Едно голямо БРАВО за Днипро!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Едно голямо БРАВО за Днипро!
какво става с Коноплянка ще го продават ли на някой еврогранд?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Защо никой не коментира отсраняването им на Олимпиакос , Аякс и Брюж !?
Заслужено са на финал , но Севиля ще си вземе мача

- suburban
miro_rz написа:Защо никой не коментира отсраняването им на Олимпиакос , Аякс и Брюж !?
Откакто отстраниха Олимпиакос и ме прецакаха, само за тях залагам да преминат на следваща фаза

Ми браво на Днипро ! Нямам никакво наблюдение и не съм им гледал мачовете ама .. Много по -добри ли са отколкото ние в ЛЕ преди ? Сериозно .. не го питам с надменен или някаъв такъв тон .
Те реално бяха отпаднали още в груповата фаза но едно е да прецакаш отбор от Азербайджан друго е Наполи тука вдигнаха летвата
http://www.novsport.com/news1292781_107 ... e=9#mrnews
Макар че пък като цяло отстраниха добри отбори с добра игра както каза колегата ... Но и влаченето им до финала от Уефа е очевидно! Така или иначе всичко друго освен нов испански сблъсък за суперкупата на Уефа ще си бъде изненада!

Макар че пък като цяло отстраниха добри отбори с добра игра както каза колегата ... Но и влаченето им до финала от Уефа е очевидно! Така или иначе всичко друго освен нов испански сблъсък за суперкупата на Уефа ще си бъде изненада!
Последна промяна от runnersa на 15 май 2015 11:00, променено общо 1 път.
Днипро са пичове и за разлика от шахтите стигат на финал с доста местни играчи и треньор, вече дали ще го спечелят ще видим.
Доста корав отбор са те последните няколко сезона създават ядове на Динамо и Шахтьор и в първенството им.
Коноплянка и Ярмоленко (Динамо К) аз лично много ги харесвам като играчи цяло чудо е че вече толкова години остават в Украйна.
Доста корав отбор са те последните няколко сезона създават ядове на Динамо и Шахтьор и в първенството им.
Коноплянка и Ярмоленко (Динамо К) аз лично много ги харесвам като играчи цяло чудо е че вече толкова години остават в Украйна.
За човека от Лудогорец мога да кажа да погледне какви играчи играят в Украйна първо преди да коментира, Динамо К
и Шахтьор взимат играчи които са желани от топ клубове в Европа, Динамо взема топ играчите на Белгия и Франция.
Примерно Юнес Белханда мисля беше избран за футболист No1 на Франция преди 2 г. когато Монпелие изненада света като стана шампион
за сметка на ПСЖ! Мбокани беше звездата на белгийския шампионат, за Шахтьор какво да говорим Дъглас Коста отиде там дето го искаха
половин Европа, Антунеш от Малага, Ленс от ПСВ абе много са. Тука Лудогорец дадоха 1.5 млн. Е за играч и цяла България се побърка.
Стандартите са много различни. Един Жуниор Мораес играе в един от средняците там тука в ЦСКА беше най-добрия играч обличал
фанелката на отбора последните 10 г. и до колкото се чува Лудогорец се опитват вече няколко пъти да го вземат.
Едни от най-добрите ни играчи ги искат средняци или изпадащи в Украйна.
и Шахтьор взимат играчи които са желани от топ клубове в Европа, Динамо взема топ играчите на Белгия и Франция.
Примерно Юнес Белханда мисля беше избран за футболист No1 на Франция преди 2 г. когато Монпелие изненада света като стана шампион
за сметка на ПСЖ! Мбокани беше звездата на белгийския шампионат, за Шахтьор какво да говорим Дъглас Коста отиде там дето го искаха
половин Европа, Антунеш от Малага, Ленс от ПСВ абе много са. Тука Лудогорец дадоха 1.5 млн. Е за играч и цяла България се побърка.
Стандартите са много различни. Един Жуниор Мораес играе в един от средняците там тука в ЦСКА беше най-добрия играч обличал
фанелката на отбора последните 10 г. и до колкото се чува Лудогорец се опитват вече няколко пъти да го вземат.
Едни от най-добрите ни играчи ги искат средняци или изпадащи в Украйна.
Браво на вратаря им. За съжаление, ще гледаме много тъп финал, Бака, Витоло и компания ще им пишат минимум тройка.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Pichichi написа:Днипро са пичове и за разлика от шахтите стигат на финал с доста местни играчи и треньор, вече дали ще го спечелят ще видим.
Украинските футболисти трудно се котират на запад(не ми се обяснява защо), а отборите залагат на защитен футбол,изключвам Шахтьор.Севиля няма да пропусне 4-та купа.
Честито на Днипро, защитаваха се добре. Наполи имаха само 1 чисто положение и няколко разбърквания, с такава игра трудно ще спечелиш.
А тезата на путинофилите, че УЕФА добутала Днипро до финал е смешна, ако това беше идеята щяха да добутат по-известният Динамо Киев. А някакъв чак ги изкара новоросийски отбор, хахаха... не, македонски са. Преди 23 века А.Македонски изпратил един отряд да завземе областта и там са си чисти македонци.
А тезата на путинофилите, че УЕФА добутала Днипро до финал е смешна, ако това беше идеята щяха да добутат по-известният Динамо Киев. А някакъв чак ги изкара новоросийски отбор, хахаха... не, македонски са. Преди 23 века А.Македонски изпратил един отряд да завземе областта и там са си чисти македонци.