ЕВРО 2012 - разпределение по урни на финалистите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - разпределение по урни на финалистите

Мнениеот smoothc » 02 дек 2011 12:27

Лично за мен,ЕП поизгубиха своя чар и блясък.Може би това се дължи най-вече на факта,че 95% от отборите се познават перфектно и с една дума трудно биха могли да се изненадат с нещо,но все пак последното наистина стойностно ЕП,което гледах с удоволствие беше в Белгия и Холандия 2000г-Наистина класика!
Много емоции,страхотни мачове,напрежение до последния момент и т.нар изненади почти във всеки мач.Всеки мач беше изпълнен с неизвестност,всеки отбор показваше най-доброто от себе си,просто беше невероятно първенство.
Евро 2004-Беше според мен някаква пародия на футбол,имитация...Толкова скучно първенство,монотонно,без никакви емоции и запомнящи се мачове-Основната причина,поради която го гледах,разбира се беше участието на България,но фиаското беше пълно за съжаление,а можеше наистина доста по-добре да се представим,предвид тогавашната класа и възможности на отбора.
За Евро 2008-само мога да кажа,че дори и финала не гледах ;) ...
Евро 2012....Надявам се да бъде по-добро от предишното,по-стойностно и емоционално! Факт е,че като сила,възможности и класа,тук са най-добрите отбори в Европа на този етап.
Като най-стойностният и с най-голям потенциал отбор от всички участници,бих определил-Германия.Да си призная,отдавна не съм виждал национален отбор,така да доминира над съперниците си,да играе с такова невероятно желание и мотивация за победа във всеки мач-било то и контрола,просто на този етап,Германия е една класа над всички останали отбори в Европа.
Отбора,който аз ще подкрепям е Португалия! За мен е истинско удоволствие да ги гледам,просто отбора им е изграден от съвършенство,а играта им е наистина "наелектрезираща" и мисля,че са способни да направят нещо голямо на това първенство!

Прогноза за групите:
А-
Полша
Италия
Швеция
Франция

Холандия
Русия
Гърция
Дания

Испания
Англия
Хърватия
Ирландия

Д-
Украйна
Германия
Португалия
Чехия

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - разпределение по урни на финалистите

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 дек 2011 13:37

smoothc, не мога да се съглася с теб ;) Както казах, за мен европейското първенство е много по-класно от световното и винаги има запомнящи се мачове. На ЕВРО 2004 - Холандия - Чехия /2:3/, Франция - Англия /2:1/, Португалия - Англия/2:2/ и дузпите, да не говорим че шампион стана Гърция, което беше суперизненада.
ЕВРО 2008 - още по-добро, веднага се сещам за мачовете на Турция с Чехия, Хърватска и Германия, мачът Германия - Португалия /3:2/, Русия - Холандия /3:1/ ... На мен пък винаги са ми били по-интересни европейските :)
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”