Това отдавна е забранено в Германия.
Пусто , сега на римски числа ще караме ,че да не се замисля У(й)Ефа
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sIg7LFQbOlk[/youtube]
Клипът е поздрав за УЕФА< ФИФА< ФАФА и ФУФА
УЕФА публикува списък със забранени символи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KategorieC
- Контакти:
Re: УЕФА публикува списък със забранени символи
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Свастиката пък защо винаги се свързва с нацизма ? Свастикта е използвана в една от най-мирните религии - Будизма.
Абе я да си е...ват ма..та!!
Тия немат ли си др работа!!

AGAINST MODERN FOOTBALL

Тия немат ли си др работа!!

AGAINST MODERN FOOTBALL

bai Momchil написа:Числото 88 се свързва с неонацистките движения. Осмата буква от латинската азбука е "Н" и всъщност "88" е "НН" или нацисткият поздрав "Хайл, Хитлер!". Тя често се появаява по нацистки призиви и листовки.
18 пък се тълкува като Адолф Хитлер - отново буквите в подредбата на латинската азбука. Първата е "А", която е еквивалент на цифрата 1.
14 идва от 14-те слова, проповядвани то американския бял националист Дейвид Лейн: "Ние трябва да съхраним съществуването на нашия народ и бъдещето на белите деца" ("We must secure the existence of our people and a future for White children").
28 - In neo-Nazi circles, twenty-eight indicates Blood and Honour (28 = BH - B - second letter of the alphabet and H - the eight letter).
--------------
Тия верно тотално изтрещяха...
И заради тези глупости да забраняват числа... Смях в залата

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- Roger_Federer
- Контакти:
Някой ще ми обясни ли тая простотия с числата,че май само аз не разбирам нищо.Защо се забраняват някакви числа,защо точно тези и под каква форма са забранени?Не че на някой ще му пука и ще спазва подобни глупости.
- KategorieC
- Контакти:
Roger_Federer написа:Някой ще ми обясни ли тая простотия с числата,че май само аз не разбирам нищо.Защо се забраняват някакви числа,защо точно тези и под каква форма са забранени?Не че на някой ще му пука и ще спазва подобни глупости.
Защото УЕФА е "прозряла" "Бог да ги благослови"

Числото 88 се свързва с неонацистките движения. Осмата буква от латинската азбука е "Н" и всъщност "88" е "НН" или нацисткият поздрав "Хайл, Хитлер!". Тя често се появаява по нацистки призиви и листовки.
18 пък се тълкува като Адолф Хитлер - отново буквите в подредбата на латинската азбука. Първата е "А", която е еквивалент на цифрата 1.
14 идва от 14-те слова, проповядвани то американския бял националист Дейвид Лейн: "Ние трябва да съхраним съществуването на нашия народ и бъдещето на белите деца" ("We must secure the existence of our people and a future for White children").
28 - In neo-Nazi circles, twenty-eight indicates Blood and Honour (28 = BH - B - second letter of the alphabet and H - the eight letter).
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- Roger_Federer
- Контакти:
KategorieC написа:Roger_Federer написа:Някой ще ми обясни ли тая простотия с числата,че май само аз не разбирам нищо.Защо се забраняват някакви числа,защо точно тези и под каква форма са забранени?Не че на някой ще му пука и ще спазва подобни глупости.
Защото УЕФА е "прозряла" "Бог да ги благослови",че под тези числа се влага друг контекст и са абревиатури .
Числото 88 се свързва с неонацистките движения. Осмата буква от латинската азбука е "Н" и всъщност "88" е "НН" или нацисткият поздрав "Хайл, Хитлер!". Тя често се появаява по нацистки призиви и листовки.
Мерси за разяснението.Голяма глупост е това.На кой ще му дойде на акъла да прави подобни аналогии.
-
- Контакти:
Не, че съм много зрял даже напротив, ама тва наистина е тъпо. Ми тогава трябва и да забранят петолъчки, сърп и чук, Че Гевара, Сталин, Ленин, Тодор Живков за България и т.н.
Ми аз ако имам тениска на Дирк Каут и искам да отида на мач... Ебати глупостите. Да забранят и Pink Power, Yellow Power, Black Power и т.н. Някой фен на наште Пул, беше написал, че глупостите ще продължат докато не станат на огромен конфликт и тоя конфликт Не Дай Си Боже може да прерасне в нещо по-голямо(на запад).
Ми аз ако имам тениска на Дирк Каут и искам да отида на мач... Ебати глупостите. Да забранят и Pink Power, Yellow Power, Black Power и т.н. Някой фен на наште Пул, беше написал, че глупостите ще продължат докато не станат на огромен конфликт и тоя конфликт Не Дай Си Боже може да прерасне в нещо по-голямо(на запад).
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!
- track.and.field
- Контакти:
delqnski47 написа:Viktor4o_Rs написа:А защо не са забранени комунистическите символи - сърпове и чукове, петолъчки, портрети на Че Гевара и прочиеИли само нацизмът да бъде съден и забраняван, а комунизмът си е 6 ...
Къде па си видел сърп и чук сред агитиките?
В Перник

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
Ами муефа да направи минюги на арабелите къде палят Лондон тогава