Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?

Мнениеот Вълчан » 03 фев 2016 21:17

Няма да издържат финалните мачове.....Арсенал ще покаже класа тази година и ще докопа титлата.

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 03 фев 2016 22:00

Вълчан написа:Няма да издържат финалните мачове.....Арсенал ще покаже класа тази година и ще докопа титлата.

Каква класа,като снощи ли?
Тази отбор още 50 години няма да стане шампион?
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 03 фев 2016 23:58

Ще се повторя, но всичко може да стане ясно тази събота - най добрия домакин (Сити) срещу най-добрия гост (Лестър) Статистиката още от сега е в полза на "лисиците" - който води в началото на февруари, води и в края на май! Аз мисля да се застраховам и да изчакам до събота за генерални изводи... но, дръпнат ли с 5 точки на втория тази седмица работата е ясна ;)

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 04 фев 2016 07:37

Вълчан написа:Няма да издържат финалните мачове.....Арсенал ще покаже класа тази година и ще докопа титлата.

Баш пък Арсенал... Много по- вероятно да са Сити.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 04 фев 2016 09:04

Петролните милиони са шампиони този сезон. Моите уважения към А(р)сен, но с пословичното си твърдоглавие в последните години ще доведе Арсенал отново до 4-то място (максимум).
Много се надявам лисиците да сътворят чудото, но не ми се струва особено реалистично.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 фев 2016 09:30

ZinedineZidane написа:Петролните милиони са шампиони този сезон. Моите уважения към А(р)сен, но с пословичното си твърдоглавие в последните години ще доведе Арсенал отново до 4-то място (максимум).
Много се надявам лисиците да сътворят чудото, но не ми се струва особено реалистично.

Ако беше взел два защитника и дефанзивен халф, сега щеше да има реален шанс за титлата. Венгер в момента прави маджа от нападатели и халфове.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 04 фев 2016 13:11

Alexx написа:
ZinedineZidane написа:Петролните милиони са шампиони този сезон. Моите уважения към А(р)сен, но с пословичното си твърдоглавие в последните години ще доведе Арсенал отново до 4-то място (максимум).

Ако беше взел два защитника и дефанзивен халф, сега щеше да има реален шанс за титлата. Венгер в момента прави маджа от нападатели и халфове.

Манджа, а няма един нападател като света... Отделно, дефанзивен халф няма и не взима упорито с години. Ами не става с Коклен, Фламини или Артета. Като добавим капризния Озил, вечно контузения Уилшър, застаряващия Росицки, остава само един читав халф - Рамзи. Санти бива, но и той е много на настроения. Отзад, освен Кошчелни, няма никой сносен. Пер е в залеза си и едвам ходи. Тоя Габриел ми е много съмнителен. По бековете даже не ми се коментира. Бейерин е страшен, но е много малък още. Канадския е страшно дърво, колкото и да ми го хвалят.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 04 фев 2016 13:35

След загубата със случаен гол на Анфийлд през декември, много хора прогнозираха, че свободното им падане тепърва започва, а Ливърпул ще са в Топ 4 скоро, докато Лестър ще падне извън 6цата. Къде се намират отборите, два месеца по-късно? Лестър - едноличен лидер, Ливърпул - някъде там надолу, с цели 16 точки по-малко.

Както Блякбърн станаха шампиони през сезон 1994/95, така и Лестър може да гушне титлата. Алан Шиърър = Джейми Варди!

Върни се в “Футбол - Свят”