Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?
Няма да издържат финалните мачове.....Арсенал ще покаже класа тази година и ще докопа титлата.
Вълчан написа:Няма да издържат финалните мачове.....Арсенал ще покаже класа тази година и ще докопа титлата.
Каква класа,като снощи ли?
Тази отбор още 50 години няма да стане шампион?
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Ще се повторя, но всичко може да стане ясно тази събота - най добрия домакин (Сити) срещу най-добрия гост (Лестър) Статистиката още от сега е в полза на "лисиците" - който води в началото на февруари, води и в края на май! Аз мисля да се застраховам и да изчакам до събота за генерални изводи... но, дръпнат ли с 5 точки на втория тази седмица работата е ясна 

Вълчан написа:Няма да издържат финалните мачове.....Арсенал ще покаже класа тази година и ще докопа титлата.
Баш пък Арсенал... Много по- вероятно да са Сити.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- ZinedineZidane
- Контакти:
Петролните милиони са шампиони този сезон. Моите уважения към А(р)сен, но с пословичното си твърдоглавие в последните години ще доведе Арсенал отново до 4-то място (максимум).
Много се надявам лисиците да сътворят чудото, но не ми се струва особено реалистично.
Много се надявам лисиците да сътворят чудото, но не ми се струва особено реалистично.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Петролните милиони са шампиони този сезон. Моите уважения към А(р)сен, но с пословичното си твърдоглавие в последните години ще доведе Арсенал отново до 4-то място (максимум).
Ако беше взел два защитника и дефанзивен халф, сега щеше да има реален шанс за титлата. Венгер в момента прави маджа от нападатели и халфове.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Alexx написа:ZinedineZidane написа:Петролните милиони са шампиони този сезон. Моите уважения към А(р)сен, но с пословичното си твърдоглавие в последните години ще доведе Арсенал отново до 4-то място (максимум).
Ако беше взел два защитника и дефанзивен халф, сега щеше да има реален шанс за титлата. Венгер в момента прави маджа от нападатели и халфове.
Манджа, а няма един нападател като света... Отделно, дефанзивен халф няма и не взима упорито с години. Ами не става с Коклен, Фламини или Артета. Като добавим капризния Озил, вечно контузения Уилшър, застаряващия Росицки, остава само един читав халф - Рамзи. Санти бива, но и той е много на настроения. Отзад, освен Кошчелни, няма никой сносен. Пер е в залеза си и едвам ходи. Тоя Габриел ми е много съмнителен. По бековете даже не ми се коментира. Бейерин е страшен, но е много малък още. Канадския е страшно дърво, колкото и да ми го хвалят.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
След загубата със случаен гол на Анфийлд през декември, много хора прогнозираха, че свободното им падане тепърва започва, а Ливърпул ще са в Топ 4 скоро, докато Лестър ще падне извън 6цата. Къде се намират отборите, два месеца по-късно? Лестър - едноличен лидер, Ливърпул - някъде там надолу, с цели 16 точки по-малко.
Както Блякбърн станаха шампиони през сезон 1994/95, така и Лестър може да гушне титлата. Алан Шиърър = Джейми Варди!
Както Блякбърн станаха шампиони през сезон 1994/95, така и Лестър може да гушне титлата. Алан Шиърър = Джейми Варди!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
С една дума : може