rhaegar написа:Тоя може да се окаже с малко повече мозък от Одегаард.
Странно, но така изглежда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Тоя може да се окаже с малко повече мозък от Одегаард.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Pichichi написа:Някъде мернах инфо че агент на играча е баща му!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Нападателят на Фиорентина Мауро Сарате се присъедини официално към английския Уотфорд, обявиха от британския клуб. 29-годишният аржентинец ще подпише договор за две години и половина със "стършелите".
Бившият съотборник на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед Патрис Евра ще се присъедини към Олимпик Марсилия с договор до лятото на 2018 г., информира L'Equipe. 35-годишният защитник напуска Ювентус, като според Радио RMC торинци дори са го освободили и няма да искат пари за него, независимо че той имаше договор до 30 юни.
Шалке 04 си осигури услугите на Даниел Калиджури от Волфсбург. Според медиите в Германия за него "миньорите" ще платят 2,5 млн. евро, като това е по-голяма част от трите милиона евро, които клубът получи от продажбата на Жуниор Кайсара в Башакшехир. Договорът на халфа с клуба от Гелзенкирхен е до лятото на 2020 година.
"Привлякохме универсален футболист, който може да играе по дясното или по лявото крило. Той познава отлично Бундеслигата", заяви спортният директор на Шалке Кристиан Хайдел.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта