Атлетико М - Реал М | ШЛ 1/4 финал| 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Атлетико М - Реал М | ШЛ 1/4 финал| 14.04-21:45
И тия имат наглосттa, да говорят за кеч 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Вие сериозно ли? Вижте си играчите, цял мач само провокирате и стоите 11 в наказателното. Нищо лично, но поне бъдете реалисти. При такива провокации, как да не се изнервят нашите? При ситуацията между Рамос и манджата, имаше неволен контакт с лакът, факт удари го, но неволно. След това, Марио провокира Карвахал, който му се върза и съответно видяхме какво се случи. Трябваше да има червен за Дани и втори жълт за хърватина. Поне гледайте обективно на случващото се и малко по-безпристрастно.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Red thunderstorm
sapio0o написа:Вие сериозно ли? Вижте си играчите, цял мач само провокирате и стоите 11 в наказателното. Нищо лично, но поне бъдете реалисти. При такива провокации, как да не се изнервят нашите? При ситуацията между Рамос и манджата, имаше неволен контакт с лакът, факт удари го, но неволно. След това, Марио провокира Карвахал, който му се върза и съответно видяхме какво се случи. Трябваше да има червен за Дани и втори жълт за хърватина. Поне гледайте обективно на случващото се и малко по-безпристрастно.
Да стоят 11 в наказателното/което не е вярно, разбира се/, част от провокациите ли е?

Иди после спори.. Аз какво написах, ти какво ми говориш. 

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Андре-Пиер Жиняк 96
Това мач от ШЛ ли беше или Кеч Мания ?

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
Аз съм потресен от решенията на рефера в този мач. Още в първата минута той загатна каква ще бъде ролята му в мача - фаул срещу Коке беше подминат, но веднага свирна съмнително фаулче за белите. То не бяха дузпи, червени картони... Наказателното поле на Реал трябва да го преименуват на НеНаказателно. Жалко за Атлетико, защото след откровено слабото начало, заслужават адмирации, че успяха да изравнят играта и второто полувреме бяха по-добрия отбор.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
- JackPackage
- Контакти:
Реал М се пребориха успешно за титлата на Световната федерация. Рамос и Карвахал са новите отборни шампиони!
Ама ние сме виновни, че ги провокирахме като играхме дефанзивно
Не е идеален резултата, но все пак на Бернабеу може да им вкараме и да ги касираме. Първото ни смазаха, второто бяхме по-добрите, без да имаме някакви положения. Ще е нерви и на реванша

Ама ние сме виновни, че ги провокирахме като играхме дефанзивно

Не е идеален резултата, но все пак на Бернабеу може да им вкараме и да ги касираме. Първото ни смазаха, второто бяхме по-добрите, без да имаме някакви положения. Ще е нерви и на реванша
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Имам чувството, че и още 3 пъти по 90 минути да бяха играли, Реал пак нямаше да вкара гол...
Според мен на реванша Атлетико ще ги хванат на някоя контра и ще продължат напред.
Съдията беше много слаб.
Според мен на реванша Атлетико ще ги хванат на някоя контра и ще продължат напред.
Съдията беше много слаб.
Последна промяна от HoUs4oOL на 14 апр 2015 23:45, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Като цяло съм доволен от резултата като се има предвид че белите изтърваха да вкарат през първото полувреме, това 0 : 0 може и да се
окаже много ценно за Атлети но и много зависи как ще играят в реванша, а трябва да играят доста по-добре от днес ако искат да не загубят.
Не виждам какво коментирате съдята, чак пък грешки не е направил, при удара на Рамос с/у Манджукич така и не видях хубаво повторение
и на прима виста не ми се стори умишлено. После м/у Манджукич и Карвахал съвсем спокойно можеше да изгони и 2-та или да си затрае
и съдята правилно прецени в духа на мача да не гони играчите(не знам дали ги и видя). Пусна доста свободна игра съдята и мисля че се справи
да има нерви все пак това е мач м/у Атлетико и Реал М и Барселона да бяха на мястото на някой от мадридските отбори щеше да е същото.
окаже много ценно за Атлети но и много зависи как ще играят в реванша, а трябва да играят доста по-добре от днес ако искат да не загубят.
Не виждам какво коментирате съдята, чак пък грешки не е направил, при удара на Рамос с/у Манджукич така и не видях хубаво повторение
и на прима виста не ми се стори умишлено. После м/у Манджукич и Карвахал съвсем спокойно можеше да изгони и 2-та или да си затрае
и съдята правилно прецени в духа на мача да не гони играчите(не знам дали ги и видя). Пусна доста свободна игра съдята и мисля че се справи
да има нерви все пак това е мач м/у Атлетико и Реал М и Барселона да бяха на мястото на някой от мадридските отбори щеше да е същото.
На Бернабеу ни върви като цяло 1 : 1 или 2 : 2 ще е супер!
Евала на Облак, може би първи мач на Атлетико за сезона в който вратаря ни закрепя за добър резултат. Моя минава резерва
за какъвто и дойде.

Евала на Облак, може би първи мач на Атлетико за сезона в който вратаря ни закрепя за добър резултат. Моя минава резерва
за какъвто и дойде.