Да издигнем Стоичков за учител по езици

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nick1965
Контакти:

Re: Да издигнем Стоичков за учител по езици

Мнениеот nick1965 » 23 юли 2011 21:02

Тъй като и мен ме мързи, ще те запитам нещо и спирам! Някъде да съм казал,че аз съм грамотен????????А , да съм оплюл някой световно известен Българин???????? Знам си мястото в обществото и мълча! Ако ме разбра този път, .....мигни с очите и ...лека нощ!!

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 23 юли 2011 21:16

жълт ламтурник написа:
rbs написа:
g3_ev2 написа:Нека да се уточним: Интелигентността се измерва с оптималността и навременността, с която се решават конкретно възникнали проблеми. Степента на владеене на език е само едно средство. А Христо си е извоювал привилегията събеседниците му да се концентрират максимално, за да го разберат, с каквото и качество на съответния език да се изразява. Колкото и да сме демократично настроени, гениите се мерят с по-различен аршин и щем - не щем, трябва да го възприемем.
А учител по езици е една много отговорна професия за оформянето на професионалиста и не е в никакъв случай обект на такива "другарски" издигания, каквито внушава заглавието (макар и с евентуалните претенции за шега). Макар че, все пак в България явно дълго е била обект, щом сме я докарали дотука!

Най накрая някой умен човек го каза.Подкрепям напълно

Подкрепяш, защото иде реч за Стоичков (когото имаш за юноша на ЦСКА) или по принцип?

По принцип.На Стоичков целият свят му знае историята и постиженията които са факт.Той е от пловдивската школа но е обявен за некадърен и става футболист в Харманли където и сигурно е служил.Другото и лефскарите го знаят :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 23 юли 2011 21:28

nick1965 написа:Тъй като и мен ме мързи, ще те запитам нещо и спирам! Някъде да съм казал,че аз съм грамотен????????А , да съм оплюл някой световно известен Българин???????? Знам си мястото в обществото и мълча! Ако ме разбра този път, .....мигни с очите и ...лека нощ!!

Когато правиш забележка за правопис трябва да си изряден.Понеже ти не беше изряден и последва моят апостроф.
Стоичков може и да е световноизвестен футболист, но това не го прави и световноизвестен лингвист.Това, че е прославил България, като футболист.. дори и с прословутият израз на испанските съдии, когато са реферирали мач с негово участие-Но мамата! е едно.Сега той не е футболист, което не му пречи да продължава да се излага, а това вече не е в плюс за България.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 юли 2011 21:57

Хората са, общо взето, такива, дето имат какво да кажат и такива, дето нямат. Първите, когато не ги разбират, хората се напрягат, а добичетата цвилят. При вторите е обратното.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 23 юли 2011 22:01

защо написа:Хората са, общо взето, такива, дето имат какво да кажат и такива, дето нямат. Първите, когато не ги разбират, хората се напрягат, а добичетата цвилят. При вторите е обратното.

Стоичков има какво да каже на света?!... Че е пълен с тюфлеци, ако не го славословят ли?Какво е казал Стоичков на света досега?

Reckless

Мнениеот Reckless » 24 юли 2011 16:30

Само в България го има момента с подигравките, ако някой чужденец не знае добре езика.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 24 юли 2011 23:57

Самтаймс уин, самтаймс ЛЮн!

Върни се в “Футбол - Свят”