титлата.
Даже срещу Наполи на този етап нямат големи шансове. Не искам да се падат с Апоел, че... ще има срам....
Дано в следващата фаза не се паднат Наполи срещу Апоел, понеже са ми симпатични тимове.
Даже срещу Наполи на този етап нямат големи шансове. Не искам да се падат с Апоел, че... ще има срам....
Последна промяна от metodito на 10 дек 2011 17:24, променено общо 1 път.
Nask0 написа:smoothc написа:Манчестър Юнайтед отпаднаха и мишоците веднага побързаха да пуснат тема:"Кой ще спечели ШЛ?"...Защо не пусна тази тема,в началото на турнира,а отворко?!
ХАхХАхахаха Нямам думи просто хахахахаХАХха. Само ще кажа, че ако си мислиш, че тайно съм дебнел твоето отборче да отпадне от ШЛ, за да пусна тази тема, трябва да си доста тъп. Ще се въздържа от други коментари, за да запазя добрия тон.
ПС: Не се притеснявай скоро ще направя тема и за ЛЕ. Там можеш да напишеш, че Юнайтед е фаворит.

Всяка година в ерата Абрамович ЧЕЛСИ имаше футболни достойнства да спечели ШЛ! Поне в 3 сезона(2005,2008,2009) беше "най-добрия" отбор, но не успя. Сега "сините" са в криза и в процес на "перестройка"(хаха)... кво пък ае да превъртим играта, тоя сезон
Ясно е, че футболисти като Дрогба и Лампс го заслужават, но мисля, че и ние привържениците на ЧЕЛСИ преживяхме много гаври! Само като се сетя дебилщината с Монако, "гола фантом", симулацията на ла*ното Меси, дузпите с Ливърпул, шанса с/у МЮ, подигравката пак с/у Барса, гаврата с Интер първия мач и същата гавра в първия мач с МЮ на мен са ми в повече!
ПП Логиката сочи, че отбор воден от Моуриньо ще стане шампион(Реал, Челси или Интер)

ПП Логиката сочи, че отбор воден от Моуриньо ще стане шампион(Реал, Челси или Интер)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- metodito
- Контакти:
Не се притеснявай скоро ще направя тема и за ЛЕ. Там можеш да напишеш, че Юнайтед е фаворит
Хихихихихи....
Юнайтед и за Лиглата на Европа не са сигурни, а и съра ще пуска експериментален състав предполагам в ЛЕ.
metodito написа:Ако Робен и Рибери са ок, твърдо Байерн! Иска ми се Наполи да втрещи Европа и да отиде на финал, ама едва ли.
Как пък прецени, че Милан няма шанс за титлата? Милан е голям отбор бе, ей! С/у Барса доказаха, че могат да се мерят с тях!!! За мен Реал и Милан са най-явните фаворити - не ми хареса, че всичко се върти около Барса - затова неги харесвам!!! Много ще се кефя ако отпаднат! Както МЮ!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Артилериста
- Контакти:
Надявам се това да бъдат любимите ми отбори-Барселона и Арсенаал.Лично аз мисля,че и двата отбора имат шанс,но ако трябва да бъда честен не мога да отрека и силата на Реал Мадрид.Все пак моята прогноза е-БАРСА ШАМПИОН 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- metodito
- Контакти:
ЦСКА-р написа:
Как пък прецени, че Милан няма шанс за титлата? Милан е голям отбор бе, ей! С/у Барса доказаха, че могат да се мерят с тях!!! За мен Реал и Милан са най-явните фаворити - не ми хареса, че всичко се върти около Барса - затова неги харесвам!!! Много ще се кефя ако отпаднат! Както МЮ!
Хайде смъкни червено-черните очила и пак помисли!
С тази защита. Без креативен организатор.
Ако на зима вземат Неймар+универсален халф+качествени защитници -двама - може.
Милан имат един голям коз - Алегри! Но... не е достатъчно.
Последна промяна от metodito на 10 дек 2011 17:34, променено общо 3 пъти.
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
metodito написа:Ако Робен и Рибери са ок, твърдо Байерн! Иска ми се Наполи да втрещи Европа и да отиде на финал, ама едва ли.
Че баварците не могат да бият Борусия Д та финал ли да стигнат