Linkydj написа:emarkon написа:Английската доминация в Европа свърши.Единствено остана Ливърпул.ЛЕЛЕ МАЛЕ!!!![]()
![]()
Фулам от кога не са от Англия?
Аз такъв отбор не знам!
П.П.-Моя грешка!Верно ги забравих.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Linkydj написа:emarkon написа:Английската доминация в Европа свърши.Единствено остана Ливърпул.ЛЕЛЕ МАЛЕ!!!![]()
![]()
![]()
ФулЪм от кога не са от Англия?
Бижутера написа:Linkydj написа:emarkon написа:Английската доминация в Европа свърши.Единствено остана Ливърпул.ЛЕЛЕ МАЛЕ!!!![]()
![]()
еми не са....англичаните си имат ФулЪм, а не ФулАм!
Linkydj написа:А ти от къде си сигурен толкова , че така се превежда? Все пак това е име , да кажем, ако преведа Bojan на кирилица няма да е грешно да го напиша - Боян нито Божан.Да допълния, че се пише на английски с A , а не с Ъ, това че така го пишат по медийте не значи, че е така драги ми смехурко или поне не значи, че е единствения правилен начин.
Бижутера написа:драги ми смехурко всички ти се смеят като напишеш ФулАм, прави си изводите
acmilan написа:Дано не е Интер.Финал Барса-Байерн,който и да спечели няма да ме е яд-от едната страна стои най-силният отбор в света,с най-силният футболист в света,а от другата една легенда на европейския и световен футбол,която има в отбора си също големи футболисти,а и най-важното-добра вариативност в състава.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта