Бербатов затвори устите на хейтърите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бербатов затвори устите на хейтърите
Пускате си теми, колкото да не заспите. Да, Бербатов игра на ниво, вкара чудесен гол, но ако в настоящия сезон не играе по този начин ? Какво правим тогава ?
- Prizrachen
- Контакти:
Абе вий тоа гол го направихте ....
mormona написа:Тука се реагира от осанна до разпниго... Ако не бележи начи е глупак ако бележи начи трябва да го боготворим.Аз лично смятам, че за тия пари които платиха трябва да бележи колкото Рои Маккаи или Вън Нищелрои... той е централен нападател а бележи по 4-5 фамозни гола и това е. Сега примерно в Англия ще избухнат, че той е невероятен. След 1-2 седмици като е резерва обаче ще кажат нещо от типа \" еее той не ставаа, за какво им е....\" И то не резерва защото неможе а просто така е преценил AF.Дано направи добър сезон но аз силно се съмнявам , че ще почне да бележи едва ли не сяка седмица, като Дрогба и ще ги поведе към финал в Европа и титлата в Англия . Можеби това искат въпросните критици на Бербатов, а не го критикуват просто защото го мрзят.. него или клуба му.
Бербатов е един уникален и гениален играч, не можеш да си представиш колко много работа върши по мачовете. Головете са задача на Руни. А тоя новия мексиканец, граха, само се прави на новия Роналдо, а си личи, че има само талант, чувството към играта го няма, само копира играта на Нани и Роналдо. Пролича си в целия мач, че не е нищо особено и аз лично предпочитам страхотната игра на Обертан през головете с нос на Чикарито!
За ролята на Бербатов няма какво да кажа. То каквото и да кажа, ще кажете - вкарва само по няколко гола и това е. Защо не видите верните му пасове, пробяганата дистанция и спечелените топки? Но все пак, вие разбирате повече от САФ и Берба трябва да е резерва! VIVA FLATUS!
1934---1938---1982---2006
Аз мислех, че е играл цял мач и е вкарал победния гол, а то в 90-тата минута след като явно Челси са тръгнали да изравняват, не съм гледал мача, но не ми изглежда да е направил такъв голям мач какъвто твърдите, колко време игра?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- Бижутера
- Контакти:
Mourinio написа:Аз мислех, че е играл цял мач и е вкарал победния гол, а то в 90-тата минута след като явно Челси са тръгнали да изравняват, не съм гледал мача, но не ми изглежда да е направил такъв голям мач какъвто твърдите, колко време игра?
малко повече от глигана марио жардел вчера
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бербатов беше ми развалил настроението като мрънка и хрипа на една пресконференция от която се разбра че се отказва от нац.отбор на България без да каже някаква конкретна причина , но това е друга тема.
Иначе днес България направи една изключителна победа в един друг спорт и можеш да се сетиш кое съм предпочел да гледам и къде съм се радвал но ти едва ли ще разбереш защото там го няма Бербатов !
Но се радвам че има такива розови фенчета като теб на "барби-то" та да ме разсмиват
[/quote]
Ако беше си направил труда да прочетеш темата за този мач на България, който спомена, щеше да си спестиш коментара, но ако това е трудно за теб ще ти дам жокер. Аз бях един от първите, които поздрави баскетболистите ни. Заслужават си го. И да предпочитам да съм розов отколкото черноглед. Позитивизмът е качество, което за много българи е чуждо
А за онези дето си мислели нещо и са се изтипосали тук без да гледат мача кво да кажа... Всъщност Бербатов им го каза преди време - те са обикновени ХЕЙТЪРИ
Иначе днес България направи една изключителна победа в един друг спорт и можеш да се сетиш кое съм предпочел да гледам и къде съм се радвал но ти едва ли ще разбереш защото там го няма Бербатов !
