Шок в Англия - искат да няма изпадащи отбори в Премиър лийг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Шок в Англия - искат да няма изпадащи отбори в Премиър лийг

Мнениеот ivo77 » 17 окт 2011 19:27

Alexx...не знам, мисля че няма невъзможни неща. Специално за Англия според мен е приложима.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 окт 2011 19:34

Иво не е приложимо, защото Висшата лига не е изолирана лига както са тези в САЩ . ;) Тя трябва да се съобразява с другите лиги. ;) Да не говорим, че в американските лиги не става дума само за затворена система,а за система с плейофи,конференции,дивизии и драфтове.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 окт 2011 19:43

ivo77 написа:Добре бе СТАНКО, Защо тогава Висшата Лига е най-гледаното футболно първенство в света??? Създаването на Висшата Лига е най-гениалното нещо, което са правили англичаните във футбола. Според мен мачовете в долните дивизии имат чар, но 80% от тях са пълна скука, има и качествени и интересни, но са малко. Създаването на Висшата Лига изтласка "типичното английско ряпкане на топката" :lol: надолу по дивизиите, вдигна качеството на играта до небето. Това което предлага Висшата Лига е микс от английски и европейски(континентален) футбол и това я прави толкова интересна и приятна за гледане, и в това се крие тайната на нейния маркетингов успех. Лигата никога не е била по-интересна и атрактивна. Аз я харесвам точно такава каквато е в момента. Не съм съгласен че се е изгубило английското, има го и то е в основата на успеха. ;)

Не се заяждам с теб,но за мен не е нормално да няма изпадащи,да няма и нови отбори в лигата.Ок,аз съм фен на Челси и в момента собственикът ни е Абрамович и отбора върви.Но си представи,че след някоя и друга година собствениците с пари спрат да финансират водещите в момента клубове :roll: И финансовите,както и техническите параметри в спортно отношение са на едно ниво с клубове от втора дивизия,че и по-слаби.К'во става тогава? Нито някой-по класен клуб може да влезне,нито някой слаб да изпадне.Пак ли ще трябва да се сменя правилника за да се угоди на някой :idea: И както ти каза в момента английският футбол е някакъв хибрид между континенталният европейски и типичния английски и чара му е в самите фенове на клубовете.Но отбори традиции като Уест Хям,Лийдс,Мидълзбро и много други няма да можем да ги видим никога повече сред елита на английския футбол и то заради това,че моментното им финансово състояние е било лошо(имам предвид момента на приемането на това правило,ако го приемат де) и са в долните ешелони ;)Освен това ощетяват се и всички клубове от долние дивизии,които макар и непретенциозни си имат своите фенове.Да не говорим,че ще се загуби състезателният елемент на цялото първенство във всички дивизии.Не мисля че английския футбол има нужда от точно това правило ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 17 окт 2011 19:48

Alexx написа:Иво не е приложимо, защото Висшата лига не е изолирана лига както са тези в САЩ . ;) Тя трябва да се съобразява с другите лиги. ;) Да не говорим, че в американските лиги не става дума само за затворена система,а за система с плейофи,конференции,дивизии и драфтове.

Те ще го измислят някакси. Естествено няма да е 1:1 с американската система. Всичко е в сферата на фантазиите, едва ли ще стане скоро или изобщо. ;)

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 17 окт 2011 19:59

СТАHKO, според мен няма да има пълно капсулиране на групата. Ако стане нещо такова, ще има възможност за смяна на отбор, след края на сезона.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 окт 2011 20:12

ivo77 написа:
megan fox написа:Eто това е разковничето:

Alexx написа:За да бъде променен форматът, е достатъчно предложението да бъде подкрепено от 14 от клубовете.

Ако това нещо наистина е вярноо и клубовете имат такава власт..., то доста скоро може във ВЛ да няма изпадащи... Аз пък искам да го направят така! Защото това ще убие ВЛ и интереса към нея!

Ех..мечтии.. :lol: ..напротив, така ще се вдигне нивото още повече и Примера съвсем ще замре.. :lol:

Когато английски отбор спечели ШЛ в пряк двубой на финала с испански отбор тогава ми я хвали тая смешна английска ВЛ...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 17 окт 2011 20:13

Още тази година Манчестър Юнайтед ще бие Реал на финала
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 окт 2011 20:21

megan fox написа:
Когато английски отбор спечели ШЛ в пряк двубой на финала с испански отбор тогава ми я хвали тая смешна английска ВЛ...

http://vbox7.com/play:656d688b

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 окт 2011 20:23

AnalBreaker написа:Още тази година Манчестър Юнайтед ще бие Реал на финала

Успех... По-скоро да не стане така, че на финала да са Сити и Барса! :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 17 окт 2011 20:29

За мен бъгава е американската система, богатите отбори стават още по-богати като вземат играчите на бедните, но талантливи формации.
В страната на "неограничените възможности", ограниченият финансов капитал пречи да си на върха. Не мерси, не искам такава система в Европа. Има си други начини за редуциране на т.нар. от нас "бъгове" в системата.
Като не върви нещо, анализираш и променяш тази система или създаваш нова. Не е задължително и не трябва все да се копира от хамериканците.
А точно консерви като англичаните не смятам, че ще допуснат това да се случи с любимите им клубове. И да се въведе, няма да просъществува дълго.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Футбол - Свят”