Одобрявате ли държанието на Сокачев по време на коментара си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Одобрявате ли държанието на Сокачев по време на коментара си
Личи си,че не му идва отвътре,прекалено изкуствено се получава.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Тук-таме съм го слушал. Има голяма разлика между него и коментарите на южноамериканци и испанци , които са по- темпераментни от него , но се вживяват истински.
-
Achtung_Juden
Черният козел написа:Achtung_Juden написа:Това е клубен футбол и коментарите на Сокачев са абсолютно неадекватни. Ако човек е фен на Ливърпул а не на Лудогорец, коментарът ще го дразни. Коментаторите трябва да са обективни и безпристрастни, а тоя клоун определено не е.
Клоун си ти !
Що не дойдеш да ми побараш клоунския, а? Мърльо неприятен...
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.
Кировец написа:Tommi написа:Сокачев може да се държи както си иска, защото той е Алекси Сокачев!
Добра логика.
Това не е логика, а норма.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Кировец написа:Tommi написа:Сокачев може да се държи както си иска, защото той е Алекси Сокачев!
Добра логика.
Това не е логика, а норма.
Това е Норма. Норма Караскиля.

Кировец написа:Това е Норма. Норма Караскиля.![]()
![]()
[offtopic][/offtopic]
Водата защо е толкова мътна, прецаква цялата снимка?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- child in time
- Контакти:
Deep Purple на макс , Сокачев да си плямпа каквото си иска. Отдавна няма свестни коментатори!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
Естествено че одобрявам държанието и начина на коментиране на Сокачев.Футболно невежите и лаиците за които футболчето е чуждо,странно и абсолютно непознато хайванче могат да имат някакви претенции когато техните циркови трупички и сбирщайн дружинки по синхронно плуване,балет и градинарство спечелят поне наполовината точки колкото спечели Лудогорец в груповата фаза на ШЛ през този сезон.Знаем ги тези анимационни девици в синьо-червени краски и одежди а ма за тях знаят и Мура,и Торпедо,и Зимбру,и Тампере,и Сараево,и Иртиш и други знайни и още по незнайни футболни чудовища и колоси.Факт.Не забравяйте господа лаици и супер комедианти-Лудогорец това е България.Факт.
Ако се питате как трябва да се държи един коментатор на подобни мачове пуснете коментара на Никола Ибришимов на головете на Левски срещу Удинезе.Ето такъ трябва да е коментара - без изкуствено кряскане (като на Смукачев),ами надъхващ и напълно уместен и реален спрямо мача,атмосфера на стадиона и т.н.Пуснете го и го чуйте и съм сигурен,че повечето ще споделите моето мнение.Като го слушам при изравнителния гол имам чувството,че едва ли не футболистите на Левски са му чули коментара и се надъхаха за втория гол и обрата срещу италинаците.И тук не е въпроса,че мача е на Левски - според мен такъв трябва да е коментара на всички мачове на БГ-отбори.
https://www.youtube.com/watch?v=2FPh8qk_muU
https://www.youtube.com/watch?v=2FPh8qk_muU
На мен ми харесва как си води мача.Нищо не ме дразни или провокира.