Но се радвам че има такива розови фенчета като теб на "барби-то" та да ме разсмиват
Ако беше си направил труда да прочетеш темата за този мач на България, който спомена, щеше да си спестиш коментара, но ако това е трудно за теб ще ти дам жокер. Аз бях един от първите, които поздрави баскетболистите ни. Заслужават си го. И да предпочитам да съм розов отколкото черноглед. Позитивизмът е качество, което за много българи е чуждо
А за онези дето си мислели нещо и са се изтипосали тук без да гледат мача кво да кажа... Всъщност Бербатов им го каза преди време - те са обикновени ХЕЙТЪРИ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Често пиша в тези теми само като фен на МЮ приемащ Бербатов като един от играчите на любимия отбор и ще кажа това което казвам винаги когато възхваляват и когато го критикуват за МЮ е важно не 1 от 5 силни мача с красив гол а 4от5 и то в продължение на целия сезон дори да нямаш сили покажи желание, до сега при Бербатов това не си получава, е сега е нов сезон и ново начало като титоляр в началото на миналия не успя искренно се надявам сега макар в по-трудна роля да успее, защото обичам МЮ а той е един от нашите футболисти.
- blue magic
- Контакти:
Сега гледах гола на Бербатов-чак пък фамозен не бих казал, но добре отигра положението. И е нормално феновете и особено фенките му да изпадат в делириум при всяко попадение. Ама ми се вижда малко нагло да наричат тези, които не са особено впечатлени от цялостното му представяне хейтъри. Всеки има право на мнение и незнам защо трябва да определим като недостатък нехаресването на Бербатов.
Това обаче се дължи на нещо съвсем друго. Тъй като ЦСКА е изключително оскъдна откъм успехи, феновете на този отбор се опитват да "присвоят" успехите на Бербатов като такива на ЦСКА. Независимо, че няма почти нищо общо между юношата на Пирин и отбора с петолъчката. Единствената заслуга на ЦСКА е че феновете му с негативното си отношение към него го накараха твърде рано да отиде на запад. И там да се изгради като футболист, да победи мързела (както треньорът му в Леверкузен неведнъж повтаряше) и да отиде да играе в един от най-великите отбори в света.
Това обаче се дължи на нещо съвсем друго. Тъй като ЦСКА е изключително оскъдна откъм успехи, феновете на този отбор се опитват да "присвоят" успехите на Бербатов като такива на ЦСКА. Независимо, че няма почти нищо общо между юношата на Пирин и отбора с петолъчката. Единствената заслуга на ЦСКА е че феновете му с негативното си отношение към него го накараха твърде рано да отиде на запад. И там да се изгради като футболист, да победи мързела (както треньорът му в Леверкузен неведнъж повтаряше) и да отиде да играе в един от най-великите отбори в света.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Бижутера написа:Mourinio написа:Аз мислех, че е играл цял мач и е вкарал победния гол, а то в 90-тата минута след като явно Челси са тръгнали да изравняват, не съм гледал мача, но не ми изглежда да е направил такъв голям мач какъвто твърдите, колко време игра?
малко повече от глигана марио жардел вчера
Да видим дали някога Бербатов ще може да постигне успехите на ''глигана Жардел'': двукратен голмайстор на Шампионска лига, двукратен носител на Златната топка, 5 пъти голмайстор на португалското първенство....на годините на Бербатов това вече го е постигал
---------------------------------------
- Torino FC 1906
- Контакти:
blue magic написа:Сега гледах гола на Бербатов-чак пък фамозен не бих казал, но добре отигра положението. И е нормално феновете и особено фенките му да изпадат в делириум при всяко попадение. Ама ми се вижда малко нагло да наричат тези, които не са особено впечатлени от цялостното му представяне хейтъри. Всеки има право на мнение и незнам защо трябва да определим като недостатък нехаресването на Бербатов.
Е това никога " розовата фенка " не може да го разбере !
Щом някой не е на мнението на автора на темата и е с различно мнение от неговото е хейтър, черноглед и тем подобни глупости .
И вместо да се радва на победата на любимият му отбор и на Бербатов се почва пускането на подобни теми с ясната цел да се заяжда с хората и вместо да набеждаваш хората за хейтъри и тем подобни глупости