Едно голямо БРАВО за Днипро!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Едно голямо БРАВО за Днипро!

Мнениеот Red_Pride » 15 май 2015 10:27

какво става с Коноплянка ще го продават ли на някой еврогранд?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 май 2015 10:27

Защо никой не коментира отсраняването им на Олимпиакос , Аякс и Брюж !?
Заслужено са на финал , но Севиля ще си вземе мача ;)
Изображение

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 15 май 2015 10:38

miro_rz написа:Защо никой не коментира отсраняването им на Олимпиакос , Аякс и Брюж !?
Заслужено са на финал , но Севиля ще си вземе мача ;)

Откакто отстраниха Олимпиакос и ме прецакаха, само за тях залагам да преминат на следваща фаза :lol:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 15 май 2015 10:47

Ми браво на Днипро ! Нямам никакво наблюдение и не съм им гледал мачовете ама .. Много по -добри ли са отколкото ние в ЛЕ преди ? Сериозно .. не го питам с надменен или някаъв такъв тон .

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 15 май 2015 10:53

Те реално бяха отпаднали още в груповата фаза но едно е да прецакаш отбор от Азербайджан друго е Наполи тука вдигнаха летвата
:lol: http://www.novsport.com/news1292781_107 ... e=9#mrnews
Макар че пък като цяло отстраниха добри отбори с добра игра както каза колегата ... Но и влаченето им до финала от Уефа е очевидно! Така или иначе всичко друго освен нов испански сблъсък за суперкупата на Уефа ще си бъде изненада!
Последна промяна от runnersa на 15 май 2015 11:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 май 2015 10:54

Днипро са пичове и за разлика от шахтите стигат на финал с доста местни играчи и треньор, вече дали ще го спечелят ще видим.
Доста корав отбор са те последните няколко сезона създават ядове на Динамо и Шахтьор и в първенството им.
Коноплянка и Ярмоленко (Динамо К) аз лично много ги харесвам като играчи цяло чудо е че вече толкова години остават в Украйна.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 май 2015 11:02

За човека от Лудогорец мога да кажа да погледне какви играчи играят в Украйна първо преди да коментира, Динамо К
и Шахтьор взимат играчи които са желани от топ клубове в Европа, Динамо взема топ играчите на Белгия и Франция.
Примерно Юнес Белханда мисля беше избран за футболист No1 на Франция преди 2 г. когато Монпелие изненада света като стана шампион
за сметка на ПСЖ! Мбокани беше звездата на белгийския шампионат, за Шахтьор какво да говорим Дъглас Коста отиде там дето го искаха
половин Европа, Антунеш от Малага, Ленс от ПСВ абе много са. Тука Лудогорец дадоха 1.5 млн. Е за играч и цяла България се побърка.
Стандартите са много различни. Един Жуниор Мораес играе в един от средняците там тука в ЦСКА беше най-добрия играч обличал
фанелката на отбора последните 10 г. и до колкото се чува Лудогорец се опитват вече няколко пъти да го вземат.
Едни от най-добрите ни играчи ги искат средняци или изпадащи в Украйна.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 15 май 2015 11:09

Браво на вратаря им. За съжаление, ще гледаме много тъп финал, Бака, Витоло и компания ще им пишат минимум тройка.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 15 май 2015 11:09

Pichichi написа:Днипро са пичове и за разлика от шахтите стигат на финал с доста местни играчи и треньор, вече дали ще го спечелят ще видим.
Доста корав отбор са те последните няколко сезона създават ядове на Динамо и Шахтьор и в първенството им.
Коноплянка и Ярмоленко (Динамо К) аз лично много ги харесвам като играчи цяло чудо е че вече толкова години остават в Украйна.

Украинските футболисти трудно се котират на запад(не ми се обяснява защо), а отборите залагат на защитен футбол,изключвам Шахтьор.Севиля няма да пропусне 4-та купа.

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 15 май 2015 11:17

Честито на Днипро, защитаваха се добре. Наполи имаха само 1 чисто положение и няколко разбърквания, с такава игра трудно ще спечелиш.
А тезата на путинофилите, че УЕФА добутала Днипро до финал е смешна, ако това беше идеята щяха да добутат по-известният Динамо Киев. А някакъв чак ги изкара новоросийски отбор, хахаха... не, македонски са. Преди 23 века А.Македонски изпратил един отряд да завземе областта и там са си чисти македонци.

Върни се в “Футбол - Свят”