Динамо Загреб стана най-слабия отбор в историята на груповат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Динамо Загреб стана най-слабия отбор в историята на груповат

Мнениеот Angoff » 08 дек 2011 12:28

B-1912 написа:блажени за вярващите ;)

Изображение

Изображение

Хах .... това Дамагой Вида ли е ? ... жалко Динамо Загреб са ми един от любимите отбори но това , което направиха снощи ме кара да повръщам , като включим и съдиите на мача Аякс - Реал Мадрид и 2-та кристални гола отменени в полза на Аякс нещата много много сериозно миришат и ако УЕФА не разследва тия 2-мача и по-специално мача в Загреб значи всичко става с нейно съгласие и Платини си вкара уникален автогол !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 дек 2011 12:32

След снощното изнасилване на спорта в частност футбола би трябвало нашата си казанска афера да се разглежда като благороден акт от страна на орденоносеца към неговите червени приятели от "титан"-ас .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 дек 2011 12:37

zlobul написа:
obi4am_pirin написа:
фифи перото написа:Затова сме на тоя хал!Злобата,злорадството и зависта погубват народа ни.
Докато всеки първо не погледне в собственото си канче,а не в канчето на другия,ще затъваме още повече!

За какво собствено канче ми говориш?За какво изхвърлиха Пирин в селските групи?Какви дългове имаше и още има ЦСКА по времето на Сашо-апашо и как те останаха в А група пък ние не?Но ние да си гледаме в канчето и много да не дрънкаме нали!

цска ги оставиха , но бъди сигурен , че ако и с нас се случи нещо подобно и нас ще ни оставят , а причината е ясна . Колкото и грубо да звучи , това са двата отбора с най-много публика в България и няма как да се лишат от удоволствието да си гледат любимият отбор в А-група .
Рейтинга отчитан от телецизиите по време на мач на Левски или цска е стократно по голям отколкото например мач между миньор - славия при цялото ми уважение към тези отбори .

Ей за това и европейците и техните отбори ни правят за смях!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 дек 2011 12:42

Кви перуки са ви виновни на вас бе хора . Какво може да направи един бивш футболист срещу хора от подземния свят , такива като гигов , ганчев , титан , чорни и така нататък ? Как ще им се озъби , предложения ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 дек 2011 13:07

Абе пирин, оспамил си цялата тема, без да те разберем ти всъщност какво искаш? Не ми говори за протекции и т.н. че вие сте убийците на футбола в Югозапада, вие сте същия толериран отбор, но на регионален принцип! Нали знаеш поговорката - само глупака греши 2 пъти едно и също - смятай какви хора управляват тоя отбор!
Левски как са се представили имат право да ги оценяват само привържениците им! А факта, че стадиона се пълнеше и след това е достатъчен показател! А разни драскачи избиващи комплексите си на чужд гръб, с надежда да спечелят симпатии са толкова жалки, че...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 дек 2011 13:14

Янис Зику написа:Честито на всички левскари!

недей избързва с честитките бе пич , изчакай до май месец , когато връчват шампионската титла на България :)) .

п.п Бъди сигурен , че ако се стигне до подписване с ВТБ -банк , реанимациите (тип-тара) за вас ще спрат и пак ще излизате полунаакани срещу нас , молейки се и на турския господ(по думите на дудучето) да паднете с по малко .
Последна промяна от zlobul на 08 дек 2011 13:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 08 дек 2011 13:15

Lubomirov написа:Динамо си елиминираха отбори от "тяхната черга". Напълниха си стадиона , гушна едни милиончета от УЕФА и си водят в класирането на страната.Догодина пак втори опит ;)

Чудя се дали в Хрватия се чудят дали да си закриват клубовете , дали да си бутат стадионите и от къде кой ще налее някой лев/евро/динар в касата.Иначе подигравки да вървят няма лошо. :)

Лошото е само , че нашите "шампиони" снощи са гледали Лион , Реал , Барса Милан и т.н. на едни хубави плазмички :)

ПП Може и да не са ги гледали защото не се интересуват от футбол.

В интерес на истината мисля, че Динамо ще вземат повечко с оглед гъзенето, което направиха снощи на Лион.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 08 дек 2011 13:17

един хубав ден за подуенци... една тъмна страница от историята им сякаш поизчезва ;) ;) :lol:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 дек 2011 13:18

Gonzi_407 написа:Абе пирин, оспамил си цялата тема, без да те разберем ти всъщност какво искаш? Не ми говори за протекции и т.н. че вие сте убийците на футбола в Югозапада, вие сте същия толериран отбор, но на регионален принцип! Нали знаеш поговорката - само глупака греши 2 пъти едно и също - смятай какви хора управляват тоя отбор!
Левски как са се представили имат право да ги оценяват само привържениците им! А факта, че стадиона се пълнеше и след това е достатъчен показател! А разни драскачи избиващи комплексите си на чужд гръб, с надежда да спечелят симпатии са толкова жалки, че...

Govzinio не си ти човека койтоможе да каже кое как да става!И знам истината боли!Тука ви бутат но после в Европа скиори трактористи багериси тръвнари ви правят щайги!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Футбол - Свят”