Най-силното първенство е в Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Най-силното първенство е в Испания

Мнениеот pomiqrat » 11 яну 2011 15:40

dindan написа:И кое му е силното на испанското първенство,взе да заприличва на шотланското,пълна доминация на Барса и Реал а другите само запълват групата.Това,че Барселона е най-силния отбор в света не прави едно първенство силно,колко са отборите които могат да измъкнат нещо от тях,кога Барселона ще загуби точки и кога Реал ще ги бие някой освен Барселона? Докато в Англия всичко е възможно,последния да бие първия и шампиона да е с 5-6 загуби

Статистиката се прави въз основа мачовете в Европа
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 яну 2011 15:41

storm написа:По точно трябва да се каже ,че Барса и Реал са най силни, не че първенството е най силно... Видяхме колко са силни и Атлетико и Севиля , така че моля не давайте пример с тях..Първенство в което шампиона е ясен на 50% не предполага качествен футбол извън големите два ( Барса и Реал).. Това е лично мое мнение и моля да не да ме напдате и тей подобни... :)

Севиля разби Мидълзбро на финала на УЕФА с 4:0 Атлетико победи Фулъм, Барса Юнайтед и Арсенал и т.н
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 11 яну 2011 15:42

По точно трябва да се каже ,че Барса и Реал са най силни, не че първенството е най силно... Видяхме колко са силни и Атлетико и Севиля , така че моля не давайте пример с тях..Първенство в което шампиона е ясен на 50% не предполага качествен футбол извън големите два ( Барса и Реал).. Това е лично мое мнение и моля да не да ме напдате и тей подобни... :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Yordan_Mihaylov
Контакти:

Мнениеот Yordan_Mihaylov » 11 яну 2011 15:43

Имам впредвид в чисто спортно-технически смисъл.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 яну 2011 15:44

Yordan_Mihaylov написа:Имам впредвид в чисто спортно-технически смисъл.

Англия- играе се по-силов и динамичен футбол, в Испания по-техничен.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 яну 2011 15:45

storm написа:По точно трябва да се каже ,че Барса и Реал са най силни, не че първенството е най силно... Видяхме колко са силни и Атлетико и Севиля , така че моля не давайте пример с тях..Първенство в което шампиона е ясен на 50% не предполага качествен футбол извън големите два ( Барса и Реал).. Това е лично мое мнение и моля да не да ме напдате и тей подобни... :)

Е добре де слабите Атлетико отстраниха Ливърпуул и биха Фулъм на финала , също така слабата Севиля се подигра с Мидълзбро 4 : 0 на финал пак !!!

Потребителски аватар
Chicharito
Контакти:

Мнениеот Chicharito » 11 яну 2011 15:47

"Листата се определя въз основа на представянето на челните пет отбора в местните шампионати, родни купи и международни надпревари. "

Въпроса ми е: От кога за цялото първенство се съди по 5 отбора?

Мисля че е близко до акъла кое е най-силното първенство естествено че Английското. И както каза някои друг това са същите които обявиха Венгер за треньор на десетилетиоето :D така че. Футбола за съжаление е пълна пародия наградите и отличията по-точно, щом и Меси спечели златна топка. Фен съм на Юнайтед и Барса но мисля че най-много я заслужаваше Снайдер. Фифа и Уефа стават все по смешни, голяма мафия са, веднага се сещам за мача на световното Мексико-Аржентина и комичния несъществуващ гол на Тевез, дори го показаха на екрана че е нередовен, но съдията не взе никави мерки а Фифа забрани тези повторения. Това какво ви говори? Платини и Блатер - боклуци!!!!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Re: Българското първенство е по-слабо от египетското

Мнениеот tarikat » 11 яну 2011 15:49

ShooterMan написа:Признавам само класацията на УЕФА за коефициентите!Всичко друго е просто панаирджийска работа.Според класацията на УЕФА ние сме на 21 място...И Българската А група Е ПО-СИЛНА ОТ:
-Полската висша лига
-Австрийската 1-ва Бундеслига
-ШОТЛАНДСКАТА ВИСША ЛИГА,която е 26-та със страааааахотното си класно ЖАЛКО първенственце от 10 отборчета,направо ЦЪФТЯТ от класа....
-Унгарската висша лига
-Кипър,въпреки многото пари
-Норвегия

Къде мога да видя тази класация? :)

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 11 яну 2011 15:49

dindan написа:И кое му е силното на испанското първенство,взе да заприличва на шотланското,пълна доминация на Барса и Реал а другите само запълват групата.Това,че Барселона е най-силния отбор в света не прави едно първенство силно,колко са отборите които могат да измъкнат нещо от тях,кога Барселона ще загуби точки и кога Реал ще ги бие някой освен Барселона? Докато в Англия всичко е възможно,последния да бие първия и шампиона да е с 5-6 загуби

Да в Англия всичко е възможно,НО просто отборите са много по-слаби от предишни години,това е,виж Ливърпул? погледни Юнайтед без Роналдо? какво ще кажеш за Челси ? Не е въпроса в това дали Барса и Реал някой може да ги победи в Испания,ЗА МЕН истината е че Валенсия,Виляреал и Севилия,спокойно могат да бият грандовете от Англия и те са го доказвали,преди години Депортиво биеше Ман Ю в ШЛ било то Испания или Англия.В Испания двата отбора са ясни,но не защото първенството е слабо,а защото Барса и Реал просто са много много по-силни от останалите отбори,които са също много силни...Предполагам не мислиш,че Валенсия или Севиля са слабаци ? Винаги е ставало въпрос за някакви ТОП 4 на Англия,и как било супер интересно защотото можеш да паднеш от Стоук Сити ? е със този супер "изненадващ" стил на игра само с центрирания дори и отбори като Стоук ще те разгадаят.
Няма смисъл да се спори,точно тук кое е най-доброто първенство...Италия да не е слабо ? Напротив и Италия е пред Англия,просто прекалено много реклами се гледат по ТВ и онзи коментатора Боби незнам си кой е направо за лудница,гледаме 60 минути блускане между Стоук и Уигън в центъра на терена и само тъчове,а той ни казва колко динамичен и красив мач гледаме въпреки резултата 0:0...
Нищо против Англия,аз също го гледам,всеки си има мнение,но за мен самите англичани са прекалено прехвалени футболисти,само вижте цените на играчи като Милнер ? и от там идва и идеята,че това е най-доброто първенство.

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 11 яну 2011 15:50

Разбира се че е най силното , въпреки че другите отбори тоя сезон немогат да стигнат Барса и Реал ;)
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”