Мъри: Анортозис ще играе правилен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мъри: Анортозис ще играе правилен футбол
Здавейте хейтъри .... как сте ..... виждам, че дебнете всяка възможност да поплювате на воля ... късмет и за напред.
Едно си баба знае ..., едно си баба бае !
На феновете на Анортозис свят ще им се завие от правилния футбол на Мъри !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- bigbonusprize
- Контакти:
dodo7271 написа:Злобни, завистливи, комплексирани, изпълнени с омраза цесекари![]()
![]()
До там ви доведе зомбирането на Г. А. Ако един, измежду Стойчо Младенов или Йешич, беше постигнал 1/5 от успехите на Мъри като треньор, щяхте да му се кланяте като на индийско божество. Вие имате този навик да си създавате митове и да ги облизвате. Когато Стойчо или Йешич излезе от групите на ЛЕ, когато класира отбора си на четвъртфинал в ЛЕ, когато влезе в групите на ШЛ, тогава да си изливате злобата към Мъри, ама сега на какво отгоре го правите?
[offtopic]Яжте на Мъри главата!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:dodo7271 написа:Злобни, завистливи, комплексирани, изпълнени с омраза цесекари![]()
![]()
До там ви доведе зомбирането на Г. А. Ако един, измежду Стойчо Младенов или Йешич, беше постигнал 1/5 от успехите на Мъри като треньор, щяхте да му се кланяте като на индийско божество. Вие имате този навик да си създавате митове и да ги облизвате. Когато Стойчо или Йешич излезе от групите на ЛЕ, когато класира отбора си на четвъртфинал в ЛЕ, когато влезе в групите на ШЛ, тогава да си изливате злобата към Мъри, ама сега на какво отгоре го правите?
Доста точно написано. Мога да ви кажа само едно:
[offtopic]Яжте на Мъри главата!!!Футболни гении...[/offtopic]
[offtopic]Той главата сам си я изяде с гениалната мисъл за правилния футбол
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
THE G.A.M.E
Че какво толкова е казал за правилния футбол ?
Печелившият футбол, спокойно би могъл да се нарече - правилен ...
THE G.A.M.E написа:Че какво толкова е казал за правилния футбол ?
Прав си .... Последните три години от практикуването му, включително и в Българския национален отбор, бяха най - силни за клубния и националния ни футбол
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ще играят ганкиното...
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Демек да не очакваме чудеса от Анортозис във ЕКТ 
Аз пък бих защитил Мъри - не е лош треньор , просто във национала всички са връзкари ..
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
bigbonusprize написа:dodo7271 написа:Злобни, завистливи, комплексирани, изпълнени с омраза цесекари![]()
![]()
Доста точно написано. Мога да ви кажа само едно:
[offtopic]Яжте на Мъри главата!!!Футболни гении...[/offtopic]
Много грешки направи....но много вдигна летвата-чакаме ония от с.Плоски или онзи "великия" дето черпеше с мръвки и ракия феновете за да не го псуват....Мъри успя и вкара Бг. отбор в ШЛ.-факт!!!!Яд ли Ви е?