Испанската Ла Лига - 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Испанската Ла Лига - 2024/25
Невероятно, но факт. Продължаваме да мачкаме наред дори с толкова контузени. Флик прави машина.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Тер Стеген замина за този сезон - тежка контузия / много жалко за него - тъкмо пенсионера Нойер се разкара и сега това!
Дано се възстанови възможно най-скоро.
Дано се възстанови възможно най-скоро.

- Los Che
- Контакти:
Марк-Андре тер Стеген има пълно разкъсване на пателарното сухожилие на дясното коляно.
Това е ТРЕТА КОНТУЗИЯ НА ДЯСНОТО КОЛЯНО на Марк/о/-Андре "Тотев" в последните 4 години.
Август 2020 - лечените продължи 2 месеца;
Май 2021 - лечението продължи 4 месеца
Септември 2024 - лечението ще продължи 8 месеца.
Резервните вратари са
Iñaki Peña 25г. сезон 23/24 - 13 мача 1200 мин.допуснати 24 гола
Ander Astralaga 20 г. с едва 22 официални срещи в кариерата си
Diego Kochen - 18 г. има 3 срещи за Б Атлетикс
Евентуални вратари / свободни агенти/
Клаудио Браво - 41 г.
Войчех Шчесни - 34 г.
Кейлор Навас - 37 г.
Лорис Кариус - 31 г.
Това е ТРЕТА КОНТУЗИЯ НА ДЯСНОТО КОЛЯНО на Марк/о/-Андре "Тотев" в последните 4 години.
Август 2020 - лечените продължи 2 месеца;
Май 2021 - лечението продължи 4 месеца
Септември 2024 - лечението ще продължи 8 месеца.
Резервните вратари са
Iñaki Peña 25г. сезон 23/24 - 13 мача 1200 мин.допуснати 24 гола
Ander Astralaga 20 г. с едва 22 официални срещи в кариерата си
Diego Kochen - 18 г. има 3 срещи за Б Атлетикс
Евентуални вратари / свободни агенти/
Клаудио Браво - 41 г.
Войчех Шчесни - 34 г.
Кейлор Навас - 37 г.
Лорис Кариус - 31 г.
Пенсионерски ниже гол след гол :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Реал имат сериозни дисциплинарни проблеми на терена според мен и само емблемата и
статута на клуба им ги спаси от поне 2 ЧК откакто е започнало първенството. Всеки друг клуб
от шампионата почти сигурно щеше да ги е получил а ако бяхме ние направо със сигурност (без почти).
статута на клуба им ги спаси от поне 2 ЧК откакто е започнало първенството. Всеки друг клуб
от шампионата почти сигурно щеше да ги е получил а ако бяхме ние направо със сигурност (без почти).
Другите отбори получават ли жълт картон за всяко недоволство срещу съдийско решение?
Интересно ми е в неделя какво ще става, когато най-вероятно ще има напечени ситуации и дали някой смелчага от съдиите ще реши да раздава картони така, както ги показваха на кой ли не от Реал в последните два кръга насред ''Бернабеу''.
Най-любопитното ще бъде дали със Симеоне ще бъде така, който много лесно се пали в такива мачове.
Интересно ми е в неделя какво ще става, когато най-вероятно ще има напечени ситуации и дали някой смелчага от съдиите ще реши да раздава картони така, както ги показваха на кой ли не от Реал в последните два кръга насред ''Бернабеу''.
Най-любопитното ще бъде дали със Симеоне ще бъде така, който много лесно се пали в такива мачове.
Аз пък си предсатвям примерно бившия ни Д. Коста да изрита така защитник на Билбао примерно!
Не само ще има ЧК ами и от 4 мача нагоре наказание! И има ВАР! После това трябвало да е инструмента
с който да се свири по правилно!
Иначе последните два кръга е абсолютна лудница със споренето, осмиването и ръкомахането.
Гледах пълни мачове на Реал, никак не ми хареса това.
Не само ще има ЧК ами и от 4 мача нагоре наказание! И има ВАР! После това трябвало да е инструмента
с който да се свири по правилно!
Иначе последните два кръга е абсолютна лудница със споренето, осмиването и ръкомахането.
Гледах пълни мачове на Реал, никак не ми хареса това.
Чакаме такива картони за всички недоволни от съдийските решения, за да бъде обективно:
Сигурно Модрич е единствен да!
:-)
Може би това за което пишеш изивнява всичко което се случва по терените. Най- вероятно е така!
Реал М е най-ощетявания от съдиите отбор в Испания!
Стиснахме си ръцете.
Може би това за което пишеш изивнява всичко което се случва по терените. Най- вероятно е така!
Реал М е най-ощетявания от съдиите отбор в Испания!
Стиснахме си ръцете.
Pichichi написа:Сигурно Модрич е единствен да!
''Реал М е най-ощетявания от съдиите отбор в Испания!''
Стиснахме си ръцете.
Не съм писал такова нещо, а просто искам да видя на всеки мач да раздават с лекота картони за недоволство срещу съдиите.