Хора, оставете вече миналото. Няма вече нито комунизъм, нито Югославия или СССР . Нека да говорим с дата 26.11.2009.
1.Защо сърбите в група с Франция и Румъния се класираха на първо място и догодина са в ЮАР ?
2.Защо футболно джудже,до скоро, като Кипър е втора поредна година с отбор в ШЛ ?
3.Защо отбор като румънския Униреа, който не го бях чувал до това лято е на точка от осминафинал в ШЛ ?
4.Защо нас българите ни няма никъде в горните три точки ?
Относно дербито, не мисля, че хората които го харесват са сръбски поклонници както смята колегата pas. Просто всеки има право да харесва или не дадено нещо. И аз много мразя турците, но шапка им свалям за атмосферата на техните дербита. Каквото и да си говорим са футболна нация.
Обещавам да сложа линк, където може да се гледа Звезда-Партизан. За сега знам, че мачът първо го дадоха в 14:00, но е изместен в 17:15 в събота
И бих призовал, да се уважаваме и обичаме повече, светът е достатъчно голям, има място за всички под слънцето. Каквато и националност да сме,всеки в крайна сметка се бори за хляба в днешно време