Нови стадиони за английските отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Нови стадиони за английските отбори

Мнениеот MCMXIII » 11 фев 2011 23:24

Frankie Lampard написа:А на кого са ? Защо имам спомени, че са на някой концерн за автомобили...

Разсъни ме :lol: Те са спонсори, имат акции, но не са собственици. Сиреч ако Абрамович при вас каже нещо и... фалит или закривай (не дай Боже)! Ако Мрцедес кажат на Щутгарт няма да плащаме, това значи много по- малко пари, но не и фалит! Различна е философията продиктувана от закона. Естествено и от манталитет!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 фев 2011 23:24

Няма как да стане да спрат да получават милиони от компанията спонсори. Всяко едно участие някъде е една огромна реклама за Мерцедес и Фолксваген. За Хофенхайм мога да се съглася, но за другите е все едно да кажеш че Филипс ще спре да спонсорира ПСВ или нещо такова. В Германия няма как компания да е монополен собственик, но те доколкото съм запознат са просто акционери. Основен спонсор и едър акционер - да, собственик управляващ еднолично съдбата на клуба - в никакъв случай. Торес никога не съм го превъзнасял, тъй като вече видях раздялата с Фаулър и Оуен, а и огромното му нежелание да играе за нас допълнително улеснява нещата. Щом не му се играе - прав му път, радвам се че му взехме такива страхотни пари. Ливърпул не започва и не свършва с него, още повече предвид кого купи Ливърпул раздялата ще бъде бързо забравена.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 11 фев 2011 23:28

Да, тука се съгласявам, но ако наистина им спрaт кранчето, освен ако не си намерят нов спонсор излитат от Бундеслигата...Особено Хофенхайм...Дитмар Хоп сам беше казал пред Билд, че вложил безвъзмездно 190 милиона евро в отбора...
Последна промяна от Frankie Lampard на 12 фев 2011 15:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 фев 2011 23:37

Frankie Lampard написа:Да, тука се съгласявам, но ако наистина им спрът кранчето, освен ако не си намерят нов спонсор излитат от Бундеслигата...Особено Хофенхайм...Дитмар Хоп сам беше казал пред Билд, че вложил безвъзмездно 190 милиона евро в отбора...

Хофе са... позор за Бундеслигата! Тях те моля, не ги брой никога, ако е възможно ;)

П.П. Лека нощ! Обещавам, да не пиша до сутринта!
П.П.П. Темата не бе ли, за новите стадиони в Англия?
Последна промяна от MCMXIII на 11 фев 2011 23:40, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 фев 2011 23:38

Волфсбург, Хофенхайм, Инглощад, ПСВ, Зенит - те дължат изцяло успехите си на мега компаниите зад гърба си. Щутгарт винаги е бил голям отбор и има немалки успехи през годините, през 80те години стадиона им е бил за 97 500 доколкото намирам информация.
Изображение
Стана лек офтопик, но според мен едва няколко от най-големите отбори в Англия могат да си позволят да си увеличат капацитета и да ги напълнят освен всичко друго.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 12 фев 2011 09:17

MCMXIII написа:
Frankie Lampard написа:Да, тука се съгласявам, но ако наистина им спрът кранчето, освен ако не си намерят нов спонсор излитат от Бундеслигата...Особено Хофенхайм...Дитмар Хоп сам беше казал пред Билд, че вложил безвъзмездно 190 милиона евро в отбора...

Хофе са... позор за Бундеслигата! Тях те моля, не ги брой никога, ако е възможно ;)

П.П. Лека нощ! Обещавам, да не пиша до сутринта!
П.П.П. Темата не бе ли, за новите стадиони в Англия?

Що да са позор ? Щото дупят грандовете ли :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 фев 2011 09:20

BultraStyle написа:Що да са позор ? Щото дупят грандовете ли :lol:

Те и други дупят грандове, но не са позор за Бундеслигата :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 фев 2011 14:25

Frankie Lampard написа:Всеки отбор от ВЛ, с изключение на Болтън и Блекпул може да напълни 60 000 стадион...Догодина Уест Хям ще го демонстрира...

Уест Хям е един от най-обичаните отбори в Лондон.Старият им стадион не можеше да побере всичките им фенове който беше мисля над 30 000 стадион.Иначе знам че Нотингам Форест ще строи нов стадион с капацитет около 55 000.Някъде бях гледал над 20 проекта за нови стадиони в Англия преди няколко месеца...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”