dindan написа:И кое му е силното на испанското първенство,взе да заприличва на шотланското,пълна доминация на Барса и Реал а другите само запълват групата.Това,че Барселона е най-силния отбор в света не прави едно първенство силно,колко са отборите които могат да измъкнат нещо от тях,кога Барселона ще загуби точки и кога Реал ще ги бие някой освен Барселона? Докато в Англия всичко е възможно,последния да бие първия и шампиона да е с 5-6 загуби
Да в Англия всичко е възможно,НО просто отборите са много по-слаби от предишни години,това е,виж Ливърпул? погледни Юнайтед без Роналдо? какво ще кажеш за Челси ? Не е въпроса в това дали Барса и Реал някой може да ги победи в Испания,ЗА МЕН истината е че Валенсия,Виляреал и Севилия,спокойно могат да бият грандовете от Англия и те са го доказвали,преди години Депортиво биеше Ман Ю в ШЛ било то Испания или Англия.В Испания двата отбора са ясни,но не защото първенството е слабо,а защото Барса и Реал просто са много много по-силни от останалите отбори,които са също много силни...Предполагам не мислиш,че Валенсия или Севиля са слабаци ? Винаги е ставало въпрос за някакви ТОП 4 на Англия,и как било супер интересно защотото можеш да паднеш от Стоук Сити ? е със този супер "изненадващ" стил на игра само с центрирания дори и отбори като Стоук ще те разгадаят.
Няма смисъл да се спори,точно тук кое е най-доброто първенство...Италия да не е слабо ? Напротив и Италия е пред Англия,просто прекалено много реклами се гледат по ТВ и онзи коментатора Боби незнам си кой е направо за лудница,гледаме 60 минути блускане между Стоук и Уигън в центъра на терена и само тъчове,а той ни казва колко динамичен и красив мач гледаме въпреки резултата 0:0...
Нищо против Англия,аз също го гледам,всеки си има мнение,но за мен самите англичани са прекалено прехвалени футболисти,само вижте цените на играчи като Милнер ? и от там идва и идеята,че това е най-доброто първенство.