ros написа:Хубаво е да си припомниш и още 2 примера - Сесил Каратанчева и Мишо Александров. А относно щангистите - сега нямаме нито един, но те не се връщат, защото знаят че България НИЩО НЕ ИМ ДАВА, няма и да им даде и го направиха за пари - за моооооого пари. Това се отнася и за младежите по-горе. Относно благословията от Тодор Живков, подал оставка през 1989, виж какво пише в уикипедия, за да не съм голословен
През сезон 1989/90 печели приза „Златна обувка“ за голмайстор на Европа с 38 гола в първенството. С ЦСКА достига до полуфинал за КНК където отбора отпада от Барселона.
Относто отразяването на живота на Гунди в таблоида "Работническо дело" не ща да говоря - няма смисъл. И да побеждавали сме Германия, Франция, Белгия, Югославия и Русия, НО В ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, С ТОВА РЪКОВОДСТВО И С ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ сега само ще си спомняме за тези мачове и ще следим Ретро спорт по БНТ САТ
Ти знаеш със сигурнос, но да спомена че в много от тези мачове Стоичков бе основна част от победите, РАЗБИРА СЕ С ЦЕЛИЯ ОТБОР, на когото той е все още благодарен и не забравя да го спомене.
1.В случая със Сесил "Казахстанчева" бих казал,че е точно обратното-на България не и пука за нея!Ако ще да играе за Лесото!Тъпа допингистка!!!Да си чул някой да съжалява за нея?Щото аз не съм!
2.За Гунди-има още много хора,които го познават лично.Никой от тях не е казал за него,че е простак,селяндур,галфон и т.н.,както казват за Стоичков,например.Защо ли?Да не би да е защото той НАИСТИНА НЕ Е бил такъв?
3.Аз изобщо не искам да коментирам футболните достойнства на Стоичков.За мен,той е едно нищожно човече,пълно със злоба към Г.Аспарухов(не знам какво му е направил-дали не е защото хората толкова много го обичат),към българските журналисти,чиято единствена вина беше,че се осмелиха да поставят Гунди пред него в анкетата за футболист на столетието,с презрение към българския народ(не знам какво сме му направили).Такъв индивид НЕ МОЖЕ да ми бъде идол,защото аз НЕ МОГА да се отъждествя с него като личност!