Зимна пауза във Висшата лига?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Зимна пауза във Висшата лига?

Мнениеот smoothc » 27 дек 2014 20:53

Ти откъде знаеш,че правя анализи? :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 дек 2014 20:54

riak4 написа:Естествено, че Челси не са си осигурили титлата, но по-възможно е Челси да загуби титлата от колкото Сити да я спечели.
Челси са на първо място с 3 точки преднина пред прекия конкурент Сити.
Челси имат най-добрата атака (40) и най-добрата защита(13).
Челси изигра гостуванията си с така наречените "големите отбори" - гостуване на Сити, Юнайтед и Ливърпул.
Челси изигра някой от трудните гостувания - Стоук, Нюкасъл и Евертън.
Челси е на път да мине "сух" от коледния маратон.
Да, Челси може да загуби титлата, все пак това е Англия и всичко е възможно, но към днешна дата всички карти са в ръцете на играчите и Моуриньо, за това е нормално да има усещането на шампион в повечето фенове. Има ли лошо в това?

Аз бих искал в предпоследния кръг да сте на 1-2 точки пред Сити, ние ще се погрижиме за останалото 8-) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 дек 2014 20:56

riak4 написа:Естествено, че Челси не са си осигурили титлата, но по-възможно е Челси да загуби титлата от колкото Сити да я спечели.
Челси са на първо място с 3 точки преднина пред прекия конкурент Сити.
Челси имат най-добрата атака (40) и най-добрата защита(13).
Челси изигра гостуванията си с така наречените "големите отбори" - гостуване на Сити, Юнайтед и Ливърпул.
Челси изигра някой от трудните гостувания - Стоук, Нюкасъл и Евертън.
Челси е на път да мине "сух" от коледния маратон.
Да, Челси може да загуби титлата, все пак това е Англия и всичко е възможно, но към днешна дата всички карти са в ръцете на играчите и Моуриньо, за това е нормално да има усещането на шампион в повечето фенове. Има ли лошо в това?

Преди 3 сезона Юнайтед загубиха 8 точки преднина след зимната пауза. Челси с какво са повече сега, от Юнайтед тогава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 27 дек 2014 20:59

smoothc написа:Ужасна новина,ако бях фен на Челси,...колкото и странно да звучи!
Аз това го коментирах още и като излезе новината,но ако не знаете:Разликата от тогава започна да се стопява,вместо да остане същата или да се увеличава.

Беше въпрос на време Сити да влезе в ритъм, ние да влезем в по- тежка серия и разликата да почне да се стопява. Ние направихме първа загуба, на Сити им дариха 3 точки с Евертън... На вас ви удариха рамо, когато трябваше... интрига трябва да има и ще има. До края. В доста отношения ФА си е бая курвенска организация.
... и после внезапно си направих секуро.

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 дек 2014 21:04

smoothc написа:Ти откъде знаеш,че правя анализи? :)

Май няма човек в този форум който да не е чел лаишките анализи.Само онзи смешник Алекс(май си ти) който го канят е студиата когато играят МЮ е толкова зле като теб :lol: :lol: :lol:
И за него все пак е оправдание , че "журналистче" в спортен вестник който никой не чете :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 дек 2014 21:04

но по-възможно е Челси да загуби титлата от колкото Сити да я спечели.

Какво е това подценяване на Манчестър Сити?
"Гражданите" ви изравниха с човек по-малко,съкратиха разликата значително(+3 точки в Англия,20 кръга преди края),статистическите показатели са буквално изравнени,а още повече,че вие сте определяни за т.нар отбор,който предизвиква фурор на този етап,а като цяло разликите между Вас и Сити са буквално незначителни.
Защо никой не говори за Манчестър Сити? Фактът,че са най-добрият гост в Лигата,..говори за много силно изразена устойчивост.
Още повече,че в определени етапи бяха и без някои основни фигури!
Обзалагам се,че при следващия провал като гост,Жозе Моуриньо ще надигне вой до небесата(както се случи и срещу Нюкасъл).
"Децата,които подавали топките били виновни"... :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 дек 2014 21:09

Май няма човек в този форум който да не е чел лаишките анализи.

Е,значи все пак се четат :)
В доста отношения ФА си е бая курвенска организация.

Е,така ще кажете,...Ножът започна да опира да кокал и вълците започнаха да вият,а?
2004-2006 не говорихте такива работи,доколкото си спомням,..или ме лъже паметта,а? :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 дек 2014 21:13

smoothc написа:
Май няма човек в този форум който да не е чел лаишките анализи.

Е,значи все пак се четат :)

Все пак ти си един много добър ЛОШ пример :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 дек 2014 21:21

Е,лош съм знам :) Сигурно аз съм един от малкото фенове на Манчестър Юнайтед,който познава толкова добре Ливърпул,и когато най-културно детайлизирах някои от по-важните неща(преди сезона) и прогнозирах ситуацията пред отбора и Брендън Роджърс,...някои от вас се смееха,но...Ха,смейте се сега!?
от smoothc на 29 Юли 2014 09:39
Според мен Евертън едва ли ще запазят играта си от сезон 2013-2014,а какво остава за надграждане и по-високи позиции?
Както коментирах още преди месеци,аз лично очаквам спад в представянето на Ливърпулските отбори и доста критики по адрес на Роджърс и Мартинес.

от smoothc на 26 Авг 2014 11:36
Прогнозирам:Максимум 11 точки за Ливърпул в групата.
Класиране:Трето място
С известна доза късмет:Второ място

А някои от вас си мислеха,че ще се борите за титлата и ще печелите дори и Шампионската лига...
Последна промяна от smoothc на 27 дек 2014 21:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 27 дек 2014 21:29

smoothc написа:Е,така ще кажете,...Ножът започна да опира да кокал и вълците започнаха да вият,а?
2004-2006 не говорихте такива работи,доколкото си спомням,..или ме лъже паметта,а? :)

Нещо невярно ли казах? За курвалъка на ФА могат да се напишат романи... Вие също сте го отнасяли впрочем.
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Футбол - Свят”