Стоичков-роден за победител!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Стоичков-роден за победител!!!

Мнениеот deepblue1963 » 29 дек 2009 00:01

ros написа:Хубаво е да си припомниш и още 2 примера - Сесил Каратанчева и Мишо Александров. А относно щангистите - сега нямаме нито един, но те не се връщат, защото знаят че България НИЩО НЕ ИМ ДАВА, няма и да им даде и го направиха за пари - за моооооого пари. Това се отнася и за младежите по-горе. Относно благословията от Тодор Живков, подал оставка през 1989, виж какво пише в уикипедия, за да не съм голословен
През сезон 1989/90 печели приза „Златна обувка“ за голмайстор на Европа с 38 гола в първенството. С ЦСКА достига до полуфинал за КНК където отбора отпада от Барселона.
Относто отразяването на живота на Гунди в таблоида "Работническо дело" не ща да говоря - няма смисъл. И да побеждавали сме Германия, Франция, Белгия, Югославия и Русия, НО В ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, С ТОВА РЪКОВОДСТВО И С ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ сега само ще си спомняме за тези мачове и ще следим Ретро спорт по БНТ САТ
Ти знаеш със сигурнос, но да спомена че в много от тези мачове Стоичков бе основна част от победите, РАЗБИРА СЕ С ЦЕЛИЯ ОТБОР, на когото той е все още благодарен и не забравя да го спомене.

1.В случая със Сесил "Казахстанчева" бих казал,че е точно обратното-на България не и пука за нея!Ако ще да играе за Лесото!Тъпа допингистка!!!Да си чул някой да съжалява за нея?Щото аз не съм!
2.За Гунди-има още много хора,които го познават лично.Никой от тях не е казал за него,че е простак,селяндур,галфон и т.н.,както казват за Стоичков,например.Защо ли?Да не би да е защото той НАИСТИНА НЕ Е бил такъв?
3.Аз изобщо не искам да коментирам футболните достойнства на Стоичков.За мен,той е едно нищожно човече,пълно със злоба към Г.Аспарухов(не знам какво му е направил-дали не е защото хората толкова много го обичат),към българските журналисти,чиято единствена вина беше,че се осмелиха да поставят Гунди пред него в анкетата за футболист на столетието,с презрение към българския народ(не знам какво сме му направили).Такъв индивид НЕ МОЖЕ да ми бъде идол,защото аз НЕ МОГА да се отъждествя с него като личност!
Последна промяна от deepblue1963 на 29 дек 2009 13:39, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 дек 2009 10:12

Прав е колегата deepblue1963.ros,защо сравняваш България преди 20 години,когато Ицо стана звезда и сегашна България?Коя от двете Българии даваха повече за спорта,тогава или сега?И каква е тая Каратанчева,на 16 години ''забременя'',професионална тенисистка,само и само да излъже че не е допингирана.Да ходи да играе за ескимосите ако иска.Ицо може да е роден за победител,ама за човек е пълна нула за мен.Никакъв пример не би ми дал и никога не ми е бил идол.
Само Черно море.

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 30 дек 2009 00:47

ros написа:
Pro-European написа:Голям играч и лидер! Най-силен във важните мачове!
Не чака да го изведат в позиция, а сам си създаваше положения.

Пълна противоположност на сегашната 9-ка в националния!

1. Христо Стоичков НИКОГА не е играл с №9 ;)
2. Резултатът и статистиката показват кой е №1 за всички времена и НИКОЙ не може да успори това
3. Няма как омразата по него да не се отрази и в реакция от негова страна... А защо го мразят? - ЗАЩОТО Е ВЕЛИК, а българите не обичат това
4. Н е е необходимо да е завършил Сорбоната, за да е гений с изказ на журналист. И за да сме честни в България има журналисти с претенции дори с по-малък интелект от неговия
5. Трябва да признаем - умее да вкарва голове, умее да е лидер и УМЕЕ ДА ЗАПУШВА ОТВОРЕНИ УСТИ

по точка 4- примери: Дончо Донев, Динчер Фесоф...и мн.други

Върни се в “Футбол - Свят”