Лестър е шампион Англия !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лестър е шампион Англия !
Крайно време е и в ШЛ някой да нашамари всички от картела! Но...това е по-скоро тотално невъзможно. Много пари се въртят там, да не забравяме и как съдиите бутат някои отбори, а и има прекалено много класа - Барселона, Реал М, Байерн, Ювентус...просто много голяма лъжица за устата на Лестър...но пък никой не мислеше дори, че ще са в топ 15 на Висшата лига, а каква стана тя 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Uzx-_o9dW7E[/youtube] Отборът на Лестър в дома на Варди!!!!

Честито на Лисиците
Успехът на Лестър може да се сравнява само с този на Нотингам Форест 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Това не е истина. Ман Сити даде над 1-2 млрд евро за играчи и заплати, докато успее да се пребори с Челси и Ман. Юн за да стане шампион, а Лестър трябваше и с тях да се бори освен Ман Юн и Челси, и всичкото това без да имат пари в излишък. Няма такова чудо.
Сигурен отпадащ к..а ми Янко, пълно с разбирачи в тоя форум.Сигурният изпадащ нашамари задниците още миналата година на възпитаниците на Луис Ман Г..л и даде сериозен отпор на почти всички претенденти за титлата.Явно пристастията взимат връх.Раниери взел титла, Раниери е мега подценяван като треньор и за съжаление в кариерата си като треньор имаше малшанса да води големи отбори като Челси, Монако, Рома и Интер като не успя да постигне нещо значимо. Постигна го със скромният отбор на Лестър - скромен,НО с огромни традиции в английския футбол!
Поклон пред Лестър! Доказаха,че ВСЕ още има нещо по-велико от парите, а именно любовта към играта.Разбира се, възползваха се и от кризата в грандовете по блестящ начин.Всеки един истински фен на футбола,изключвам глорихънтърите на съдийските Юве и Барса,вътре в себе си се е надявал Лестър да постигне това.Аз бях един от тези хора.
Респект за любовта към играта, за страстта, за себеотдаването, за романтиката, за модерните рицари в английския футбол - Лестър Сити!
FOREVER FEARLESS!
Поклон пред Лестър! Доказаха,че ВСЕ още има нещо по-велико от парите, а именно любовта към играта.Разбира се, възползваха се и от кризата в грандовете по блестящ начин.Всеки един истински фен на футбола,изключвам глорихънтърите на съдийските Юве и Барса,вътре в себе си се е надявал Лестър да постигне това.Аз бях един от тези хора.
Респект за любовта към играта, за страстта, за себеотдаването, за романтиката, за модерните рицари в английския футбол - Лестър Сити!
FOREVER FEARLESS!
Последна промяна от eelche на 03 май 2016 00:41, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Muller_89 написа:Преди няколко години Блекбърн като станаха шампиони на Англия също беше голяма изненада ама Лестър където миналата година бяха на последно място целия сезон и се спасиха накрая сега са шампиони наистина е някакво чудо.Браво на Лестър
Хахахах, Първо беше преди 20 години и второ явно си малък и не знаеш ама Блекбърн в средата на 90-те беше водещ клуб в Англия. Кени Далглиш им беше треньор имаха си Колин Хендри, Тим Флаурс, Алън Ширър, Греам льо Со, Крис Сътън, Тим Шерууд и други големи играчи. Доста по-известни от Марез и Варди ( другите в Лестър не ги познавам )
Титлата на Лестър за мен е като тази на Нант през 2001, взеха я от Лион с малко ( мисля 3 или 4 точки ). След това дълго време Лион бяха шампиони - 7 поред.
Рядко се среща такъв пробив в днешно време, затова нека му се радваме.
Дано синьото повлече крак и ние скоро видим син шампион в България.
- Middlesbrough
- Контакти:
Подфорум на ЛЕстър Кога ?
Според мен Тотнъм беше най - силния отбор в Англия този сезон , но явно е било писано на Лестър
Според мен Тотнъм беше най - силния отбор в Англия този сезон , но явно е било писано на Лестър

Офтопик:
Най-невероятният шампион е Лудогорец. В първият си сезон въобще в елита стана шампион. Друг е въпроса, че това нашето не е точно футболен шампионат.
-
- Контакти:
Лестър би Тотнъм 2 пъти, Тотнъм с нищо не е бил по-силен от Лестър! Като гледам как избухват лудата банда на Варди и Марез утре ще са на тренировка на 4 крака
. Тука трябва да се пие, ама много да се пие, под масите да се лази чак, защото това няма да се повтори определено. Заслужиха си правото на това.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
eelche написа:Сигурен отпадащ к..а ми Янко, пълно с разбирачи в тоя форум.Сигурният изпадащ нашамари задниците на възпитаниците на Луис Ман Г..л и даде сериозен отпор на почти всички претенденти за титлата.Явно пристастията взимат връх.Раниери взел титла, Раниери е мега подценяван като треньор и за съжаление в кариерата си като треньор имаше малшанса да води големи отбори като Челси, Монако, Рома и Интер като не успя да постигне нещо значимо. Постигна го със скромният отбор на Лестър - скромен,НО с огромни традиции в английския футбол!
Поклон пред Лестър! Доказаха,че ВСЕ още има нещо по-велико от парите, а именно любовта към играта.Разбира се, възползваха се и от кризата в грандовете по блестящ начин.Всеки един истински фен на футбола,изключвам глорихънтърите на съдийските Юве и Барса,вътре в себе си е надявам Лестър да постигне това.Аз бях един от тези хора.
Респект за любовта към играта, за страстта, за себеотдаването, за романтиката, за модерните рицари в английския футбол.
FOREVER FEARLESS!
Ти си супер неадекватен. Какво се правиш на разбирач от както всчико е ясно. Я дай да ти видим толкова смелото мнение преди сезона кой кого ще шамари изпада. И Лестър имал огромни традиции в английския футбол! И какви са толкова огромните традиции? Че лакатушеше из дивизиите от 135 години насам, както още стотина отбора в Англия. Печелил 2-ра дивизия(Чемпиъншип) няколко пъти и това е.