Дискусии: Жребия за ШЛ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Жребия за ШЛ!
и аз мен най-доброто първенство в момента е испанското по-добри футболисти несъмнено и повече успехи в международните турнири
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Барса като мачкат ще минат и Милан! 
Испанското първенстов наистина е страхотно...

Испанското първенстов наистина е страхотно...
- Lord VOODOO
niki87 написа:А тоя сезон,като вземеме 5-та,ще изпаднат и от 4-та!
Тук не съм съгласен! Байерн нямат силите да спечелят ЛШ! Не можете да отсраните нито нас (Барса), едва ли и Реал след всичките им трансфери, нито Челси или пък Юве! За пета ШЛ ще почакате още няколко години!

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Никой не смята ШЛ отделно от КЕШ, броят се заедно, друг е въпроса, че 5 титли на Реал М са били във време, когато е нямало още отбори 

Последна промяна от ludiq1913 на 27 авг 2009 00:52, променено общо 2 пъти.
Lord VOODOO написа:Lord of memory написа:Еми аз ти казах че ШЛ е една от графите по който се определя клуба, добави 12 титли на МЮ, 5-6 на Барса и Реал и 2-3 на Милан.и го сравни пак.
Айде стига ги възхвалява тия загубеняци от МЮ! А в същото време колко спечелени Купи на УЕФА или КНК имате? А колко суперкупи на Европа, а колко Интерконтинентални купи/Световно клубно първенство???
Това, че сте първи в пикливата Англия нищо не означава! Сам виж за какъвто интервал си избереш колко купи имат английските отбори и колко италианските и испанските! Англия е едва трета във всякакви класации! Така GG NOOBS!!!![]()
Байерн,Барса,Юве и Аякс---Единствените в Европа с Голям шлем(КЕШ,КНК,УЕФА)

Lord VOODOO написа:niki87 написа:А тоя сезон,като вземеме 5-та,ще изпаднат и от 4-та!
Тук не съм съгласен! Байерн нямат силите да спечелят ЛШ! Не можете да отсраните нито нас (Барса), едва ли и Реал след всичките им трансфери, нито Челси или пък Юве! За пета ШЛ ще почакате още няколко години!
ако задържите мангаал за няколко години ще стане доста добър отбор се пак виш кви чудесни футболисти излезнаха от школата на барса благодарение на него
Lord VOODOO написа:niki87 написа:А тоя сезон,като вземеме 5-та,ще изпаднат и от 4-та!
Ще поживеем и ще видим

- Lord VOODOO
bojkyy написа:ако задържите мангаал за няколко години ще стане доста добър отбор се пак виш кви чудесни футболисти излезнаха от школата на барса благодарение на него
Я пак? Чудесни футболисти благодарение на Мангаал? Да не би той да е тренирал юношите...? А и най-добрите ни кадри излизат сега, когато тоя тапун го няма! Само виж на какво дередже са Байерн под негово ръководство! Не могат да запишат победа! Този нищичко не разбира от футбол! Това, което трябва да му се признае, че много затяга дисциплината в отбора, който води и винаги хвърли повече сили за ШЛ, но това не е достатъчно! Избора на Мангаал ще е по-голям провал и от Клинси!

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

ludiq1913 написа:Никой не смята ШЛ отделно от КЕШ, броят се заедно, друг е въпроса, че 5 титли на Реал М са били във време, когато е нямало още отбори
да твърдиш че в периода 55/56-59/60 е нямало отбори значи си меко казано олигофрен
Lord VOODOO написа:bojkyy написа:ако задържите мангаал за няколко години ще стане доста добър отбор се пак виш кви чудесни футболисти излезнаха от школата на барса благодарение на него
Я пак? Чудесни футболисти благодарение на Мангаал? Да не би той да е тренирал юношите...? А и най-добрите ни кадри излизат сега, когато тоя тапун го няма! Само виж на какво дередже са Байерн под негово ръководство! Не могат да запишат победа! Този нищичко не разбира от футбол! Това, което трябва да му се признае, че много затяга дисциплината в отбора, който води и винаги хвърли повече сили за ШЛ, но това не е достатъчно! Избора на Мангаал ще е по-голям провал и от Клинси!
не съм много запознат с историята на барса но поне така съм чувал като са коментирали фенове на барса ако греша моля извини ме фен съм на реал и не се интересувам особено от барса