Лион,Барселона,Интер,Байерн кой ще вземе ШЛ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Лион,Барселона,Интер,Байерн кой ще вземе ШЛ ?

Мнениеот emarkon » 08 апр 2010 00:07

Linkydj написа:
emarkon написа:Английската доминация в Европа свърши.Единствено остана Ливърпул.ЛЕЛЕ МАЛЕ!!! :lol: :lol: :lol:

Фулам от кога не са от Англия?

Аз такъв отбор не знам!
П.П.-Моя грешка!Верно ги забравих.

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 08 апр 2010 00:08

Байерн са моите фаворити!!!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 08 апр 2010 00:08

Linkydj написа:
emarkon написа:Английската доминация в Европа свърши.Единствено остана Ливърпул.ЛЕЛЕ МАЛЕ!!! :lol: :lol: :lol:

ФулЪм от кога не са от Англия?

Не споменавай първия победител в Лига Европа! :D Лично мое мнение, че са страшно стабилен и обигран отбор с велик мениджър. Определено са ми симпатични!

П.С.Може би не ги броят за Англичани, що`то са в средата на таблицата...ама пък как мачкат в Европа, чак кеф да ти стане! Да е*а и слабото му първенство, призовавам отново да го закрият. :P
“Прост народ - слаба държава”

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 08 апр 2010 00:09

Бижутера написа:
Linkydj написа:

Фулам от кога не са от Англия?

еми не са....англичаните си имат ФулЪм, а не ФулАм!

А ти от къде си сигурен толкова , че така се превежда? Все пак това е име , да кажем, ако преведа Bojan на кирилица няма да е грешно да го напиша - Боян нито Божан.Да допълния, че се пише на английски с A , а не с Ъ, това че така го пишат по медийте не значи, че е така драги ми смехурко или поне не значи, че е единствения правилен начин.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 апр 2010 00:12

Надявам се Лион...но реално другите 3 отбора са с по-големи шансове ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 апр 2010 00:16

Дано не е Интер.Финал Барса-Байерн,който и да спечели няма да ме е яд-от едната страна стои най-силният отбор в света,с най-силният футболист в света,а от другата една легенда на европейския и световен футбол,която има в отбора си също големи футболисти,а и най-важното-добра вариативност в състава.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 08 апр 2010 00:16

[offtopic]
Linkydj написа:А ти от къде си сигурен толкова , че така се превежда? Все пак това е име , да кажем, ако преведа Bojan на кирилица няма да е грешно да го напиша - Боян нито Божан.Да допълния, че се пише на английски с A , а не с Ъ, това че така го пишат по медийте не значи, че е така драги ми смехурко или поне не значи, че е единствения правилен начин.

По тая логика Ливерпол и Манкхестер ли трябва да се произнасят!? :) Не се заяждам, но ми писна постоянно да прекръстваме играчи и отбори - приемаме едното за вярно и го изплюваме всеки път.[/offtopic]

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 08 апр 2010 00:18

Бижутера написа:драги ми смехурко всички ти се смеят като напишеш ФулАм, прави си изводите :lol:

Аз пък се смея на всички , особенно на тези, които взимат подобни "грешки" впредвид.

По тая логика Ливерпол и Манкхестер ли трябва да се произнасят!? Не се заяждам, но ми писна постоянно да прекръстваме играчи и отбори - приемаме едното за вярно и го изплюваме всеки път.

1 е се приема , но няколко са вярните , не е ли така?Нима е грешка да нарека Bojan - Боян?!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 08 апр 2010 00:18

acmilan написа:Дано не е Интер.Финал Барса-Байерн,който и да спечели няма да ме е яд-от едната страна стои най-силният отбор в света,с най-силният футболист в света,а от другата една легенда на европейския и световен футбол,която има в отбора си също големи футболисти,а и най-важното-добра вариативност в състава.

Такъв финал с тия вратари на двата отбора...някъде към 7:4 спокойно могат да го докарат.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 08 апр 2010 00:20

Добре че пуснаха брат Бербат да пази резултата :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”